-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
Most kaptam egy SMS-t. December1. és 23. között ismét akciós kalendárium ajánlatok csak a honlapunkon.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Most valahogy nem úgy néz ki a Telekom weboldala ,mint tavaly ilyenkor . Akkor már hirdetve volt ,hogy Dec. 1-től indul a kalendáriumi akció karácsonyig.
-
Gedeon31
addikt
válasz fireproof #51527 üzenetére
Pont ma voltam egy T-pontban és egy kedves fiatal leányzóhoz mentem ügyet intézni pont ez ügyben . Szépen mosolyogtam rá és ingyen kicserélte.
Kérdeztem oda adjam e neki a régi SIM kártyát ,arra nem tartót igényt.
Viszont nagyon szerette volna ezt a régi dominó kártyát átváltjuk Fun S Aranytárskártya díjcsomagra. -
Gedeon31
addikt
válasz Soulfly842 #50710 üzenetére
Miért van még mindig nem lehet úgy a webshopból esetleg online akciónál úgy telefont venni Fun S csomaggal otthoni vezetékes szolgáltatásom arany szintű?
Csak T-pontban működik ,de úgy bukni az online kedvezményt. -
Gedeon31
addikt
Ahogy várható volt Paks most sem lett a Telekom kedvenc városa így továbbra sincs nehogy 4G ,hanem normális 3G sem
Várható nem is lesz mostanában mivel a város és a környező települések 90%-a Telenoros az MVM csoport miatt, így az egész város ingyen beszél minek ide ,akkor Telekom 4G
-
Gedeon31
addikt
válasz szili.tamas1 #48822 üzenetére
Melyik telefon szolgáltatonál találsz normális árakat
-
Gedeon31
addikt
Egy dominos telefonszámnál domino 5 díjcsomag van beállítva és megvan adva az 5 kedvezményes szám. Utána hogyan lehet modosítani a telefonszámokat? Semmilyen opció nincs erre .
-
Gedeon31
addikt
válasz zsof Nokia #47965 üzenetére
Lehet ,akkor drágább a havidíja a csomagnak.
-
Gedeon31
addikt
válasz ANDROID??? #47690 üzenetére
Volt már [link]
-
Gedeon31
addikt
válasz lord.lakli #47683 üzenetére
Honnan szedtek volna ilyen telefont ,ha nem forgalmazzák már több ,mint egy éve szerintem.
-
Gedeon31
addikt
válasz lord.lakli #47680 üzenetére
Valaki egy kicsit azért érthet hozzá ,mert ingyen adják
-
Gedeon31
addikt
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #47372 üzenetére
A bankártyás fizetés is jó vagy csak az átutalás?
-
Gedeon31
addikt
Nem működik az online feltöltés
-
Gedeon31
addikt
-
Gedeon31
addikt
annak nincs jelentősége, hogy mit bontott fel
Ez így nem teljesen igaz most több ,mint 2 hónap után rendeződött velük egy ügyem ez ügyben vissza vittem 8 napon belül egy telefont. Ki volt törve a SIM kártya ,de az egyenleg megvolt nem volt használva. A boltba közölték nem baj küldjem nyugodtan így vissza ,de 2600 Ft-tal kevesebbet kaptam ez miatt vissza, amikor megjött a pénzem ,mert szerintük ,ha ki van törve a kártya ,azt levonják a visszaküldött pénzből. Ráadásul a telefonos ügyfélszolgálat szerint vissza küldték a kártyámat a boltba ,ahol 2 hónap után se találták meg.
Addig szenvedtek míg először kaptam 3000 Ft jóváírást ,majd utána 2700 Ft jóváírást ez miatt
-
Gedeon31
addikt
November végén vissza vittem 8 napon belül egy telefont nem jött be. Éltem az elállási joggal.
Hibáztak kaptam karácsony előtt 3000 FT jóváírást egyik dominos számomra.
Újra hibáztak ma kaptam 2700 FT jóváírást újra. Legalább lezárult ez az ügy. Igaz kicsit sokára.
Minden hibánál korrektül kárpótoltak úgy érzem -
Gedeon31
addikt
válasz sarkanyolo2 #39340 üzenetére
Nem mondta senki az ellenkezőjét
-
Gedeon31
addikt
válasz sarkanyolo2 #39330 üzenetére
Bemész a szekszárdi T-pontba és megkérded.
palee69 besétáltam és egy hölgy elvette belerakta egy nagy GLS borítékba és elbúcsúztunk.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz sarkanyolo2 #39328 üzenetére
Szervizek mi köze hozzá? Egy hónapja adtam vissza telefont és nem a szervizes foglalkozik ezzel.
-
Gedeon31
addikt
8 nap után végre megkaptam az egyik dominos számomra a 3000 Ft jóváírást jobban figyelhetnének a T-pontokban mit mondanak.
-
Gedeon31
addikt
válasz djculture #38622 üzenetére
Tudom elvileg úgy működik,de ezt mindig venni észre.
Ráadásul csütörtök óta nem képesek egy jóváírást rá rakni egy dominos számomra. Eléggé nehezen megy ilyenkor nem szeretnek ingyen adni, pedig el bírálták és jóváhagyták jár nekem.
(#38628) raziel01 igen okos hozzászólás volt ,inkább az ilyeneket tartsd magadban.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Ilyenkor senki nem dolgozik a telefonos ügyfélszolgálaton?
-
Gedeon31
addikt
Következő napi kalendárium akciók
december 6-7 Alcatel OT Idol 55 990 Ft helyett 44 792 FT Domino feltöltőkártyás csomagban
december 7-8 HTC Desire 300 58 990 Ft helyett 47 192 FT Domino feltöltőkártyás csomagban
december 8- 9 Sony Qx10 objektív 59 890 Ft helyett 47 192 FT
december 9-10 Samsung Galaxy Ace 3 56 990 Ft helyett 45 592 FT Domino feltöltőkártyás csomagban
-
Gedeon31
addikt
Valaki élni szeretne a 8 napos elállási joggal, akkor a telefont T-pontban is le lehet adni vagy már csak postára kell menni és ott feladni?
-
Gedeon31
addikt
Hihetetlen még ma sem tudja a 1430-on senki mi ez a 2000 Ft és 200 MB ajándék.
-
Gedeon31
addikt
Sikerült felhivnom a 1430-at. Gratulálok M. T felkészültséghez. Tölem tudta meg Ajándék kedvezmények online
rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül
felhasználható egyenleg és +200 MB
adatforgalmi egyenleg online
rendelés esetén.Hosszas vívódás után közölte fel hív valakit meg kérdi mikorra lesz aktiválva, majd pár perc után megszakdt a vonal.
-
Gedeon31
addikt
válasz petrelli86 #35591 üzenetére
Nálam nem állta meg nagy nevetés nélkül mikor fizetnem kellett.
Úgy látszik Debrecenben van csak valami túlbuzgó főnök.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Meg vannak a rendeleseim
Azért az ügyintéző hölgy meg kérdezte mosolyogva miért nem a házhoz szállítást választottam.
-
Gedeon31
addikt
A dunaújvárosi T-pontba volt ma valaki kuponozni ott mennyire haraposak?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Adobe Indesign
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- E-Book Off topic
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest