- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacsmi_74 #130223 üzenetére
& prozodus
1414....aham köszi mindkettőtöknek! Nem sűrűn küldök SMS-ben kódot. Igazad lehet, tényleg nem tömegeket érint ez...
-
válasz
kovacsmi_74 #130221 üzenetére
Elképzelhető, hogy ilyen egyszerű kóddal oldják meg*, bár ha tömegesen kapcsolják be okostelóról is.... Engem azért foglalkoztat, mert jóanyám SIM-jét épp 12-én raktam át egy okos strapatelóba, addig mamatelóban volt, szóval épp kiesett a szórásból.
Bár azt se tudnám, milyen számra kéne küldeni a szöveget....
*túlzottan nem promózták
-
válasz
kovacsmi_74 #130219 üzenetére
Nem egyedi kódokat küldenek SMS-ben mindenkinek, ha olyan a készüléke?
-
válasz
Marci112233 #129970 üzenetére
Dehogy bukod, a Maraton az halmozható!
(#129968) Gabor343
Igazán nincs mit! Örülök, hogy így megoldódott a gondod!
-
Jó reggelt!
Domino Day 1 GB adat!
-
Vanda volt, azt mondta elküldik SMS-ben az adategyeztetős oldal címét, és letette.
Pontosan így csinálja mindig nálam is, azonnal újra kell hívni a számot és már azzal a szöveggel fogad, hogy Sajnálom, hogy nem sikerült....kapcsolom az ügyintézőt!
Erőltetni kell az ügyintézős egyeztetést, nekem is lakcím miatti gondok vannak állandóan. Van, hogy nem is az első ügyintéző oldja meg!
-
válasz
ElektrikusDE #129756 üzenetére
Hívd belföldről díjmentesen a +36-80-630-045-ös telefonszámot minden nap 7 és 22 óra között,
külföldről pedig a +36-30-344-0861-es számot.
Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd! [link]Szerintem ne hagyd veszni!
-
válasz
martonl #129143 üzenetére
Az SMS pedig kezdetben GSM távirat volt.
No ez teljesen új nekem! Pedig a többi kezdeti dolog ismerős, de ez....
(#129155) kovacsmi_74
Jogos és halványan rémlett is, hogy ÁSZF szinten mintha lett volna említve, de hogy ennyire régen..... Ami fura, hogy az App-ban tegnap jelent meg kis színes promócsík, ma már semmi, viszont ma reggel jött SMS ezzel kapcsolatban, valahogy a T-nél is elfeledkezhettek erről.
-
válasz
#73820095 #129138 üzenetére
Nekem még megvan az 1890.-es Net 2019-es csomag, de inkább csak lustaságból, bár a 3giga adat Domino-n sem lenne olcsóbb, ezt el is használom wifi mellett.
Amúgy mennyibe kerül egy hónapra az 5G?
5G... azt nem árulnak szerintem külön, csak a Gigaerős csomagokhoz van.
-
válasz
martonl #129137 üzenetére
Nyilván cellának nevezik, de ettől nálam a cella az dutyira asszociálódik, egyébként nem régi amcsi filmben minap még cell text szöveg volt az üzenet fölött, szóval arrafelé még használják a cell-t.
Nálunk a GSM előtt használták még a rádiótelefon kifejezést.
Mifelénk ezt bunkofon-nak hívták!
06 60-as volt asszem.
-
válasz
#73820095 #129135 üzenetére
Jogos, rég volt már 1GB DD...
Mindjárt ránézek, hol van ez az appban, gondolom, a dd mellett.
Kiegészítő szolgáltatások ugyanúgy, mint Domino esetén az App-ban, ez nem Domino, hanem postPaid, előfizetéses köznyelven!
Meddig lehet bekapcsolni?
07.01-ig és nyilván bekapcsolástól 30 nap
DD nyilván jobb ajánlatokat dob szerdánként, de ez inkább az 5G promója lenne gondolom.....
-
-
válasz
Nikaré #129125 üzenetére
Fenébe, hajnalban olvastam a tippelődőst és simán 1gigára tippeltem csak mikor feljöttem notiközelbe, elfelejtettem betippelni!
No de ez off, nem is emiatt írok hanem van ez a postpaid (nemDomino) Próbáld ki díjmentesen promó 30 napra és nem emlékszem, hogy láttam volna itt:
(#129126) gmail.com
Munkahelyem 6 cella határán van.
Te börtönben dolgozol?
-
válasz
kovacsmi_74 #129000 üzenetére
Revolut is OK, épp töltöttem fel imént Dominot a virtuális kártyával.
Nyilván a fizikai kártyát is szeretné, csak lusta voltam megkeresni, a teló meg úgyis kezemben van. -
válasz
Nikaré #128857 üzenetére
De vótmá....kovacsmi_74 kollégának köszönhetően. Nekem bekerült egy újabb kategória a Kiegészítő szolgáltatásoknál, de csak postpaid SIM-nél, Dominonál nincs....
'Net 3 GB 2019' csomaggal én is kizáródtam a promóból....és ugye duplán szomorkodom ám, mivel a Mi 9SE amúgy sem 5G képes!
brühühü
-
válasz
donaldk #128780 üzenetére
Nem ezt írja, hanem azt, hogy 29-ig érvényes, nyilván rá kellett kattintanom az opcióra és így csak ezt az adatot írhatta ki, mivel ha végigviszem a folyamatot, akkor jeleznie kell, meddig érvényes. Viszont bekapcsolni bármikor be lehet a két dátum között és onnantól él a 24 óra. Ez a lényeg és sorry, ha szándékomon kívül félreérthető infókat raktam ki!
Ne csak a kép alján lévő infót olvasgasd folyamatosan, hanem a lényegi infót is!
-
válasz
Dr Bubo #128781 üzenetére
április 28 és május 01 között csak az egyik és csak egy alkalommal aktiválható
De ez az erősebb infó! De jogos, le kellett volna vágnom a mai napon érvényes sort, hátha valaki még életében nem látott Telekom alkalmazást.
Arra már nem is utalnék, hogy a fenti sort talán erősíti az, hogy Anyák napi promócióról van szó, szóval ezeket összerakva azért talán....
-
válasz
jack982 #128771 üzenetére
Igazán nincs mit, de igazából kovacsmi_74 ft-t illeti köszönet [link], én csak próbáltam az App screenshottal kiegészíteni a hsz-át, bár ahogy látom csak több-kevesebb sikerrel!
(#128776) donaldk
Mi lenne ha minimál szinten azért megpróbálnád értelmezni is az infókat? Mi történik, ha csak május 01-én kapcsolod be az opciót?
-
válasz
Tompika777 #128754 üzenetére
Előző linkemben írja a Telekom:
A díjcsomag módosítása önkiszolgáló ügyfélszolgálatainkon keresztül díjmentes, az ügyintéző munkatársunk általi módosítás díját pedig az Általános szerződési feltételek Mobil Domino díjszabásában találod.
-
válasz
[CS]Blade2 #128752 üzenetére
Tényleg, látom már, hogy ügyintézővel átváltásnak díja van....ez elég érdekes így, ha az USSD meg semmire nem jó. Mondjuk hosszú távon lehet érdemes rááldozni, mert ha sűrűn elfelejtődik a 30 napos bekapcsolás, akkor az többe fog kerülni. Gondolom új Fix kártya meg a szám miatt nem opció...
Az ugyanis csak egy 1000-es és 80 perc hívás is van rajta.
-
válasz
Nikaré #128751 üzenetére
Én már nem lepődöm meg, alapból csak akkor cuppanok a chat-ra, ha sok időm van és piszok nyugodt vagyok. Alapból azzal tudom hamar előcsalni a chat-et, ha rámegyek a készülékekre, akkor pillanat alatt felugrik az opció, viszont a bejelentkező hugi azt írja, hogy jaj ő csak készülékeladásban tud segíteni, kapcsolja a kollégát. Ez kb 8-10 perc, addigra vágólapra teszem az addig leírtakat, mert egyből azzal nyit, hogy miben segíthetek és bemásolom neki, amit előbb leírtam. De az is lehet, hogy az előző hugi nem tudta kitalálni, melyik kollégához kapcsoljon, de valóban, a szám alapján akár láthatná is, mi a helyzet, mármint aki átveszi!
Pár napja volt, hogy a postpaid-et fel akartam mondani és azt mondta az akkori hugi, hogy azt lehet itt a chat-en is, megkérdeztem, hogy az eddigi fizetendő összeg az hogy lesz.....no ettől mattot is kapott, erről fogalma sem volt. Nyugtatgattam, hogy ne aggódjon, szerintem ehhez be kell mennem személyesen, aszongya, hát lehet az lesz a legjobb!
-
válasz
[CS]Blade2 #128749 üzenetére
Ez az USSD módszer néha elég mission impossible tud lenni, próbáld inkább a 1777-et hívni, az se biztos, hogy könnyű menet lesz....de itt semmi nem az!
Én ma chat-en kérdeztem rá kíváncsiságból, mitől ugrott az 1890.-ft-os havi előfizum 6890.-ft-ra....no szóval sejtettem előre, hogy valami körbemagyarázás lesz, de kb fogalma sem volt az embernek róla, miről is beszélek. Aszongya, hát igen az alkalmazásban néha szokott más összeg szerepelni, de a végén nem annnyi lesz.
Mondom neki, hogy koma, évek óta mindig ugyanez a szám szerepel itt, mert nem az aktuális egyenlegről beszélünk és a weboldalon ugyanúgy az emelt összeg szerepel....
Inkább feladtam.
-
válasz
[CS]Blade2 #128746 üzenetére
Ezt leltem, úgy látom jó lesz neked.
-
400MB és 20perc beszéd a mai Domino day emberek!
leggyorsabb vagyok!
-
válasz
csako #128581 üzenetére
Ebből a szempontból nem jobb egyik a másiknál, valaki itt látja meg hamarabb, valaki ott, mert Facebookot lehet nézegetni másért is, míg a Telekom weboldala uncsi
Uncsi a weboldal nyilván, de én a a szolgáltatásokkal kapcsolatos Áttekintés fül alatt találom a SIM-jeim adatait.
Emellett igazad van, mert sajnos ha hiba van valamelyik szolgáltatásban, akkor az hamarabb kerül közlésre a FB-on. Azért az is tény, hogy valamelyik szolgáltató alapból bemondta ÜSZ hívásakor, hogy x területen szolgáltatáskimaradás van, így megelőzhető a hosszasan tartó telefonálgatás.
-
válasz
ubyegon2 #128551 üzenetére
Rendszerterhelést elkerülendő, az extra adat 30 nap után nem automatikusan, hanem manuálisan kerül le a szerződésekről, több napi bontásban. Emiatt van olyan szerződés, melyen megújult a 4GB adat és az ügyfél kapott erről értesítést.
Az újabb 4GB adat csak pár napig élt a szerződésen, a manuális deaktiválás során lekerült.
Újabb adat újraindulás már nem fog megtörténni.
Technikai hiba miatt indult újra nálad a 4 GB adat, mivel azt csak egyszer kellett volna megkapnod.
Fentiek miatt került le a második aktiválást követő pár napon belül.
Chat-en ezeket kaptam. Azért egy SMS-t küldhetnének ilyenkor, mert mi van ha a birka ügyfél pont azzal az adattal használja a mobilját?
-
Kedves Ügyfelünk! Mobilinternet szolgàltatàsodhoz dìjmentesen aktivàltunk 4 GB extra adatmennyiséget, amely az aktivàlàstòl szàmìtott 30 napon belül, belföldön forgalmazhatò le. Üdvözlettel: Telekom
Aki kapott ilyen üzenetet nemrég és kicsit rátervezett a használatára, jobban teszi, ha megnézi az Appban, hogy ott van-e még. Én április 09-én reggel kaptam fenti üzenetet, ma reggel még láttam is a 30 napos ajándék netet, pár órája viszont már csak hűlt helye volt! Kicsit hamar lepörgött ez a 30 nap.
Tuti nem forgalmaztam le, mivel a Domino befizetésre kapott 500MB volt bekapcsolva.
postpaid SIM-re mentek ezek az üzenetek
-
Vigyázat emberek, az alábbi sor most legalulra került!
Domino Day 300MB és 30 perc.
-
válasz
pitiless #128416 üzenetére
Most, hogy leírtad saját magad is, remélem elhiszed, amit alapból írtam, hogy Domino esetén nincs a szerződéskor létrehozott jelszó!
Ezt a tényt az sem befolyásolja, hogy a 1777-en bármikor kérhetsz hozzá jelszót és ez is azért lehetséges, mert mint említettem, nincs a Domino-hoz alapból jelszó. De ettől még lehetsz felőlem helikopter.
hú de nehéz szülés volt ez
No ezért csak leírom még 1x:
nincs a Domino-hoz alapból jelszó
-
válasz
pitiless #128409 üzenetére
Huha, kezdem feladni....a kolléga azt írta, nekem VAN autóm, mert mindenre IS azt használom, én erre írom, hogy NEM, nincs autóm!!! Most megjelensz és azt írod, hogy DE, mert bemegyek egy szalonba és vehetek magamnak.
Remélem ezzel a hasonlattal jobban átmegy, amit képtelenek voltatok eddig megérteni!
Szóval utóbbi 10 ávben sok Domino kártyám volt/van és sosem volt hozzá semmiféle jelszavam. Nem is kellett eddig semmihez, no erre varrjál gombot.
-
válasz
#73820095 #128407 üzenetére
Mindent IS azzal intézel...
Ha Te jobban tudod, legyen. Most is van pár aktív Domino-m, egyikhez sincs semmilyen jelszó.
De el ne áruld senkinek.
(#128406) kovacsmi_74
Erősen elvileg, de itt most nem is ezzel van a gond. Részemről főleg nem, ahogy nézem, még a postpaid SIM-en ma éjfélig van cc 2GB adatom így is. Ez mondjuk sosem fogy el, inkább Domino-ra szoktam adatot tenni, ha szükséges.
-
válasz
Manitou #128396 üzenetére
Szerintem ez a leírás a postpaid előfizetői SIM kártyák cseréjére vonatkozik. Nyilván ott létezik az 5 karakterű, előfizetési szerződés megkötésekor kapott jelszó. Domino esetén ilyen nincs nyilván. Helyedben megkérdezném 1414-en vagy chat-en, talán kapsz használható választ.
Nekem nem sikerült legutóbb, amikor hűségidő hosszabbítós opciót akartam App-ban bekapcsolni, kb egy hónapja semmi, még egyszer 30 percet nem szeretnék ügyintézővel erről beszélgetni.
Inkább elengedtem, csak mivel így nem szükséges annyira a postpaid SIM, le is fogom mondani.
Jó kis üzletpolitika....
-
Hát ezt jó, hogy megosztottad, mert nagyon seholse propagálták!
Mondjuk bekapcsolása után újra jött egy SMS a 4GB/30 nap* aktiválásáról. Én is azt hittem március elején, hogy ez egyszeri ajándék, de az se baj, ha minden hónapban jön az idén.
*postpaid, ha valaki nem ismerné, nem Domino
-
válasz
Top cat #128271 üzenetére
Aki nem képes erre, az nem is érdemli meg.
Azért rossz ám nekik, mert például bármelyik multihoz bemennek vásárolni és ugyanarról a polcról akarják levenni a megszokott terméket....hát igen. Nehéz az élet!
Mondjuk, ha valaki ennyira balf*, legalább ne írná be ide méltatlankodva, hogy a galád T már megint....
-
válasz
szabonagyur #128183 üzenetére
Ja értelek, így oldottad meg, hogy olyan kevés pénz legyen rajta, hogy még véletlenül se tudjon ezután a galád rendszer megviccelni ezzel a sorkevereses trükkel! Ravasz!
Én inkább megnézem ilyenkor, hogy a sor végén nulla szerepel-e.
-
válasz
szabonagyur #128180 üzenetére
Ceges korlatlan hivas es net ugyis
Így meg külön rendes tőled, hogy multkor DD helyett inkább vettél 1GB+100 percet pénzért! Telekom szeret téged.
-
-
válasz
Nikaré #127803 üzenetére
Én is csak azért tolom ki így, mert kíváncsi vagyok, amúgy ez a másodtelóban egy Domino SIM, ami mellett Digimobil 50GB adatos SIM van. Egyébként volt már, hogy rendes telón is csak másnap kora reggel akartam bekapcsolni és 8,15-kor esett le, hogy ezt lekéstem.
Nyilván épp lejárt az előfizetéses SIM-en is az adat.
-
válasz
Putyin90 #127730 üzenetére
Dominosként ahogy láttam csak 1 GB van 1490-ért, 5 GB 3990-ért és 15 GB 5990-ért. Ezek nem túl jó árak, 5 GB nem hiszem, hogy kell nekem
Ha a Maraton feltöltéseket használod és mondjuk az 5GB két hónapig is elég neked*, akkor már csak 2000ft/hóra jön ki a neted és még kitolhatja a használati időt az is, hogy amikor 5000 ft-tal App-ból töltöd a Domino-t, kapsz rá 500MB adatot 7 nap felhasználási idővel, valamint szinte minden szerdai Domino Day-kor adatot aktiválhatsz 24 órára(600MB ill 1GB ajándék adat). Mindennel együtt akár 3 hónapra is kihúzhatod az 5GB-os feltöltéssel.
*Maraton feltöltés nem 30 napig érvényes, hanem, amíg el nem fogy(természetesen a kártya érvényesség az alap ilyenkor)
-
válasz
SenorGrande #125966 üzenetére
Csatlakozom én is a köszönettel! Ha most nem kérdezed meg, túl is léptem volna a dolgon, szóval neked is köszi és a válaszadóknak is!
-
válasz
SenorGrande #125957 üzenetére
Hát ööö ja, én is akartam ma reggel még egyet tölteni egyik Dominora és már semmi nem volt az Appban!
(#125959) kapasz
Ezt rávágod, de meg is nézted, mert én ott nem látom? kb eleve csak ott lehetett ezt az opciós feltöltést megejteni-
-
válasz
herdsman12 #125662 üzenetére
Amikor legutóbb itt jártam, még csak apk volt, de ha ki tudod szedni belőle, akkor az jó lesz úgy, írja is miből áll az xapk....nekünk meg csak a base APK kell.
The XAPK (Base APK + Split APKs) File, How to Install .XAPK File?
Nem tudom, miért bonyolítják, ami eddig eccerű volt. Amúgy ja, valami gixer mindig van a Telekom App-pal, de ezt már megszokhattuk.
-
válasz
herdsman12 #125647 üzenetére
Itt vannak a régebbi verziók is!
Azért ez csak eccerűbb, mint a Linuxos gubancok!
-
válasz
kovacsmi_74 #124579 üzenetére
Ööö jogos, nem tudom, miért egy turnusnyi időtartamban gondolkodtam.
Köszi a pontosítást amúgy!
-
válasz
kovacsmi_74 #124572 üzenetére
Huxit? Hol van még az?
ja hogy erre az érdekes szétválasztásra érted....
Lassan esik le így estvefelé.
-
-
válasz
kovacsmi_74 #124532 üzenetére
A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Engem ez mindig zavart, miért nem addigra, mire aktualizálják az adott akciót?
Remélem nem jön vissza az online oktatás.
Egyébként általában elég az előfizetéses SIM adata és ott van mellette a Domino Maraton, de most pont jól jönne, ha egy napra nem kéne plusz adatot vennem, másik telóban van éppen korlátlan Digi, de az még mindig nem meggyőző itt Pesten, épületeken belül legalábbis.
EU egyenlegnél is csak a Maraton látszik, nincs ott a 16GB, szóval fene tudja, ha azt nem képesek megoldani, hogy az App mutassa, akkor miért gondolnám, hogy egy ennél bonyolultabb dolgot képesek jól megoldani?
-
válasz
#33802016 #124530 üzenetére
&(#124528) kovacsmi_74
Appból szoktam tölteni mindig.
Az se gond, ha az 500MB fogy előbb, csak ugye chat-en azt mondták, látni fogom a felületeken ezt a 100GB-ot is. Mivel ma úton leszek, nem mindegy, hogy a vésztartalék Maratonom fog-e lefogyni, vagy ebből a kéthetes korlátlanból. Kaptam egyébként SMS-t is a 100GB-ról és pilot módba is raktam a telót és az utána bekapcsolt Domino Day 60perc is látszik az Appban, utóbbit csak azért kapcsoltam be, hogy lássam, reagál-e az App a történésekre. No majd kiderül.
-
válasz
kovacsmi_74 #124526 üzenetére
Nekem épp aktuális volt feltölteni a Domino-t 5000 pénzzel, bő két óra múltán sem látom sehol ezt a 100GB-ot és amúgy is az 500MB-ból fogy. Kíváncsi vagyok, ha ez elfogy, akkor elkezdi-e fogyasztani a Maratonomat.
-
Hogyan veheted igénybe?
A kedvezmény időtartama alatt a Családi mobil opcióba elegendő legalább egy darab havi díjas mobil előfizetés bevonása. További négy Domino vagy havi díjas mobil előfizetés vonható be az opcióba.
[link]--------------------------------------------------------------------------------------------
Fontos információ Családi mobil opciót használó előfizetőknek:
A Családi mobil opció csoportba minimum 2, maximum 5 Telekom mobil előfizetést vonhatsz be, melyek közül legalább kettőnek azonos előfizetői néven és közös havi számlán megjelenő havi díjas előfizetésnek kell lennie. Az összesen 5 hívószám közül legfeljebb 3 lehet Domino előfizetés is, Domino mobilszámok esetén nem feltétel az ügyfél azonossága.[link] Utoljára frissítve: 2021. május 10.
............................................................................................
Itt a két tájékoztató között van egy igen lényeges eltérés! Most akkor melyik az igaz?
-
válasz
GuruZone #123253 üzenetére
Super, 15-20 perce lementem cigizni és se Dominon se normál SIM-en semmi net, kapcsolgattam, de nulla jel. Így már akkor értem, ja és éppen 1-es villamos vonala ez is. MTK pálya közelében.
Először még volt H+, de aztán az sem.
Jelenleg(19:40) Domino 4G+, normál SIM H+
-
válasz
kovacsmi_74 #122775 üzenetére
Lehet, hogy beállították a helyes sorrendet?
Szerintem csak valami hiba lehet a rendszerben, majd javítják!
-
válasz
szabonagyur #122772 üzenetére
Azért ezt az app és általában bármilyen frissítéseket nem kellett volna emlegetni!
Legutóbbi esetnél elég sokaknak eltűnt a profiljából néhány előfizetés, annyira eredményes volt. Nekem 3 darab tűnt el, van köztük nem SMS képes is. Konkrétan arra keresztet is vethetek.
Szerinted mennyi idő egy frissítést kiadni az apphoz
Szerinted mennyi idő egy működő frissítést kiadni az apphoz......- így tenném fel a kérdést!
-
válasz
kovacsmi_74 #122751 üzenetére
Vagyis addig ment le a szerdaiból, majd bekapcsolva az 50 MB-ot, azt kezdte el használni.
Nemnem!
Az 50MB már pár hete be volt kapcsolva Az a pár mega valamikor lement, az is lehet, hogy most, tényleg nem figyeltem, mivel ebben a telóban a másik SIM egy 3GB-os adatot tartalmazó előfizu és azt használom, most csak kíváncsiságból kapcsoltam át reggel a Dominora.
Repülő módot használtam természetesen a bekapcs után.
-
válasz
Littoral #122345 üzenetére
Próbál ugyanebben a sorrendben, ahogy én is és a két lekérdezés közben emlegesd finoman a T felmenőit és lőn meglepi!
Vagy nem, mert többnyire nekem se játszódik ám így le. Ez a duplázás amúgy múlt hónapban két külön bankkártyámon is megvolt, de azzal sem foglalkoztam és mára már visszaállt normál fogyasztásra az is.
Szóval az app összegszerű kiírásait amúgy tényleg totál nem szabad még csak el sem olvasni, nemhogy nem tájékoztató jellegűek, hanem inkább csak van valami random számsor, hogy ne álljon ott üresen.
-
válasz
kovacsmi_74 #122340 üzenetére
Nálam nem tűnt el semmi, sőt!
Tegnap a számla összeg 5-6000 volt, most megnézve pedig 21000. Sosincs annyi, mivel netes kommunikációt folytatok ill. jóanyámmal Dominon beszélünk, de 190.- forintos családi opcióval.(előfizum valami 2890.-) Szóval érdekes, célszerű mindenkinek rápillantani, hogyan áll a számlája.
update
Közben weboldalon megnézve már épp a fele ugyanaz a számla: 10 565.-, ez így jó, mert közben volt 3 Domino feltöltésem is. -
válasz
Fire/SOUL/CD #122041 üzenetére
Csak hogy érdekesebb legyen, 10-es androidos telóban a Domino SIM-nél nem kérdezhető le az egyenleg, az előfizetéses SIM-nél meg igen, annál qrvára sok haszna van egyébként! Nekem kiírta, hogy univerzális egyenlege: 0 forint. És? Ez mit jelent?
Ha már van Telekom appom a telón, amivel a Domino-t lekérdezhetem, akkor abban az előfizusat is le lehet kérdezni, nem?
Igaz ez az univerzális egyenleg teljesen má, mint a Domino egyenleg..... -
válasz
donmackó #121954 üzenetére
Szerintem mára zárd be az internetet, eme tartalmas hozzászólás után.
Tartalmas? Bocsi, de azok alapján, amiket leírtál, kb ilyen bugyuta választ kell adni. Nem bántásként mondom, de kapsz egy új SIM-et és elkezdtek tanakodni az asszonnyal, hogy akkor azt belerakd-e a telódba? Na jó, megyek zárni.....
-
válasz
donmackó #121928 üzenetére
A feleségem azt mondja hogy, lehet az 5g miatt küldtek újat.
Az akkor tuti, a zasszony megmondta, akkor mit kérdezősködsz még? Gondolom nem kaptál még oltást, így a 5G chip nincs benned, nyilván ki kell cseréltetniük a SIM-et, majd abban lesz. Ha nem cseréled ki, szépen megkeres a TEK!
-
válasz
Intel fan11 #119547 üzenetére
Tegnap a Digi oldalára néztem fel, hasonló módon én is nyertem iPhone 12-t. Tényleg olyan hihető volt.
Volt valami próbaidőszakos dolog, amit, ha nem tetszik lemondhatsz, de persze bankkártya adatokat megadod és elég sokan elfelejtik lemondani. Ilyenek gyakorta vannak.
Nem kell semmit tenni ilyenkor, vagyis de, pár sec gondolkodás és ha bármennyire is hihetőnek tartasz egy ilyen nyereményt, már írhatod is be a kártyaszámokat!Ja igen, menet közben jön még az is elő talán, hogy akár meg is nyerheted a készüléket. Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24