- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Az, hogy nem érdemes venni olyan telót. Bármikor letilthatják és a letiltás elleni garancia semmit nem ér.
Nem fogja visszavenni az eladó. Lehet pereskedni 3 évig is.
Nincs ilyen hivatalos papír, azt csak 1-2 hülye találta ki.Vagy spórolj Domino-s telefonra vagy 2 év hűséggel vegyél részletre.
-
raziel01
veterán
hwsw.hu/cikk.php?id=50363
-
raziel01
veterán
Régi Like díjcsomag ára is emelkedik? Fun aranytárskártya? Ezekről mit tudni?
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #32225 üzenetére
Nem enged be. Ha új jelszót kérek ugyan ezt a hibát dobja és nem ad új jelszót.
Hiba történt az Ön webshopba lépés jogosultságának ellenőrzése közben.
A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatás hibát jelzett. Kérjük, később próbálja meg újra !Telefonba belerakva a kártyát azt írja, hogy nincs hálózat. Térerő jel mellett piros X. Hm?
Viszont email csak jönne ha van számla, mert mindig jön. Szóval miért nem kell nekem fizetnem?
A fő számmal rendeltem szóval tuti arra az emailra kéne kapnom ezt a számlát is. -
raziel01
veterán
Fun Aranytárskártya díjcsomagot hogy lehet fizetni? Eddig azt hittem, hogy a fő számra kapom azt is aztán most nézegetem a számlát és marhára nincs rajta a havidíja. Kb másfél hónapja kötöttem de rögtön bevágtam a szekrénybe a kártyát. Lehet már arra jött SMS, hogy be sem fizettem a 2 számlát.
Magával a telefonszámmal meg a kódjával nem enged be a weboldalon.
Tehát ha az embernek 2 előfizetése van akkor mind a két számra mindig be kell lépni és külön külön befizetni a számlákat? -
raziel01
veterán
Fun Aranytárskártya díjcsomag-nál a fő számhoz belépve kell majd fizetni ugye?
Mert ezzel a telszámmal be sem enged neten. Onnan gondolom, hogy akkor majd a fő számmal kell. -
raziel01
veterán
válasz
Frenky25 #31761 üzenetére
FB Telekom:
"Szeretném megkérdezni, hogy ha használom az alkalmazást, annak minden funkciója díjmentes?
Arra gondolok, hogy ha például rámegyek a részletes forgalmi adatokra, és ha lekérdezem, annak van e díja?"-"A forgalmi adatok lekérdezésének díja nem változott, azok továbbra is bruttó 56 Ft ellenében vehetőek igénybe."
-
raziel01
veterán
válasz
anonymus89 #31425 üzenetére
A t-mobile facebook oldalán azt írta a T kb 1 hete, hogy felesleges írni a "behajtas" mail címre, mert csak a pénz tényleges beérkezését követőben kapcsolják vissza.
-
raziel01
veterán
válasz
#40993792 #31329 üzenetére
Kecskemét/Malom
Mind a 3 aki ott volt, egy az egyben nem oda való. Előttem is voltak emberek és az eladóknak fogalmuk nem volt a dologról meg látszott, hogy nem is érdekli őket az egész.Persze másfél éve meg nagyon rendes volt az ott lévő srác. Cserélődnek az emberek de nem mindig jobb az új.
-
raziel01
veterán
Még a T-mobil facebook oldala se jön be.
Nem található azt írja. -
raziel01
veterán
válasz
Plasticbomb #31183 üzenetére
Nem a stick-től függ a megszakadás általában.
-
raziel01
veterán
válasz
manchester85 #31181 üzenetére
Mert a magyar úgy is megveszi, mert neki szüksége van rá. Nem számít, hogy hitelre kell, mert kajára se telik.
-
raziel01
veterán
válasz
zsof Nokia #31103 üzenetére
Nem unod még? Ez nem a játszótér. Bohóckodás helyett inkább írtad volna le, hogy milyen telefonod és megnéztük volna, hogy lehet-e tiltani hívót.
-
raziel01
veterán
válasz
zsof Nokia #31100 üzenetére
Tipikus nő vagy, rögtön besertődsz, pedig segítettem is. . Leírtam, hogy ha okostelefonod van akkor van megoldás. Az ilyen miért nincs kérdések értelmetlenek, mert a vegtelensegig lehetne sorolni, hogy miért nincs ez meg az. Sokra max a T tudja csak a választ.
Megkérnélek, hogy privátban se zaklass többet. -
raziel01
veterán
válasz
zsof Nokia #31097 üzenetére
Erre most milyen választ vársz? Nincs ilyen és nem is várható, mert beleszakadna a T-mobile ha mindenki ezzel rohangálna hozzájuk.
Ha meg okostelefonod van akkor könnyű tiltani azt az 1-2 számot. -
raziel01
veterán
válasz
XP NINJA #30994 üzenetére
Biztos megéri kockáztatni? A legtöbb esetben úgyis letiltják a telefont, mert a legtöbb eladó egy tróger és nem fizeti a drága havidíjat.
-----------
Mai T-mobile facebook bejegyzés:"Kedves Attila! A lítium alapú akkumulátorokat a vásárlást követően 14-18 órán át érdemes tölteni, nem igényelnek formázást, ezért nem szükséges azokat lemeríteni, valamint a készülék kijelzőjén a teljes feltöltöttség jelzést követően tovább tölteni (túltölteni)."
Hihetetlen ez a tudatlanság.
dokee78: topicjába nézz be, mit mondanak rá.
-
raziel01
veterán
válasz
Something_ #30885 üzenetére
Ráadásul Mozaik S a legkisebb csomag ahol van részletfizetés.
Durva. 5200 Ft-os csomag.
Régen még Like mellé is vehetett az ember részletre. -
raziel01
veterán
válasz
erdoke #30822 üzenetére
Tessék mondj a GONET XL-nél nagyobb csomagot. NINCS. Ez a baj.
Like díjcsomagot meg azért használom, mert nekem nagyon megéri. Nem kell még több beszélgetés mikor ki sem használnám.Inkább plusz internet kéne. Keveset beszélek telefonon a facebook/viber korában.
Szerintem a világ legnagyobb hülyesége lenne csak azért igénybe venni egy +2-3 ezres csomagot, hogy ugyan azt az 1 GB-ot LTE-n netezhessem le. De ahogy látom szerinted ez teljesen normális lenne azért ajánlgatod.
Én komolyan el se hiszem, hogy ez 2013-ban Magyarország, hogy van 1 GB aztán viszlát. Mert ugye a limitbővítő is csak havi egyszer mehet.
LTE-s telefon meg azért van, mert akciós most és nem akartam már szopni a lassúsággal. +nagy kijelző
-
raziel01
veterán
válasz
djculture #30801 üzenetére
Engem eddig is korlátoztak. 1080 MB után 32Kbit lett.
Nem érdekel a sebesség. Engem az csesz fel, hogy a rohadt LTE-s telefonnal nem tudom kipróbálni az LTE-t.
2500 Ft-os csomag nem elég az LTE-hez? Milyen logika ez.
T-s ügyintézővel beszéltem erről. Azt mondta váltsak Mozaik S-re abban van LTE.
Hát kösz, nekem Like díjcsomagom van. Nevetséges.
Ha már ennyire nyomatják az LTE-t akkor engedni kéne, hogy az ember használja. -
raziel01
veterán
válasz
enginev3.0 #30717 üzenetére
Kb hasraütésszerűen mondanak egy összeget. Nem választhatsz.
Valakitől 50 ezret kérnek, mástól meg teljesen ugyanazért kérnek 80-at. Lutri. -
raziel01
veterán
válasz
enginev3.0 #30715 üzenetére
Ha kérnek mobilelőleget mondjuk 50 ezret akkor addig amíg azt tart addig csak a készüléktörlesztőt(7090 Ft) kell fizetni. Törlesztőt nem vonják belőle.
-
raziel01
veterán
válasz
enginev3.0 #30708 üzenetére
Oda van írva, hogy 2 év hűség az előfizetésre és ott van, hogy milyen díjcsomagra.
Ráadásul ha új előfizető vagy akkor nem fogják odaadni 4900 Ft-ért.
Mobilelőleg befizetése szükséges lehet. Ez azt jelenti, hogy mondjuk 50 ezret be kell fizetni és abból vonják majd le a havi számlát azaz a havidíjat plusz ha az felett beszélsz akkor azt is.#30711: basszus ott van baloldalon, hogy milyen csomaggal X árú a készülék. Nem igaz, hogy egyesek nem látják. Nem a két szép szemedre fogsz megkapni egy 200 ezres telót részletre.
Igen 10k lenne havonta Mozaik XS-el és ezt fizetned kell 2 évig.
-
raziel01
veterán
"Most mivan, nem ártana nekik fogyasztóvédelem, ha tudna az ember bizonyítani, hogy 15 után vitték fel az árát"
wtf? Az ő saját dolguk, hogy mennyiért adják. Aki lemarad az így járt.
Egyébként szokták is írni, hogy bármikor előzetes bejelentés nélkül megszüntethetik az akciót. -
raziel01
veterán
Ha 25.-e az ember fordulónapja netnél akkor 24.-e éjfélig kell elhasználni az adatforgalmat?
-
raziel01
veterán
válasz
The Exiled #30435 üzenetére
Az a dolga, hogy eladja. Persze az tény, hogy rá lehet dugni de működni nem fog.
Amúgy meg honnan ismerné, hogy ilyen noname tablet miket támogat?
Mert érted ha úgy mész oda, hogy Samsung tab10.1-hez akarsz venni akkor még azt mondom, hogy talán tudja.Egyébként nekem is volt Concorde noname tab-om. El is adtam mivel kb semmilyen usb-s mobilnetet nem támogatott. Buktam is rajta pár ezret. Mobilnet nélkül meg semmit nem ér számomra.
-
raziel01
veterán
válasz
The Exiled #30424 üzenetére
Vásárlás előtt kellett volna tájékozódni. A tabletek csak bizonyos stick-eket ismernek amik beléjük vannak táplálva kernel szinten.
Maximum annyit tehetsz, hogy PC-n kikapcsolod a pin kód kérést és úgy dugod rá a tabletre. Ha úgy sem megy akkor nem is fog menni.
Ezek olyanok, hogy ha támogatja akkor rádugás után megy is. -
raziel01
veterán
válasz
polonic #30419 üzenetére
Inkább akkor úgy mondom, hogy akkor lenne nagyobb értelme ha ezzel a sebességgel több GB-ot is tudna használni az ember. Persze azt az 1 GB-ot így is gyorsan tölti be de utána cumi van. Jó az LTE de meg lehet nézni, hogy külföldön hány GB-os csomagok vannak. Biztos nem 1 GB-os.
De arra is fogadni mernék, hogy az 1MB=1300 Ft-os netstart is csak itt divat. -
raziel01
veterán
Go NET XL-el nem is tudom igénybevenni az LTE-t?
-
raziel01
veterán
Most hívott egy csaj állítólag a T-től, hogy 890 Ft-ért egész családra kiterjedő biztosítást ajánljon.
Kb 15-ször el kellett neki mondanom, hogy nem érdekel. Nyomulós majmok.
Ráadásul rejtett számról hívott. A hangja meg olyan volt, mint egy 12 éves fiúnak.De szó szerint.
De utálom az ilyen hívásokat. -
raziel01
veterán
válasz
kecsawi #30297 üzenetére
Hát mi folyik itt gyöngyösön? Nem fizet az ember és nem tud telefonálni. Felháborító.
Emailre ne is várj választ mostanában.
Egyik ismerősöm ugyan ez volt. Két hónapig nem fizették a netet aztán meg fel volt háborodva, hogy kikapcsolta a Digi. Meg fizetni kellett visszakapcsolási díjat is.
Személyesen kell intézni minden ilyet.
-
raziel01
veterán
Mikor megnézel egy telefont akkor ott van bal oldalon, hogy milyen csomaggal vásárolható meg és jobb oldalon meg a készülékár. Akár részletre is. Nem bonyolult.
Mondjuk én mindenkinek azt szoktam mondani, hogy nagyon gondolja át mire ír alá két évet. Mert pl minimálbérrel mondjuk nem biztos, hogy 10k-s havi számlát érdemes bevállalni.
Ráadásul vannak most T-nél jó és olcsó telók ha nem fontos az Iphone. (Xperia SP brutál jó áron van) -
raziel01
veterán
válasz
albiosz #30159 üzenetére
Sok sikert az eladáshoz...
Max akkor tudnád eladni ha nagyon jó szám lenne.
Max 990-ért raknám fel.BigBlackDog: ismerősnek anno T-nél azt mondták, hogy a rendeltetésszerű használatot nem akadályozza, hogy nem működik benne a wifi meg pixelhibás a készülék.
Telefonálni lehet vele, elküldik szervizbe.
Ügyintézőn múlik. -
raziel01
veterán
Csütörtöki tapasztalat:
80 ezres telót vettem T-től pick pack pontba.
Utána bementem T-pontba. Mondom használni akarom hozzá a másik előfizetéses kártyámat is.(másfél éves sima SIM)
Azt mondja mivel társkártyával vettem a telefont ezért nem ingyenes a sim csere. 4500 Ft ami majd megjelenik a következő havi számlán. Jogos volt-e? Szerintem rohadtul nem. Végülis a fő számommal adtam le a rendelést is. Akkor szerintem ingyen kellett volna cserélni.
(új telóba microsim kell.) -
raziel01
veterán
Most kaptam T-nél a régi számomhoz micro-sim-et, mert Xperia SP-be az való. Mikortól lesz aktív?
Még a régi kártya is működik. Pedig azt mondták az inaktív lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával