- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Kolondrum #64230 üzenetére
Ez a két csomag van OS 10-hez: [link]
A nagyobbik 3 giga, LTE-n leforgalmazható és utána ha letelt legfeljebb (!) lassítanak. Valójában nem mindig lassítanak FUP policy - fair usage policy, ha nem lősz túl a célon nem lesz gond. Régen is így volt a BIS csomagokkal, egyszer se sikerült meglassulni.
-
MODERÁTOR
Köszi. Ez jó hír. Azt hittem van benne egy olyan csavar, hogy kisebb a sávszél, mert a turbo 3gb pl egy százassal drágább, mintha megrendelném azt a netcsomagot, ami havi szinten ad +3 gigát. Azt hittem, hogy a flexibilitásért cserébe a sávszéllel kell "fizetni", de így nem, és ez jó, mert így az adatbővítőt szerintem rendszeresen aktiválni fogom. Főleg most nyáron.
-
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #63560 üzenetére
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/telefonalas/autoskartya
De igen, van ilyen.
'Autóskártya
Egy hívószámhoz két SIM kártya'[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Ice&Lime #63518 üzenetére
Volt ilyen régen, a Telenornál biztosan, az volt a neve, hogy autós kártya. Úgy működött, hogy az autós kártya fixen benne volt a kocsiban lévő beépített GSM modulban, amikor az bekapcsolt (ráadtad a gyújtást a kocsira) akkor életbe lépett egy átirányítás erre a kártyára, és a másik kártyád előfizetésével tudtál róla telefonálni. Szerintem maga a módszer kihalt a kihangosítók korában. De kérdezd meg, hátha van még ilyen.
-
MODERÁTOR
Meg mondjuk ha cég vagy, akkor ebből nem lesz számlád, amit küldhetsz a pénzügyre utalni.
Nem értem, hogy miért nem működik rendesen a netes felületük, pláne ha folyamatosan abba az irányba terelik az ügyfeleket, hogy használják, pl online kedvezmények, elektronikus számla kedvezmények. -
MODERÁTOR
Webshopos vásárlás elállása témában lenne kérdésem:
- üzleti előfizetőként is elállhatok 14 napon belül indoklás nélkül?
- ha igen, akkor kitöltöm a nyilatkozatot, és bevihetem egy T-pontba a terméket, átveszik? -
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #62455 üzenetére
Ez igaz, nekem is ahhoz van.
-
MODERÁTOR
Szvsz én a helyedben mind a korlátlan böngészés, mind a korlátlan email opciót lemondanám, és úgy fizetnék elő a Blackberry Net csomagra. Fair usage limites, azaz ha túlléped a csomagot, de nem visszaélésszerűen, akkor nincs semmi szankció. Szerintem jobban megérné, többet kapnál vele. De nem akarom ráderőltetni.
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62411 üzenetére
Püff, pont van egy nokiám, egy 1520. Igaz, garis gond nem volt vele. Így értelemszerűen azt nem is gariztattam. Miután te általánosságban írtál, ezért pontosítottam. Szerintem nem volt sértő, hogy "ez nem így van".
Szerintem ezt túltoltad. Lásd be és ne erőlködj. -
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62406 üzenetére
Nem igazán értem, mi bajod van. Én írtam korábban, hogy több készülék esetén is volt garancia. Nem írtam azt, hogy mindegyiknél, csak azt, hogy voltak garanciás készülékek. Te erre azt írtad, hogy nincs használt készülékekre semmilyen garancia a telekomnál. Én - a korábban általam leírtakkal összhangban - leírtam, hogy ez nem így van, mert egyes telefonokra van garancia. Erre nekem estél.
Azt se igazán értem, hogy milyen mentségem nincs, hogy pesti vagyok-e. Őszintén megmondom, hogy ezt már totál nem értem. Meg hogy a nokia care-ba került a telefonom, mikor garanciáztattam. Nos ez sem így van, mivel nem nokia volt amit gariztattam, így feltehető ugye, hogy nem oda került.
Szerintem higgadj le egy kicsit, nem értem mitől lettél ideges. -
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62398 üzenetére
Ez nem így van. Most a készülékvásárban, külön bepipálható opció, hogy garanciális a készülék. Még most is leellenőrizheted, de itt van egy kép is:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62395 üzenetére
Ja értem. Én a telekomhoz vittem be, úgy értettem ott nem kérték.
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62392 üzenetére
Nekem egyszer se kérték.
Egyébként több termék úgy volt kint, hogy mellé volt írva, hogy garanciás.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nekem a rendelésem státusza nem változott, azaz ügyfeles adat átadva, de felkerült egy új időpont ma délutánnal, státusz nélkül. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy visszavonták?
-
MODERÁTOR
válasz South Velen #62300 üzenetére
Nekem eleve azt írta, hogy hétfő.
Blackmirror: á szóval miattad fogyott el a Z10. Annyit írj már be hogy 100-1 vagy 100-2. Azért mert tudtommal a T csak az 1-est forgalmazta, ami nem LTE-s, de mikor néztem a használ / demó Z10-ek adatlapját akkor azt írta, hogy LTE 100/50.
-
MODERÁTOR
Aki mostanában rendelt használt cuccot, és kiszállításnál Telekom üzletet adott meg, annak kiszállították vagy törölték?
-
MODERÁTOR
Én amit tegnap este a kosárba tettem, de megvenni már nem tudtam, azt törölték, nem tudom miért. Ma nem volt időm ezzel foglalkozni, ma már nincs, amit tegnap kinéztem.
3 dolog érdekelt volna, mikor behalt a webshop, ma már egyik sincs. Bepipálhatnám, hogy értesítőt kérek ha újra lesz, de ezt az értesítőt várom már kb 1 éve egy terméknél, így inkább nem bántom.
Szóval lassú voltam és nem elég türelmes, de kb 1 óra tökölés után éjjel feladtam a webshoppal a küzdelmet.
Öröm az ürömben, hogy közben rájöttem, hogy amit vettem volna (modem), arra valójában nincs is szükségem. -
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62129 üzenetére
Nem-nem. A VIP-tagokat fogják lassan átnevezni Vangelis-taggá a Telekomnál!
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #62122 üzenetére
Telefont vettem ilyenben korábban. Hibátlan, a mai napig használom. Legfeljebb kibontva lehetett.
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #61962 üzenetére
Nem írta, hogy azt írtad, hogy nincs igaza. Csak azt, hogy öngól.
Neked viszont nincs igazad, kb a Sayuar által is belinkelt hsz-ed egyik része sem jött be. Ezt azért nevezhetjük öngólnak ha arról van szó.
A srácnak meg úgy néz ki végig igaza volt, a Telekom úgy tűnik, hogy elfelejtette kivizsgálni a panaszát, vagy pedig kivizsgálta, csak elfelejtette értesíteni az eredményről. -
MODERÁTOR
válasz vwpolopg #61728 üzenetére
Szuper, hogy persze hogy nem megy. Miért is éppen most működne, amikor jelzett, hogy megjött a számla?!?
Komolyan mondom, egyszer elmegy, kétszer előfordul, de hogy állandóan ez legyen... Nem tudom, hogy mi az akadálya annak, hogy egy ekkora cég, ekkora pénzügyi háttérrel, ekkora ügyfélbázissal ne legyen képes egy működő, egyszerűen csak működő online rendszert megcsinálni. Ami nem válik hétről hétre közröhej tárgyává. Hihetetlen.
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #61703 üzenetére
"Amúgy nyugodtan menj el az NMHH-hoz így látatlanban, de lesz egy rossz hírem, körbe fognak röhögni, mert első kérdésük az lesz, hogy mi a kivizsgálás eredménye és megkaptad-e már. Te meg majd gagyogsz, hogy ja bocs, azt nem tudom, a csúnya Telekom nem kérdezett meg én meg fafejű vagyok és csak azért sem érdeklődöm meg. NA ez nem működik így..."
De hát ez pont nem így van. Nem neki kell üldözni a választ, érdeklődni, hogy miért nem válaszolnak, a szolgáltatónak van kivizsgálási és válaszadási kötelezettsége.
Pont az az egyik mulasztás, amit szankcionálhatnak, ha határidőben nem történik meg a kivizsgálás. Nem válaszoltak = nem történt meg.
Egyébként meg tényleg szokásuk a határidő vége felé reagálni. Erről mondjuk értékelendő lenne, ha leszoknának. -
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #61497 üzenetére
Ha nem vette volna észre, és jönne a számla hó végén, egy hónap múlva nem biztos, hogy ennyi lenne, hogy téves aktiválás. A szolgáltató részéről se.
Az a baj, hogy ez nem 1500 Ft-os kérdés, hanem bizalmi kérdés. Jó, a rendőrség tényleg túlzás, azt csak felháborodottságomban írtam.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tothferenc #61474 üzenetére
Én a helyedben panaszt is tennék, meg egy feljelentést is a rendőrségen, hogy aki ezt csinálta, érezze a törődést. Vagy lesz belőle valami vagy nem, de legalább nem csinálja meg többször.
-
MODERÁTOR
válasz tothferenc #61471 üzenetére
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot és/vagy írj nekik egy emailt, hogy dokumentálható legyen, hogy te jelezted a lehetséges hibát, így előzhetsz meg szerintem minden későbbi kellemetlenséget. Ha a jelzésed ellenére, hogy te nem kértél nagyobb csomagot, ők mégis biztosítják a nagyobb adatkeretet, az már az ő bajuk kell, hogy legyen.
-
MODERÁTOR
válasz nobiand #61367 üzenetére
Én nem demót, de használtat már rendeltem. Annyira lehetett, használt, hogy ki lett bontva, de a fóliák még rajta voltak. Egy akkor kb 140-be kerülő (előfizetéssel) telefont listaáron így használtan 80-ért vettem meg, ami határozottan nem rossz. Gari nincs rá, erre ügyelj, ez a kockázat megvan.
Ja, azóta is használom, semmi baja. -
MODERÁTOR
Szükségem lenne az adatcsomagom egyszeri bővítésére (Next S).
Az elkövetkező egy hét alatt olyan helyzetben leszek, hogy lehet hogy többször is szükség lesz rá.
Megoldható-e az, hogy veszek egy ilyen turbó 3gb csomagot, és tegyük fel, két nap múlva elfogy, és veszek még egyet? [link]+1 kérdés, mekkora a sávszélessége az eseti adatbővítő opcióknak? Ami a csomagomban van egyébként?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz dptrsk #60893 üzenetére
Bocs elkeveredtem, nem telekomon belüliről volt szó?
Na az ami kzp is betett. Domino esetén miért kérnek érte pénzt hálón belül? Tulajdonképpen annyi történik, hogy az egyik telefon indít egy kérést a központnak, hogy ez a szám visszavonásig a másik simen csörögjön ki. Ennek kb nulla lehet a valós költsége.
Ja hálón kívülre aláírom, oké.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #60589 üzenetére
Igen, lakossági.
-
MODERÁTOR
Én pl céges előfizetőként most kaptam meg az ászf változást.
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #59962 üzenetére
Köszi, nem gond alapvetően, csak lusta vagyok. Ha lehetett volna online, megcsináltam volna úgy.
-
MODERÁTOR
Látom drágul a számcsere is, elég régóta halogatom már a magán számomnál. Ezek szerint július 1. előtt meg kell csinálni, mert utána drágább.
Számcserét csak személyesen tudok intézni?
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #59910 üzenetére
Azért ez egy kafa 35%-os emelkedés. Mondjuk le fogom mondani, mert nincs rajta hűség, de azért 35% az 35%. Nem tudom tényleg mivel indokolják, valószínű nem éri meg nekik ez a kis csomag, és nem akarják azt mondani, hogy megszüntetik, inkább felemelik annyira, hogy akinek ilyen van, pont ne érje meg fenntartani.
Annyiból rossz döntés ez, hogy ha nem nagyon változtatnak rajta, akkor 2000-ért tovább fizettem volna, így lett volna 2000 ft bevételük, de a 2700-at nem fizetem ki, így nem 700 Ft emelésük nem lesz, hanem 2000 Ft bevételük sem lesz. És ekkora emelésnél szerintem nem én vagyok ezzel így egyedül. Na mindegy, ők tudják, ők az okosabbak. -
MODERÁTOR
Most néztem rá a tarifákra, igaz csak a Next csomagok árára emlékszek fejből, de azok nem változtak. Vagy nem jól látom? Melyik csomagok ára ment fel?
-
MODERÁTOR
válasz kelekyle #59820 üzenetére
Szvsz ennek a fajta "szivárogtatásnak" semmi értelme, hogy én már láttam, bibibííí, később majd ti is látjátok, és van benne változás, de ötödik kérdésre se mondom el hogy mi az, mert így még inkább látjátok, hogy én milyen hű-de-nagyon-bennfentes vagyok... Inkább bosszantó. Oké, vettük, bennfentes vagy, hamarabb látod, mint mi, felesleges és visszatetsző még 4-5 alkalommal leírni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- ASRock FM2A58M-HD+ AMD FM2 / FM2+ alaplap
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 alaplap
- AMD A8-5600K Quad Core FM2 processzor