- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Zoli djc #112043 üzenetére
"Most megpróbáltam 2 különálló Domino számot online átváltani havi előfizusra és ugyan úgy nem enged a kosárból tovább, készülék vásárlás nélkül sem. Arra gyanakszom, hogy a Telekom szándékosan szabotálja az online átváltást, hogy az ügyfél rákapjon a mézesmadzagra, aztán menjen be az üzletbe és váltson át drágábban"
Szerintem ezt rosszul gondolod...
HA online rendeled meg, akkor extra készülékkedvezményt kapsz.
Miért? mert azt preferálná, ha online kötnél szerződést. Neked is és a Telekomnak is jobb...
Ha egy üzletben kötsz szerződést, akkor olyanok várakozási idejét (is) növeled, akik nem tudják otthon elintézni (pl elveszett SIMet jöttek pótolni).Hivatalos panaszt tettél emiatt? Ha nem, akkor a Telekomnak honnan kéne tudnia, hogy gond van?
Emellett egy hivatalos panasz a 1414re vagy e-mailben,s megkapod a kedvezményt kivizsgálás után, amit a rendszerhiba miatt nem tudtál igénybe venni(itt a fórumon is több példa volt rá).
De ha egy Telekom által üzemeltetett üzletbe bemész(és egy jártas ügyintézőt fogsz ki), ott is meg tudják adni ugyanazt a kedvezményt, amit online kapnál(csak más címszó alatt), nekik az az érdekük, hogy ügyfél maradj/legyél. Partnerüzlet sajnos nem tud ilyet...
Nem tudom, hogy a Békéscsabai saját üzlet vagy nem, de ha saját, akkor szerintem ha van még energiád egy próbát megér, hogy (akár üzletvezetőt kérve) a probléma megoldását kérd személyesen. -
dptrsk
Topikgazda
válasz st3v3np3t3r #111553 üzenetére
ÁSZF 14.oldal
mivel neki nem korlátlan mobilinternet csomagja van, így 990ft/hó a MultiSIM, első sor érvényes rá.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
1 igen, elvileg régen volt 30 nap átfutás, nem tudom ez még mindig meg van-e.
2 ha a 30 nap várakozást eltörölték az évenkénti adategyeztetés miatt, akkor egyeztetés után másnap inditható a vásárlás
3 Nekünk 1 havidíjas és egy dominó beszél családi mobil opcióval ingyen, a havidíjas mellett van egy másik havidíjas is, úgyhogy nem kell minden havidíjast bevonni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #04441088 #111131 üzenetére
A magenta1 nem bomlik fel a hűség lejártával.
szerintem az utolsó 30 napban ugyan azt az ajánlatot kapod mint lejárt hűség esetén, de érdemes rákérdezni telefonon/személyesen mert lehet a weboldal nem biztos hogy tud olyan magenta1 kedvezményeket amit az ügyintéző tud esetleg.
Nem kell egyből elköteleződni, elsőre tájékozódj. -
dptrsk
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #111095 üzenetére
1414-et hívd fel és jelezd a hibát.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Miska0330 #110602 üzenetére
Hogy az ügyfelet a korlátlan csomag fele tereljék.
Tegyük fel fizet most szumma 4500 forintot, kap egy ilyen ajánlatot, 6000 forintot fizet ~3 hónapig
Utána döntenie kell, hogy a 4500 helyett fizet 11000-et a korlátlanért, vagy annyira nem volt jó.
Lehet, hogy lemondja a vezetékest, s inkább egy mindenhol használható mobillal folytatja. -
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #110513 üzenetére
Nem szólnak, mert szabályosan működik.
Addig van pl korlátlan Waze-d amíg van a netcsomagodból.
Azaz minden Waze versenytársat elérsz az elérhető max. sebességgel, csak a Waze nem csökkenti az adatkeretedet, de nem éred el gyorsabban. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Oposzumtoszó #110386 üzenetére
Van egy részletfizetésre fordítható kereted, te jelenleg ezt részben egy másik készülékre igénybe veszed, így az újabb készülék nem fér bele ebbe a keretbe.
Azt sajnos nem tudom, hogy ez a keret milyen képlet szerint van meghatározva.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #110256 üzenetére
1414et ingyen hívod
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #110254 üzenetére
A 10GB csomagra tudsz váltani.
A 2017es 0 perc csomagot már lezárták, így maximum a 2019es 0 perc csomagra tudsz váltani, amihez a netet is módosítani kell 2019esee: 10GB(+Magenta duplaadat 10GB)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Aventador91 #110213 üzenetére
jelezd a Telekomnak, hogy téves telefonszám van rögzítve, Neked nincs otthoni szolgáltatásod, töröljék a számodat az adott MT számról.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz SenorGrande #110008 üzenetére
Keress rá hogyan kell ussd kóddal beállítani az átirányítási eseteket azokban megadható a másodperc is, ahol értelmezhető
-
dptrsk
Topikgazda
válasz janos666 #109859 üzenetére
Ahogy ish4d0w írja, 44 az előhívó, így szerintem most jó.
Országonként 990 forint, így ha módosítod 49-re akkor a 44 és 49re is számlázódik a 990+ÁFA szerintem
Az, hogy 0044-et enged-e nem tudom, de mivel ugyanaz az ország, mint a 44 nem kéne szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #109466 üzenetére
Próbál meg úgy kérni, hogy a csak adat mobilinternet csomagra szeretnél váltani, a mostani hang+adatról.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #109401 üzenetére
Akkor 1414-en vagy online chat-en kérd a váltást.
Ha a kiszemelt új csomagban is elérhető (volt) a 15 GB, akkor válthatsz -
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #109395 üzenetére
Igen, pont ez a lényege ezeknek a Hang+Adat csomagoknak, ha változnak az igényeid tudod csak ezt vagy csak azt módosítani, a vállalt költési szinten belül
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #109393 üzenetére
Lakossági ügyfélnek díjmentes a részletező számlamelléklet.
A visszamenőleges igénylés nem tudom, hogy díjmentes-e? -
dptrsk
Topikgazda
válasz ubyegon2 #109386 üzenetére
"Azt se értem, miért nem egyeztethet valaki a saját nevén lévő kártyával kapcsolatban, ha nincs nála a kártya. Ez az egész hajcihő a felelősség vállalásáról szól, azt én a megjelenésemmel és okmányaimmal biztosítottam."
Elég ha véletlenül 4es helyett 7est mondasz, mert arra emlékszel... máris másnak egyeztettél, amelyik SIMmel visszaélnek, TE VÁLLALTAD a felelősséget, amikor nem jól emlékeztél és 4es helyett 7es lett?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kovacsmi_74 #109101 üzenetére
Oda-Vissza a családi mobil opciót takarja.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Beca1990 #108963 üzenetére
Köszönhető ez annak, hogy sokan kihoztak ~0 forintért készülékeket részletre, amit eladtak jóáron, s utána nem fizették a részletet.
Egy új ügyfél esetén a Telekomnál olyan a készülék részletre, mint egy banknál bemondásra egy hitel, nincs ügyfélmúlt, amit alapul tud venni.A részlet inkább arra való, hogy habár ki tudnád fizetni a készüléket, de esetleg nem maradna tartalékod. (tudom sokan nem erre használják...)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Cilindrik #108919 üzenetére
Nem ugyanaz, ha a webshop írja, hogy x boltban azonnal, akkor ott biztos van készleten elég sok.
Ha a webshop nem írja, akkor is van készlet, de egy bizonyos szint alatt.
Telefonon Nekem nem tudtak info-t adni a bolt készletéről.Nyilván nem akarsz kétszer bemenni, de szerintem van készleten minden(aminek nem a hetekben volt a megjelenése), ha pedig nincs, akkor berendelik neked(nem tudom van-e házhozszállítás ilyen esetben, hogy ne kelljen másodjára bemenned?)
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
válasz anglergab #108779 üzenetére
"Minden Játékos kizárólag egy alkalommal vehet részt a regisztrációs játékban; az ezen felül leadott regisztrációk nem vehetők figyelembe. Több regisztráció esetén a legelsőt vesszük figyelembe függetlenül attól, hogy melyik nyereményt választotta a regisztráló."
Ha a HBO volt az első azt a pályázatot vették figyelembe. -
-
dptrsk
Topikgazda
szerződésben van 3 havi havidíjkedvezmény? ha van 1 éves a hűséged, de bármikor visszamondhatod, ha visszafizeted ezt a 3 havi kedvezményt.
5.000 forint belépési díjat fizettél? Ha igen, akkor hűség nélkül kötötted, béna a felület, ha nem, akkor biztos van hűséged(lást fenti pont)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Fr3eWar #108530 üzenetére
Igen lehetséges.
T-Pontban tudod intézni, azt pontosan nem tudom megmondani mi kell hozzá, de szerintem mindenféle céges papír(aláírási címpéldány, stb..., 1414/online chaten szerintem segítenek, hogy mik is kellenek).
A céges díjcsomagot nem tarthatod meg, nem kötelező hűséget vállalni, ha el akarod hordozni a legjobb választás egy Domino csomag szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM