-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz karl_fischer #82893 üzenetére
Nem tudom pontosan 1430at érdemes megkérdezni, de arra vigyázz, hogy ha a 6500ra jön még 20-25% Telekom kedvezmény, akkor a 6300as határ alá kerülsz...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz norberto_th #82761 üzenetére
6000 forint, ugyanaz mint a hűségkedvezmény nélküli ár.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz norberto_th #82737 üzenetére
Mobil L + 1GB: 6500+2000
epack: -1000
hüségkedvezmény, ha nincs készülék, s 2 évet vállalsz:-1500
Kedvezmény: -20%, otthoni dupla vagy másik mobil mellé.Havi fizetendő
2 év hűséggel: 4800
hűség nélkül: 6000 -
dptrsk
Topikgazda
válasz mrdave25 #82714 üzenetére
Ha hűséggel kötsz, akkor szerintem hűség végéig maradhatsz benne, ha esetleg nem így lenne, mivel hátrányosan érint(pl. ha elfogy a nem net lassítás van), kötbér nélkül fel tudod mondani(ha nem vettél készüléket mellé).
Ha hűség nélkül kötöd, akkor azt mondhatják, hogy kövi hónaptól átteszünk másik csomagba vagy felmondhatod. Ebben az esetben 5.000 forintot kidobsz az ablakon.
De szerintem hagyják, hogy a hűségidős csomagok kifussanak.
-
dptrsk
Topikgazda
Ha valaki váltott valamelyik új Mobil díjcsomagra, most, hogy él az online felület megnézné, hogy nem aktiválódott-e be neki a "hívószámküldés tiltás"?
Lehet egyedi hiba, de én hálózati alapbeállítást használok a telefonon, s váltás óta mindenki panaszkodott, hogy privát számról hívom. A fent nevezett szolgáltatás kapcsolódott be, s emiatt volt, most derült ki, mivel a mobilapp nem mutatja ezt a szolgáltatást.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz 313313 #82493 üzenetére
A készülékes árak vannak kint alapból, ha az ÁSZF-et jól értelmezem.
Mobil S + 400 MB
2300 +1000 (készülékkel)
-300 e-pack-300 (2 év hűség vállalás esetén, ha nincs készülék)Az így kapott árból: -25% Magenta1 miatt lejön
Mobil M + 400 MB
3300 + 1000
-300 epack-300 (2 év hűség vállalás esetén, ha nincs készülék)Az így kapott árból: -25% Magenta1 miatt lejön.
Így 5250 lenne kettőtöknek(neked korlátlan Telekom, + 35ft/egység egyéb), amibe minimum válthatnátok jelenleg a hűségek miatt(de ezt azért telefonon jobban meg tudják mondani.). Az a pár forint megtakarítás nem éri meg jelenleg a 70 egység és korlátlan net feladását, ha azonban letelik a hűség a két Mobil S+400MB csomaggal olcsóbban jössz ki, ha valóban csak Viberre kell akkor Move Shez a dupla annyi net, XShez meg 10x annyi, mint eddig elég kéne, hogy legyen, ha odafigyeltek.
Esetleg a Mobil S+ 1GB csomag, ha váltani szeretnél, s a Telekom is így gondolja a kategóriákat :
Mobil S + 1GB
2300 + 2000
-300 epack-300 (2 év hűség vállalás esetén, ha nincs készülék)Az így kapott árból: -25% Magenta1 miatt lejön.
Így ugyanúgy 5250, csak a Move S-es szának 1GB net lesz nem 400MB.
mindketten 80-80 egységet lebeszélhettek[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz 313313 #82468 üzenetére
Ennyi erővel ott van a korlátlan vezetékes net is, nem kell 4-10-30GB csomag...
Amúgy a korlátlan duma Telekom triplával vagy Magenta1 mellett 4GB nettel 9750ért nem olyan rossz, eddig kb 1GB volt ennyi.
Korlátlan duma Next M ATK 9810 helyett Új Mobil csomagggal 8250 forint.Tény és való, hogy aki vezetékes oldalon nem Telekomos rosszabbul jár mint eddig.
Szerintem azért annyira nem lettek rosszak, az extra neteken, illetve a 35 forintos túlfutáson kicsit lehetne csiszolni... -
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #82463 üzenetére
A 20-25% Telekom ügyfélkedvezményt jobban ki kéne hangsúlyozni.
A 0/0 lassítás várhatő volt itt is. -
dptrsk
Topikgazda
Arra mindenki hívja fel a figyelmet csomagváltásnál, hogy a Telekom kedvezményt tegyék fel a SIMre.
Nekem a Magenta1 összerendelés miatt úgy tudta automatikus a kedvezmény, de nem. Külön fel kell tenni a rendszerben a hívószámra.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz WhiteWalker #82307 üzenetére
Én nem látok kötelező 2 évet a 25%-ért...
Hol írja? -
dptrsk
Topikgazda
Magenta 1 esetén 25% kedvezmény a csomag díjából, egész jól hangzik.
-
dptrsk
Topikgazda
Hááát, túlforgalmazás esetén 35 ft/ egységnyi perc/sms?
Ezen kívül érdekes ajánlatok.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz makesz1989 #82283 üzenetére
Az osztrák példából kiindulva, akkor a Telekomnál is vége a lassítós netnek.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #82229 üzenetére
mtkapcsolat@telekom.hu , itt jelezd a kötbérigényt is, telefonszámokat, időpontokat is írd le.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #82223 üzenetére
akkor jár a kötbér Nektek, ha jól tudom 5.000 forint (meghiúsult számonként).
[link] -
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #82099 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tamass.szabo #82028 üzenetére
Mivel a részletfizetést a régi tulaj vállalta, így átírás előtt ki kell fizetni az összes részletet. Az új tulaj a részletfizetést, ha akarja se tudja átvállalni.
Ha jól tudom mobil oldalon a telefonszám gyűjti a pontokat, így a kiemeltség, pontok az új tulajnál is megmaradnak.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz overclockerr #81905 üzenetére
Milyen kód?
Domino mellé is van netplusz, de szerintem egy Maraton 1/4 GB csomag olcsóbb lenne -
dptrsk
Topikgazda
válasz #71835392 #81882 üzenetére
Ez érdekes, Budapesten sok helyen a Telenor hálőzata kritikán aluli, a pontszerü lefedettség miatt.
Pár példa:
Csak segélyhívás indítható a lakás több pontján, s a ház környékén az utcán 3. Kerület.
Batyi, Margit híd környékén gyakran elmegy az adathálózat.
Infopark környékén az épületek alsó szintjén (nem alagsorban) csak segélyhívás lehetséges.
...
A Telenornak be lett jelentve több alkalommal is, szerintük mindenhol minden rendben van. A mi készülékeinkben van a hiba(5 eltéró eszköz...)Lehet más városokban nem ilyen kritikus a Telenor helyzete, de Budapesten a Telekom sokkal stabilabb...
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #81867 üzenetére
A korlátlan opció hibás áron 27% áfa szerepel rajta, illetve a 4160 forint m^g nem tartalmazza a 300 forint levonást az epack miatt.
Tehát az árak:
Move XS: 2270
E-pack: -300
Korlátlan opció: 1756Van hűség rajta, ez annyit jelent, hogy ha le akarod mondani 5000 forintot kell fizetned. Ha letelik a hűség nem kell semmit fizetned felmondáskor.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tylerddd #81848 üzenetére
Ha laptopon használtad:
torrent ki volt kapcsolva?
Google drive/dropbox/stb sync ki volt kapcsolva?
Windows update nem frissithetett(forgalmi díjas kapcsolatnak volt beállítva?)A böngésző lehet pont akkor frissített(50-60MB)
Index.hu csak beírva és enter 10MB írja a teszter, ha lejjeb görgetsz szerintem 40MB simán van.. -
dptrsk
Topikgazda
válasz lomposfarkas #81837 üzenetére
Tudsz kérni számlát az univerzális egyenleg felhasználásról, de online nem tudod megnézni.
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oliverda #81770 üzenetére
A felhasználást jól írja, azt mutatja, hogy a lekérdezés pillanatáig mennyi felhasználható egység maradt.
Ha közben pl. netezel, telefonálsz, akkor csak adott pillanatig felhasználható egységed volt.
Nem érvényességet ír, hanem X mb felhasználható egyenleged volt y óra z percig, amit utána forgalmaztál nem tartalmazza.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Heisenberg69 #81725 üzenetére
dijnet, telekom.hu, csoportos beszedés.
Ha havidíjas számlára gondolsz.Dijnet pl. át tudja adni az OTPdirektnek, ahonnan 2 kattintás a fizetés.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Agent_007 #81708 üzenetére
Elméletileg ha a flotta1ből dominoba vitted volna 1990-ért, akkor szerintem flotta2, ha a domino befogadást engedi, akkor egyszeri 1990 forint elég lett volna, így, hogy már Move XSben van így reálisnak tűnik az általad leírt költség.
Nem tudom, hogy az elméleti út járható lett-e volna, azaz flotta1 ad-e ki dominóban számot
-
dptrsk
Topikgazda
válasz madrac #81644 üzenetére
A SIM hiányról nem tehet a T-Pont, lett 1 jó csomag, sajnos nagy az érdeklődés... Te sem véletlenül váltanál.
Engem is hajtottak el havidíjas->domino váltásnál SIM hiány miatt, email, telefon lehet panaszt tenni, nekem segítettek 2 nap alatt.
2 hónapja 4050forint volt a díja, amiből 2700 lebeszélhető.
Előfizetéses SIMet pedig az eltérő HLR miatt nem tud Dominora kiadni...A fórumtárs szerintem többet tud, mint hinnéd...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BrukoMisike #81612 üzenetére
Akkor szerintem az a baj, hogy nincs semmi alap net csomagod, ami feltétele a Maratonnak.
Technikai net, napinet vagy valami netplusz kell a Maraton mellé. -
dptrsk
Topikgazda
válasz BrukoMisike #81601 üzenetére
A második kép legalján ott van, hogy további kiegészítők.
Arra se hozza fel? -
dptrsk
Topikgazda
válasz BrukoMisike #81599 üzenetére
A képen a netplusz csomagokat listáztattad.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Joe123 #81574 üzenetére
Pár példa:
Tulajdonrészesedés egy mobiltelekommunikációs vállalatban. Esetleg vezetékes oldalon ad a Digi.
4G feekvencia amit a Digi nyert el.
Digi csatornák.
Bevezetés előtt tudja a Telekom, hogy milyen áron akar a Digi betörni a piacra
Közös Vodafone felvásárlás. A Telekom biztos nem vehetné meg a Vodafone-t, azonban egy 3. cég, amiben ugyan benne van a Telekom, de nem csak ő...Azt sokszor megírták, hogy a Digi frekvenciája kevés egy országos szolgáltatáshoz... Vagy szővetkezik, amire nem sok esély van, de lehet, vagy egyedül/közösen felvásárol.
A Vodafone 4Gje nem bírja el az esetleges nagy Digi érdeklődést, ha az érdeklődők egy része nem jelenleg is Vodafone-os, aki ráugrott a TUTIra az tuti a Digire is ugrik. + ugye a Digi beadja a saját 4G frekvenciáját
A Telenor lefedettsége pontszerü, 1-1 nagyobb terhelés és nincs térerő, nem hiszem hogy a Telenorral tudna szövetkezni a Digi emiatt...
Tehát 2(3) versenyképes opció van:
Digi Vodafone hálón szolgáltat, ad $ és 4G frekit a Vodának
Digi megveszi a Vodafonet
Digi a Telekommal szövetkezik s $ és a fent említett dolgokat adjaDe ez mind csak spekuláció
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #81569 üzenetére
nem, a spotify nem közösségi oldal, hanem zenei streaming szolgáltatás.
Szöveges és képi megjelenítésű tartalom
a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace,
Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare,
Pinterest, Regram
közösségi oldalakon
(akár böngészőből, akár alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is).[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Heimdallr75 #81549 üzenetére
Nekem dominonál a 1412, majd hibabejelentés és mobilos ügyintéző kérés vált be.
Sajnos többször, több platformon bejelentettem, hogy domino esetén nem lehetséges élő ügyintézőt kapcsoltatni 1430on.
A válasz levelekből azt szűrtem le, hogy sehol nem próbálták ki csak előfizetéses SIMmel, amin természetesen van élő ügyintézős menüpont.
Én feladtam, ha kell dominora élő üfszolgálatos, akkor a fent leírt módon érem el.
Soulfly842: Ezt még egyik bejelentésnél sem mondták. Majd kipróbálom, bár elég bosszantó, ha mindig végig kell hallgatni, ha élő emberrel szeretnék beszélni. A fent leírt módszer szerintem gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Speeedfire #81544 üzenetére
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #81525 üzenetére
Munkanapokon, munkaidőben van chat tudtommal.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #81505 üzenetére
Szerintem egy kinti SIM a megoldás.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Oliverda #81499 üzenetére
Valahol volt interjú az online felületet fejlesztő csapat vezérével, ahol kiderült, hogy ez egy fejlesztés alatt levó oldal, s kb. Az alap funkciók működésekor került ki.
Foltozgatják folyamatosan...De, hogy ezt hogy hagyta jóvá a felsővezetés, azt nem tudom...
Ennél még egy T-Systems integráció is jobb lett volna, persze külön adatbázissal. -
dptrsk
Topikgazda
válasz BUZZLGHTYR #81498 üzenetére
Én 1430on tiltást kérnék a roaming adatkapcsolatra.
Esetleg letiltanám a telefonomon a roaming adatkapcsolatot vagy a teljes adatkapcsolatot kiutazás előtt. -
-
dptrsk
Topikgazda
Domino vagy havidíjas?
Havidíjasnál az aktiválás napjától kapod 2 hónapig a promo keretet.
Ha lemondod szerintem elveszik a promo keret.Dominonál mivel előre kifizeted megrendeléstől 2 ciklusig kapod a promot, ha lemondod következő fordulóval szerintem a promo is törlődik.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lugosi #81304 üzenetére
Igen, Domino Fix+MOST+ Maraton a legjobb megoldás.
Fix csomagban nem kell mellé semmi adatcsomag, technikai netet tartalmaz.Ár/Érték arányban az új 4GB Maraton a legjobb. 4000 forint, a SIM érvényességi ideéig használható fel, ha rátölt idő közben az érvényesség is kitolódik.
Általánosságban elmondható, hogy minél több adatot vesz annál jobb ár/érték arányt kap, tehát ha 4000/4GB sok, akkor az 1GB csomag éri meg második legjobban, majd az 500MB végül a 100MB csomag..
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Hegyirabló #81290 üzenetére
Le fog nullázódni 1-2 napon belül, sajnos hó elején mindig van egy kis csúszás.
A számla összeg lehet már megjelent, de a PDF csak később lesz elérhető. -
dptrsk
Topikgazda
Holnap jön a 4GB Maraton csomag
[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Hp Compaq 8200 Elite Sff Tpc-F007-Sf táp (PC9050)
- Intel Enterprise Class D3-S4510 Series / 960GB SSD / SATA3 / SSDSC2KB960G8 / 100/100 / 3500TBW!
- Eladó/cserélhető új állapotú iPhone 14 Plus, 256 GB, Apple gari 2025.12.17, 89% akku +2 gyári bőrtok
- Gigabyte GA-EP43T-UD3L + Xeon E5420 + 8GB DDR3
- Sapphire Radeon Pulse RX 6600 XT 8GB