-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz Mr.Csizmás #70252 üzenetére
Miért nem hívod fel őket és reklamálsz?
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #68261 üzenetére
Utóbbi akkor is érvényes, ha csak átvennéd ott? (Mert az okés, hogy bemész, megnézel egy telcsit, mielőtt megveszed.)
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #68258 üzenetére
Kibonthatod, de nem fogja visszavinni, az biztos.
Kérd akkor inkább T-pontos átvétellel, ott lehet bontogatni, meg reklamálni, a futárnál nem. -
KZP
őstag
válasz H A M M E R #65866 üzenetére
A Waze is teljesen jól működik lassítva is, a múltkor volt szerencsém megtapasztalni.
-
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #65527 üzenetére
Köszi!
Tehát, ha mondjuk hétfőn bemegyek a Mammutba, akkor nagy valószínűséggel lesz nekik? -
KZP
őstag
válasz Soulfly842 #65523 üzenetére
Nincs készleten sehol a másodikként linkelt Sony fényképező?
Vagy hol vannak ezek az akciós termékek?[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz rasotamas #64844 üzenetére
Ha a díjcsomagodon is van hűség, nem csak az előfizetéseden, akkor nem válthatsz kötbér mentesen a hűség lejárata előtt. Csak úgy, ha nem vállalsz majd a mostani díjcsomagra is újabb hűséget, csak az előfizetésre, viszont úgy lehet, hogy kicsit drágább lesz az adott készülék. De amikor letelik a mostani (drágább) díjcsomagra a hűséged (ezek szerint 3 hónap múlva), akkor leválthatsz majd kisebb csomagra, mivel az új szerződésed már csak az előfizetésre vállalt hűséggel rendelkezik.
-
KZP
őstag
válasz CityBoy007 #63665 üzenetére
Telefonon is felmondhatod.
-
KZP
őstag
Van közületek olyan, aki az elmúlt hetekben kért és kapott havi jóváírást az áremelés miatt, mégis nyilatkozott is, hogy nem fogadja el az áremelést? Kicsit pofátlannak tartanám, de amit a Telekom csinál rendszeresen, azt sem tudnám másképpen nevezni.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz szabonagyur #63291 üzenetére
1: passz
2: igen, díjmentes a csere
3: általában az utóbbi jellemző. Tőlem sosem kérték a régit. Pár perc elteltével aktív lett az új, a régi meg kuka.
4: a webshopban látható, de azért az nem 100%-os pontossággal működik.
-
KZP
őstag
válasz Gery1987 #61911 üzenetére
Akkor nem, akkor mehetsz érte! De ebben az esetben sem érdemes várni a értesítésre, mert amilyen jó a rendszer, az sohasem fog megérkezni. De olyan is történt már, hogy kapott értesítőt az ember, aztán amikor ment be, hogy átvegye a terméket, az mégsem volt készleten.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Gery1987 #61909 üzenetére
Nem tudom, hány óráig kell leadni a rendelést, hogy másnapra kiszállítsák...
Az a baj a bolti átvétellel, hogy lusták bevételezni kapott árut. Én is rendeltem egy cuccot a Mammutba, az volt, hogy másnaptól átvehető 5 munkanapig. Vártam a Telekom értesítőjét, hogy átvehető legyen a cucc, nem jött... Közben a GLS-től viszont igen, hogy kiszállították. Eltelt az 5 munkanap, bementem, hogy akkor szeretném elvinni. Kb. 30 percbe telt, mire megtalálták a csomagot, és majdhogynem én voltam a p.raszt, hogy miért nem vártam meg, hogy bevételezzék. Mert a nem bevételezett cuccoknál nem kereste az ügyintéző. Amikor meglett, akkor kb. 1 perc volt ezt megtenni, de előtte 5 nap alatt nem sikerült senkinek... Más baj nincs a bolti átvétellel.
Amikor a GLS nyomonkövetésnél látod, hogy kiszállították, akkor menj be érte, aztán keressék csak szépen meg a csomagot![ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Ez a nagyon szomorú...
De azért emeljék csak még tovább az áraikat. -
KZP
őstag
válasz raskolnikoff #60844 üzenetére
Tényleg nem bántásból kérdezem, de miért nem hívod fel a 1430-at? Ott nagyobb eséllyel kapsz választ az összes kérdésedre.
-
KZP
őstag
válasz marositech #60764 üzenetére
Reklamáld meg! Nem te tehettél róla, hogy díjcsomagot kellett váltanod (mivel megszűnt az Ikon), és ott ugye működött a voip. Kérd a szolgáltatás visszaállítását. Ha telefonon nem megy, én panaszlevelet írnék a helyedben.
-
KZP
őstag
válasz azigazimoris #60481 üzenetére
Szerintem mindenképpen megér egy próbát. Jobban is járnak, ha csak havi 1000 Ft-ot "buknak" havonta, mint 1500-at.
-
KZP
őstag
válasz TheSaint #60471 üzenetére
Aranykártyás előfizetés: -1000 Ft /hó 11 vagy 12 hónapig (ez nem teljesen egyértelmű)
"Sima" előfizetés: -500 Ft /hó 11 vagy 12 hónapigLegkisebb csomagnál egyértelmű, hogy csak a pénzbeli jóváírást lehet kérni, nagyobb csomag esetén viszont lehet választani a havidíj kedvezmény, vagy a kisebb csomagra váltás között. Kell kérni ÁFSZ illetékes kollégát, mert néha nem értik/nem akarják érteni, hogy mit is szeretne a kedves ügyfél.
-
KZP
őstag
válasz kalozhun100 #57913 üzenetére
Nem szoktak kérni jövedelem igazolást, hanem pár kérdést tesznek csak fel.
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
Én két hete vettem az előfizetésem mellé még egy előfizut+telefont, de engem sem hívtak, automatikusan átvehető lett a telefon a T-Pontban, ahova kértem. Aztán lehet, hogy házhoz/pikkpakkpontos szállításnál másképp van ez, de engem még sosem hívott senki az elmúlt évek alatt a megrendeléseim miatt.
-
KZP
őstag
válasz Varszegig #51210 üzenetére
Hát, most visszamondtam telefonon, így remélem, hogy nem kap jutalékot, legfeljebb csak lebaxást. Azért ez milyen már, hogy így az ember szemébe hazudnak? Akivel most telefonon beszéltem, elnézést kért.
A hazudós ügyintéző srác előtte a vodánál dolgozhatott, mert csodálkozott, hogy a sorszámhívón amint megnyomtam az Online vásárlás gombot, máris én kerültem sorra, ez neki újdonság volt, meg mondta, hogy ez milyen igazságtalan a többi várakozóval szemben. Én kérek elnézést! És ekkor beszélt valamit, hogy a vodánál hogy működik ez a sorszámhívós dolog... Ez az egész eset az Europarkban történt.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Azt mondta az ügyintéző, hogy mivel 80000 Ft-nál nagyobb értékű a telefon (Xperia Z1 Compact), így legalább 2 hónapra kötelező a biztosítás. Amikor olvastam a szerződésen, hogy az Extra van kiválasztva, rákérdeztem arra is, hogy miért nem elég az Alap. Erre az volt a válasz, hogy azért az extra, mert abban van lopásra is fedezett. Nem igazán értettem az összefüggést.
Mindjárt fel is hívom őket ezügyben, meg lehet, hogy írok panaszt is. -
KZP
őstag
Sziasztok,
Létezik, hogy új előfizetéssel vásárolt, 80000 Ft-nál nagyobb értékű telefonra kötelező 2 hónap időtartamra az extra biztosítás? Webshop-ban rendeltem, ott ugye ki lehetett választani, hogy kérek-e biztosítást. Nem kértem. Amikor viszont bementem a kiválasztott T-pontba átvenni a készüléket, nem működött a webshop-os számlázás, így nem azon keresztül lett intézve a vásárlás. Nekem nincs szükségem készülékbiztosításra. (2500 Ft/hó)[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Kb. 3 hónapja várom, hogy visszahívjon a T.
Valamikor nyáron telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, hogy szeretnék létrehozatni t-email-es postafiókot magamnak. Nagy nehezen tudtunk kiválasztani felhasználónevet, meg jelszót, aztán pár perc kínlódás után továbbkapcsolt az ügyintéző valakihez, mert nem engedte elmenteni neki a beírt adatokat a gép. Akihez továbbkapcsolt, ő is kínlódott kicsit velem, aztán mondta, hogy valami rendszerhiba lehet, így visszahívnak, amint megjavul. Na, ennek már 3 hónapja. -
KZP
őstag
válasz 313313 #49788 üzenetére
Igen, csak éppen ott van az az "is" szócska.
De vitatkozhatunk feleslegesen.Richee11 Kivághatod otthon is. Lehet hozzá sok sablont találni a neten. Ha nem működne utána, akkor meg irány a T-Pont, ott nem szokták elkérni a régi SIM-et, amikor cserét kérsz.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Richee11 #49783 üzenetére
A leírás szerint az nem feltétel. Én sem náluk vettem az iPad-et.
Amennyiben olyan készülékben használnád Telekom előfizetésedet, amely micro vagy nano SIM kártyával működik, akkor:
havidíjas elő-, számlafizetőként,
Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként,
díjmentesen kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
Én Budapestről tudok nyilatkozni: kb. 4-5 éve van nálunk Digi, semmi rosszat nem tudok rá mondani. Kiváló minőségű a szolgáltatás színvonala, nem is beszélve az áráról!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box