- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz BigBlackDog #29689 üzenetére
Telenornál van csak kapcsolási díj, amúgy meg a like300-nál jobbat nem fogsz találni
-
djculture
félisten
Két kolléga is tesztelte ezt a hd nyavaját de kb az a véleményük hogy a nyomdafesték nem tűri hogy leírjam, akkora baromság ez így ahogy van. Olyan az egész mintha a gépen benyomnám a hangkártya hanghatásoknál a barlang üzemmódot... Akinek ez jó annak ajándék muszáj kabátot kellene kiküldeni...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz Plasticbomb #29558 üzenetére
Pont egy éve hogy Mátrix 1, 2, 3, feltöltőkártyához rendelt internet, valamint szinte minden 7-8000 Ft alatti előfizetés esetén letiltottak több, sokak által használt VOIP szolgáltatást, mint a Skype, Viber (mind a hang, mind a szöveges részét).
-
djculture
félisten
válasz Plasticbomb #29551 üzenetére
Akkor túl kicsi adatforgalom esetén úgy veszi a rendszer hogy nem használod ezek szerint és bontja a kapcsolatot.Voip ügyében meg már az is csoda ha engedélyezik még a használatát, vodánál már kompletten tiltva van...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz garcia66 #29546 üzenetére
Hát ha nincs bármilyen vezetékes net szolgáltató a környéken akkor megértem. Abból ilyen felhasználásra a legkisebb csomag is jobb mint a mobilnet, mert a technológia hátránya az ingadozás. Ha sokan lépnek fel egy cellán belül már romlik minden paraméter. Ha jól tudom régebben olyan is volt hogy ilyenkor egy kapcsolati számon túl a régebben csatlakozókat kivágta a rendszer. Lehet ez van felétek is, elkezdték sokan használni a környéketeken.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz slice14 #29435 üzenetére
Mit vártál az egész a szokásos lehúzásra épül, vegyél új készüléket írj alá...Ja és a teszt után fizess mint a kisangyal: "MyWallet egyelőre ingyenes, aminek oka az, hogy jelenleg még meg kell ismertetni az emberekkel ezt a lehetőséget, de a későbbiekben biztosan fizetős extraként értékesítik"
nyilatkozta a varsói bemutatón Georg von Waldenfels, a Deutsche Telekom mobilfizetésért felelős marketingigazgatója[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz runner 125 #29373 üzenetére
Nem sms-ben kell hanem hálózati kóddal kell a feltölteni kívánt sim kártyáról be kell pötyögni a:
*103*azonosítókód# majd hivás gomb[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz peugeotmate #29226 üzenetére
És ezt te hogyan tudod ellenőrizni? Sehogy.
-
djculture
félisten
Kiváncsi leszek mikor jön az áremelés megint :
Augusztustól a telefonadó 2 forintról 3 forintra nő percenként, a felső limit a vállalkozóknak 5000 forint lesz az eddigi 2500 forint helyett, a magánszemélyeknek 700 forint[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz tatararpad #29163 üzenetére
Sony Xperia E meg az Alcatelnél meg két ár van, 1000% hogy egy hiba ...
-
djculture
félisten
válasz rayoliviero #29141 üzenetére
Vastagsága biztos hogy egyforma azért is létezik rá nanoról microra átalakító. Viszont én ilyen csomagokban még nem láttam nano kártyát maximum akkor ha készülékcsomagban olyan készülék volt amihez az kell.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #90933760 #29119 üzenetére
Ja így van meg az egyenleg is elveszik, de 1500-at csak összetudsz kaparni és akkor megint fél évig nyugi van...
ShadowX Ja most hallottam a rádióba ezt, még csak az első lépcső. Viszont ha tovább viszik a t-mobile meg a másik kettőnek is annyi ilyen árakkal.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Azért az is megér egy misét hogy ugyanaz a telefon t-mobil webshopjában 20k dominósan, Tescoban t-mobil csomagba meg 10k... És az árlista felénél ezt látom. Még azt se lehet mondani hogy más szolgáltató meg más garancia, mert mindkettő T-s maximum az egyikből kb 2000ft al többet lehet lebeszélni, de ez nem indokolna szerintem dupla árat.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz Sundin13 #28955 üzenetére
Eddig is volt eszed nem eszed nem kapsz mást szolgáltatás Telefonok árain meg kár mérgelődni itthon még mindig úgy kezelik a modernebb mobiltelefont mint valami luxuscikket és meg is kérik az árát. Más országokba meg már kutyának se kellenek azok a modellek amit itthon meg óriási túlárazással is megvesz a nép.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Azt szoktam mondani hogy nem érdekel és épp dolgom van és elköszönök.
Addig jó amúgy amíg hőkamerás állapotfelmérést nem akarnak rád tukmálni az ügynökök. Na az egy óriási átverés. Annyira ingyen van hogy először aki elmegy azok között tartanak egy gyors nyeremény játékot. Persze mindenki nyer majd szépen kitalálják hogy ezt a nyereményt akkor kapja meg mindenki ha meg is vásárol egy terméket. Na ebből lett az hogy rengeteg bepalizható embert pár nap múlva az otp hívja hogy lenne ez a kis pár száz ezres hitel ami a nevére szól mikor és hogy akar törleszteni... -
djculture
félisten
válasz viewsonic851 #28833 üzenetére
Szerintem nem fogja, csak ha nincs semmilyen internet szolgáltatásod akkor nincs mire megadni a +150 megát ami a tarifacsomaghoz jár.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz viewsonic851 #28831 üzenetére
Ugyan erre a kérdésre a T-mobile-os emberke a facebookra ezt irta be: Az internetezéshez aktiválni kell vagy a Go!NapiNetet, vagy bármelyik másik mobilinternetet
-
djculture
félisten
Ja csak 1-2 év alatt míg kifizeted a kőbunkó is megelőzi fejlettségbe a te cuccodat amiért havonta fizetsz. Sose felejtem el haver mikor a számítógépét vette 3 éves hitelre p3-as volt de mire kifizette az utolsó részletet 1000ft-ot nem ért az egész. Itt is hány ember mérgelődött már hogy megvette a csúcs készüléket részletre 150 ezerért rá 2 hónapra meg akcióban volt fél áron már. Utána rá fél évre már itt az aprón is árulták 30k-ért. Legnagyobb anyagi bukás az egész.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Most perpillanat így van azután hogy mit variálnak a szerződéseknél egyikünk se tudja még. Engem mondjuk eleve nem érint hitelre részletre életembe nem vettem semmit, utálok tartozni. Az egész ország nyögi a hiteleket, tartozásokat. De azt érintheti aki szokott így telefont venni.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Szolgáltatást nem tilthatja le ha csak a készülék árával lóg valaki pont ezt döntötte el a bíróság, hiába írja bele bárhova ha ezt tenné akkor egy jogerős bírósági végzést sértene. Akinek letiltanák annak ezek után simán kártérítést ítélnének meg.
Készüléket azt éppen letilthatná szerintem mert arra irányul a tartozás, de abból megint egy vizsgálat lehetne mivel ha le van tiltva a készülék a szolgáltatás használata is akadályoztatva van.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Igen annyira egyszerű mivel az eu-s alapjogokban benne van, dolgozni is oda mész eu-n belül ahova akarsz, szolgáltatást és árut is onnan vásárolsz ahonnan akarsz az eu-n belül. Csak még egyelőre ilyen hülyeségekkel fogják az állampolgárokat, na ezt akarják megszüntetni. De gondolom hogy még jó pár év lesz ez.Neelie Kroes, az Európai Bizottság (EB) digitális menetrendért felelős alelnöke is nyilatkozta egységes piacot akarnak és ennek ez lesz majd a következménye.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz dedike #28707 üzenetére
Most nem mindegy hogy kétszer annyit fizetsz valamiért vagy háromszor én már csak röhögök a szolgáltatós telefon árakon. Haverok is hogy kinn dolgoznak németbe tized annyiért megkapják ott a készülékeket a Deutsch Telekomnál mint mi itt megkapnánk. Most volt hír hogy az Eu-s nagyfejek azon dolgoznak hogy eltöröljék majd a roaming dijakat, akkor kíváncsi leszek ki fog itthon szerződni ilyen árak mellett, szerintem senki. Lesz még akkor akció rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Domino kártya esetében hívásrészletezőt csak személyesen T-Pontokban lehet igényelni.
Első híváslista 30 naptári napra egyéni előfizetőnek díjmentes, minden további híváslista 30 naptári naponként 1400ft
tomy86 Mivel egyedi fordulónap van honnan tudjuk a te forduló napod dátumát, a my t-mobile-ba ha bemész fel van tüntetve a mobilinternet-előfizetés testre szabása részen.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz ANDROID??? #28683 üzenetére
pont linkeltem Mondjuk ez jól megfogja kavarni a dolgokat. Nehezebb lesz és körülményesebb behajtani az amúgy aranyáron kínált készülékek árait. Ezerszer megfogja gondolni minden szolgáltató hogy kinek ad részletfizetéssel telefont.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Az NMHH a vizsgálat után határozatban tiltotta meg a Magyar Telekomnak, hogy előfizetői kimenő hívásait korlátozza, ha az ügyfél a telefonszámlával nem, csak a kedvezményesen vásárolt készülék árával tartozik.
A készülék árával adós előfizetővel szemben a szolgáltató ugyanakkor nem eszköztelen: amint a hatóság határozatában rögzítette, a szolgáltató ilyenkor bírósághoz fordulhat a behajtás érdekében.
[link][ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #28337 üzenetére
Mire jó a hangposta eleve? Legutoljára még 2000 körül használtam még pannonosként, mert ingyen lehetett visszahallgatni. Ha nem érnek el és megtisztelnek azzal hogy nem rejtett számról hívnak akkor olcsóbb visszahívni mint bohóckodni a hangpostával. De amúgy már minden ismerősömnek kivan kapcsolva, lehet rájöttek erre ők is.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz davidcsaba93 #28318 üzenetére
Más is panaszkodott már erre.
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #28284 üzenetére
Én elvagyok a t-mobile-nál mondjuk dominóm van 6-7 éve legalább, előtt a pannon-nál voltam én is. Az biztos hogy a t-mobile aranyáron adja egy ideje a telefonokat. Nem normális árak. Szolgáltatásuk első magyar országon de a készülékek árai durván túl vannak árazva.
2 éve van ez előtte megérte hűséget vállalni és venni egy telefont, most baromság mert kedvezményként kifizetheted a legtöbb telefon normál független árát. Amíg nem kezdenek elvándorolni az ügyfelek addig ez lesz.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz dedike #28279 üzenetére
Hát ja de közben meg pl a telenormál egy fokkal értelmesebb akciók is vannak.
Samsung Galaxy S Advance akart venni haver néztük t-mobil-t mozaik M 8600ft előfizetéssel 47k, ugyanez a telenornál Smarttarifa Extra 3 7790ft előfizetéssel 0ft.
Nem csak ennél van ez hanem elég sok telefonnál!
Úgy néz ki a telenornál megcsappanhatott az előfizetőszám mert betyár akciókat hirdettek.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #28252 üzenetére
Már aki hagyja. Amíg képesek sorba állni az emberek mert megjött az új iPhone meg a galaxy nyavaják és kajára nincs pénz sokuknak de hitelt az muszáj felvenni hogy meglegyen a legújabb kütyü(rengeteg ilyen embert ismerek sajnos). Addig persze hogy az utolsó garasukat is elfogják verni semmit se érő dolgokra aki meg eladja minél többet akar nyerni. Itt nem csak a szolgáltató a hibás ő csak kielégíti a keresletet, hanem a birka emberek(tisztelet kivételnek akik terveznek és gondolkodnak). Birka emberek vannak ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Telekomtól telefont nem szabad venni mert 1,5 éve aranyáron adják az összeset(nem egyszer drágábban adják hűséggel mint a speedshopban van a független gyári garanciával) viszont a szolgáltatás meg náluk a legjobb.
Úgyhogy egyre több haver szépen elballagott a speedshopba vagy más helyekre megvette a telefont jóval olcsóbban mint a telekom adná rablánccal majd utána átváltatta a dominó kártyáját előfizetésre bármiféle hűség nélkül.
Így nem tudják áremelésekkel meg a kedvezményt nem érinti tehát nem mondhatja fel szövegekkel megszívatni.[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
175 ezerért telefont te mennyiért adnád el ami most is annyi a boltban? Biztos nem fél áron, nekem bűzlik ez az üzlet ennyi Majd kiderül amúgy ha az eladó elkezd ferdíteni hogy nem ér rá meg egyebek elmenni vele a t-pontba akkor vagy előfizetéses és tuti nem fogja fizetni a rá vállalt hűség díjait vagy lopott..
-
djculture
félisten
válasz sarkanyolo2 #28090 üzenetére
Többet nem is nagyon ér, 40ezerért lehet venni függetlenül ezer meg egy boltban 1 hete. Még újdonság lesz 30k is függetlenül nyár végén.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Lajos11107 #28060 üzenetére
Lemondani nem mondhatod le csak akkor ha nincs hűség rajta mert kapsz egy brutális kötbért a nyakadba. Ezt nemárt ha letisztázod.
Aydan :A kötbér-megállapodás megszegésének minősül, ha a vállalt időszak alatt az előfizetés a nyilatkozatot aláíró ügyfél oldaláról – rendezetlen számlatartozás, vagy lopás, illetve elvesztés miatt – felfüggesztésre kerül. Ha a tartozás kiegyenlítése vagy a SIM kártya pótlása a megadott határidőn belül történik, a szolgáltatás – eredeti feltételek mellett – visszakapcsolható. Akkor, ha keletkezett hátralékát a felszólítások ellenére sem rendezi, valamint lopás, illetve elvesztés esetén SIM kártyáját – a bejelentéstől számított – 14 napon belül nem pótolja, a kötbérben rögzített kedvezményt egy összegben kiszámlázzuk, melynek fizetési kötelezettségétől eltekinteni nem tudunk.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Lajos11107 #28057 üzenetére
Jó istenem telefonon is lehet ezt kérvényezni, de személyesen jobb. De gondolom hogy inkább megvárod míg 270 ezer lesz a hóközi számlád
kali : Láttam hogy ezzel foglalkoztál de én meg nem egy ilyen ügyet látok. Kerékpár is már a rokonságból 20db tűnt el a fele a hatóságnál van azóta is raktárban. Egy öreg haverom is(akit injekciós tűvel megszurkált és kirabolt egy gy nevezetű személy, hírek tele voltak vele) gyalog kénytelen járni 3 hónapja mert tudja hogy itt van a kerékpárja de nem adhatják oda szöveg van. Innentől nincs miről beszélni hogy a jogos tulajdonost szívatják...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Mondom én ezen már átestem sajnos láttam hogy működik, ráül a hatóság a cuccra sokszor a tárgyalás végén adják vissza. Ami ilyen kisértésű ügyeknél 2-3 év. Amúgy meg akinek nincs priusza mondom elég ha azt nyilatkozza találta és kap egy szóbeli vagy írásbeli dorgálást a bíróságtól, ennyi történet. Maximum az kap letöltendőd akinek ezer vaj van a füle mögött vagy videot csinálnak róla hogy kitépi a nő kezéből a metrón a telefont mint legutóbb.. Megnézel pár tolvajkergetők részt és rájössz hogy működik ez az egész...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Lajos11107 #28051 üzenetére
De mi az hogy hóközi hivás 27 ezerért.. Ennyi pénzért Amerikát kellene hívnod csúcsidőben fél nap, vagy valami 0690 sex emelt díjast
-
djculture
félisten
válasz Lajos11107 #28048 üzenetére
Egyszerű kérsz némi pénzért cserébe(nem követem hogy most épp pénzért van az első vagy ingyen), lehet hogy ingyen van a mostani hírközlési törvény szerint ) egy pontos híváslistát és megtudod mi kerül 27 ezerbe.
Bár lehet a 27 ezer az hogy neteztél és nincs normális internetes csomagod, ilyenkor a forgalmi díjas halál drága net van érvényben. Legtöbben ezzel szívják még mindig meg.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #11527168 #28046 üzenetére
Mérlegelheted hogy kell a készülék vagy nem de az biztos hogy 1-2 év mire nálad lesz még ha be is tudják mérni, lefoglalják bizonyítéknak. Aki meg ellopta arra hivatkozik hogy találta így kap egy dorgálást. Letiltatni ha szolgáltatói nem független akkor mindenképpen le kell mert ha teszed nagy kárt tudnak csinálni. A kontódra több tízezret letudnak telefonálni vagy forgalmazni és azt rajtad fogják behajtani ha nem szólsz hogy ellopták. Már késésben vagy egyből amint észrevetted hogy eltűnt intézkedni kellett volna!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Jó vannak kivételek de a neten végignézve egymillió+1 hirdetés van aminél megszólal bennem egy belső hang hogy öreg ez egy orgazda és lopott vagy sz&r telefont árul. Jobb ebből kimaradni. Én már vittem be telefont a rendőrkapitányságra, mákom volt megtudtam hogy lopottat vettem . Csak azért nem lettem orgazda mert bevittem, még egyszer nem akarok ebbe a helyzetbe lenni. De mindenki maga tudja hogy szeretne egy 2-3 évig elhúzódó eljárásba részt venni egy nyavaja telefon miatt. Itt a ph-n is volt már ezer meg egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Ace owner #27985 üzenetére
Hát akkor hajrá majd ha megszívod egykét ilyen cserélgetésnél te is megfogod unni és inkább veszel hivatalos újat, amiért netán nem csöngetnek hogy jó napot kívánok orgazda úr... Isten mentsen meg a használt telefonoktól amelyek kitudja honnan származnak, hány emberen ment már keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
djculture
félisten
válasz tomi5244 #27960 üzenetére
Ez mindhárom szolgáltatónál így van és a te érdeked is még ha nem annak veszed. Ugyanis így van biztosítva hogy tudod fizetni a havidíjakat x hónapig. Addig ugyanis nem kell majd fizetni számlát amíg azt a mobilelőlegből letudják vonni
Nagyon sokan eljátszották azt hogy volt 10k a zsebükben elhozták a csúcs telefonokat utána meg már a havidíjat nem tudták fizetni, nem volt jövedelmük. Plusz ezt megcsinálták olyan módon is hogy nincstelenek nevére vettek telefonokat.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz tomi5244 #27958 üzenetére
Ja de kivan írva ha beteszed a kosárba és végigzongorázod a megrendelést hogy mobil előleget kérhetnek.
Ha visszaolvasol a topikba szoktak is főleg ilyen nagy értékű telefonoknál.Honlapon is ott van az összes Apple telefonnál mobil előleg befizetése szükséges. Az meg hogy mennyi csak akkor tudod majd meg ha megkapod a telefont és a szerződést.
[link][ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Már nem tudom melyik szolgálatónál lidl vagy tesco úgy van hogy az egyik első sim az csak szolgáltatói lehet a másikba bármit belehet pakolni.
-
djculture
félisten
válasz Csabi88888 #26993 üzenetére
Oda adod egy egyező nemű családtagodnak és az összes adatod birtokában lebeszéli ő. Ennyi a megoldás, csak előre tisztázd le vele hogy mit szeretnél. Szerződést úgyis neked kell aláírni, postán küldik/futár hozza így ebből gond nem lesz. Viszont futáros telefon szerződés küldés esetén bajba leszel mert csak te veheted át.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz dellfanboy #26875 üzenetére
Új előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok külföldi állampolgár esetén:
Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben érvényes lakcímet a személyi igazolvány nem tartalmaz)
Az alábbi okmányok közül egy:
Személyi igazolvány külföldi részére (papír formátumú), vagy Személyazonosító igazolvány (kártya formátumú)
Letelepedési engedély (kártya típusú, vagy matrica formátumú, amelyet a hatóság az útlevélben helyez el)
Tartózkodási engedély (matrica formátumú, melyet a külföldi állampolgár útlevelében helyez el a hatóság)
Tartózkodási engedély az Európai Gazdasági Térség állampolgára számára (kártya formátumú)
Regisztrációs igazolás EGT állampolgár részére (kártya formátumú dokumentum, mely a személyi igazolvánnyal vagy úti okmánnyal együtt érvényes)
Állandó tartózkodási kártya (kártya formátumú dokumentum, mely a személyi igazolvánnyal vagy úti okmánnyal együtt érvényes)
A fenti esetekben kötelező állandó lakóhelyet igazolni, mely az adott dokumentumban található, vagy külön lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal tanúsítható.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
102ezerért vett fater ugyanilyet 2 év gyártói garival függetlenül 1 hónapja. Ezeken az árakon csak röhögni lehet szerintem. Oké hogy veszteséges a vektoriális adók miatt ez az üzletág, de azért jó lenne ha egyszer normalizálódna a helyzet. Jó lenne látni egyszer hogy aki aláír 2 évet az nem a gyártótól megvehető független árán kapna telefont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla