- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Jar kulso akksi a vasarnap megrendelt akcios sony z1 compact+fulhallgato melle is?
-
Zoty4
őstag
Megrendeltem vegul hugomnak egy z1et akg fulhallgatoval next s atk melle.
Adnak ehhez is hordozhato akksit?r3dsnake: ez tenyleg ilyen fontos? De masodik honaptol mindenkeppen az L-es csomagot eri meg, csak a kedvezmenyes honapot szerintem kar bent hagyni
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Koszi, akkor felhivom oket. Keszuleket nem veszek, mert lofasz sincs ami jo aron lenne, es er is valamit
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Van thome es tmobil elofizum most, utobbi tegnap elott lejart, es valtani szeretnek next s atkra, de a thome melle akarom kotni az atkt!
Mi a modja ennek, hogy tudom ezt megcsinalni a webshopban, vagy csak ugyintezo tudja megoldani telefonban vagy boltban?
Koszonet
-
Zoty4
őstag
válasz Balazska15 #53533 üzenetére
Aha, mar latom amit mondasz, akkor passzolom, h ezt le tudod e mondani
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Balazska15 #53531 üzenetére
Lenyegesen? 300fttal
-
Zoty4
őstag
válasz MaxxDamage #53272 üzenetére
Nem erted el azt a pontot ami a platinahoz szukseges. Bar semmi elonye sincs se a platinanak se az aranynak, szal teljesen feleslegesen aggodsz
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz szabogabor10 #53254 üzenetére
Ha a szolgaltato lock mentesen adna, akkor ki venne apr-tol telefont?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok.
Dec 19-en jar le a husegem az ikon 400 dijcsomagra.Harom kerdesem volna.
1, ha elhasznalom addig majdnem mind a 2GB-t mobilnetet, akkor mi van?
2, at szeretnek valtani az otthoni elofizum melle tarskartyaban next s-re. A jelenlegi szamomat vihetem?
3, next s atk melle szeretnek venni netplussz L kiegeszitot. 5490+1290=6780
Ha a kettot egyutt kotom, adnak vmi kedvezmenyt ra?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Kalendarium kovetkezo 4 tagjat tudja valaki?
-
Zoty4
őstag
A mai csoda: prestigio multipad ranger 8. 30480ft
Hat ez meg ingyen se keneNazara: remelem dec20 utan lesz vmi brutal jo cucc 19en jar le a szerzodesem. Mondjuk ha ilyen -20%os akciok lesznek , szerintem sokaknak nem csillan fel a szeme
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
valaki mondta, hogy meg fogják növelni a T-nél az adatmennyiségeket. Van már valami hír erről, hogy mikortól és mennyire?
-
Zoty4
őstag
tényleg a black friday rendelésnél is adnak ilyen külső akksit?
Muter T-pontba kérte az átvételt[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sajna nem latok semmilyen kalendart
-
Zoty4
őstag
Nagyon megkoszonnem ha vki berakna a kalendariumi akciokat , akar priviben is
-
Zoty4
őstag
válasz dptrsk #52328 üzenetére
Igazabol ugy szeretnek venni valami teelfont h kis haszonnal el tudjam adni, ha mar kotok ket ev huseget.
Next s atknal ugyanannyi keszulek nelkul mint keszulekkel az elofizetesi dij, gondoltam akkor egy kicsit fogok rajta.
A sajat szamomat meg szeretnem tartani.313313: Az otthoni elofizuhoz kotnem az atkt
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
dec 19ig van husegem ikon 400ra, es most le akarok valtani next s atkra, es mivel nem valthatok le ezert a black fridayt is buktam meg ha lesz vmi karacsonyi promociot is fogom.
Nincs vmi otlet?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Fasz kivan, dec 19ig van husegem ikon 400ra, es most le akarok valtani next s atkra, es mivel nem valthatok le ezert a black fridayt is buktam meg ha lesz vmi karacsonyi promocazt is fogom.
Nincs vmi otlet? -
Zoty4
őstag
Vicces, ejjel megrendeltem anyukamnak az s4-et.
Ket emailt kapott, ugyanaz a rendelesi szam. Egyiknel 44,4k-1,9 husegpont, ez fagyott le. Masodik probalkozasnal mar nem voltak husegpontjai, de a rendelesek kozt sem volt semmi. Megrendeltem megegyszer 44,4kert
Jelen pillanatban a rendelesek kozt csak a 44,4ks van es ujra ott vannak a weboldalon a husegpontjai.
Kerdesem a kovetkezo, ha ertemegy a boltba, akkor meg le tudja vonatni az 1900 ft husegpontjait?
Valamint nem gaz hogy 2 mail is jott (rendeleseknel 1 van csak)? -
Zoty4
őstag
Move s dijcsomag melle lehet kerni kapcsolat te+en plus kedvezmenyt, amikor fel aron lehet hivni a masikat?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Ezeknel a moveoknal is lassitas van, ha elfogyott a net ugye?
-
Zoty4
őstag
Megrendeltem anyukamnak a samu s4et, move s-sel, 44kert, 1900ft husegpontot levonta a husegpontjai kozul de a vegosszegbol a vegen nem, jelezhetjuk a szemelyes atvetelnel h csak 42k? Vagy mi ennek a modja?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Husegpontok felhasznalhatok tartozek vasarlasra? Pl autostarto, tok ilyesmi?
-
Zoty4
őstag
Jon a fekete csutortok/pentek. Van mar valami info milyen akcio lesz? Egyaltalan lesz?
-
Zoty4
őstag
ezt mondta az ugyintezo is hogy jojjek vissza dec 16 utan.
Nem ertem miert nem tudom a szaros telefont megrendelni,alairni a huseget, es meg 1 honapra fizetem az ikont es utana induljon a next s atk, full logikatlan.
Magyarorszag 2014 Telekom en igy szeretlek....[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
2012 dec 16 fizettem elo 2 evre ikon 400ra. Mivel itt irtatok h ha arany vagy platinas vagyok akkor mar 3 honappal elotte lehet valtani.
Ma bementem a Momba levo telekomboltba es azt mondta az ugyintezo no, h jojjok vissza dec 16. Utan, mert most meg nem valthatok le next s atk-ra. Iphone 6ot szerettem volna venni.
Most akkor hogy is van ez? -
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
Iden lesz fekete csutortok vagy pentek akcio a T-nel?
Pont ket eve november vegen volt es akkor fillerekert , azt hiszem 1 ftert lehetett kozel 30ks telefont venni elofizuval -
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50817 üzenetére
Platina vagyok na akkor a jovo heten bebattyogok egy T-pontba
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50732 üzenetére
Szia
Ezt nem teljesen ertem, marmint hogy miert kell elobb move M-re vagy move M atk-ra valtani, majd kesobb next s-re. Leirnad kerlek?
Amugy most zongoraztam vegig online, es meglevom melle, most csak a move M-et engedne es vmiert dragabban mint ami alapbol van irva. Tegnap volt egy pillanat delelott amikor a next s atk-t is engedte volna (azota nem), de nem 5490, hanem 6090-ert. Most vagy csak a move M-et engedi vagy azt mondja a kosaramban van , ami ures
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50714 üzenetére
Szia
nagyon jo hogy ezt felhoztad.
Lenne egy kerdesem.
Jelen pillanatban van egy ikon400 elofizum (i5hoz kotottem), ami december 18-an jar le.
Es az otthoni elofizetesem is telekomos.
Azt szeretnem, hogy az otthoni elofizum legyen a foszamla, es melle egy next s atk-ra modositanam az elofizumat (i6 melle 2 evre)
A mobilszamomat ilyenkor megtarthatom?
Mukodik a dolog igy?
Ugye meg van 2 honap a regi elofizubol, ilyenkor mi van?Elore is koszonom a valaszodat
-
Zoty4
őstag
Srácok, i5-öm van 6.1 softtal Mozaik L díjcsomaggal, bekapcsoltam az LTE-t és fent a T-mobile H mellett továbbra is csak 3G van, nem LTE, mi lehet a gond?
Budapest, 3. kerület (bécsi út és szentendrei közötti rész)Möhe: mozaik L -hez is jár elvileg az LTE: íme
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
polonic
Régen ha csekken fizettem be ott megtartottam a csekk kis cetlijét, igazolva a befizetést. Itt visszamenőleg mivel igazolom a teljesítést?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Tegnap reggel f10kor befizettem távszámlán a mobiltelefonszámlámat, de belépve a My Tmobilba még mindig ott van, a nem fizetett számla. Távszámla és a T között mennyi az átfutási idő?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Beregisztráltam távszámlára még múlt év végén. Kb mikor jön meg az elektronikusszámla, mert 21-i fizetési határidő van a My T-mobileban?
Hol kell majd befizetni a számlát, majd a távszámla honlapján, vagy a My T-mobileba?Köszönöm a segítséget előre is
-
Zoty4
őstag
Ma hozzák az i5-t ki. Kérdésem az volna, hogy hogy áll át a régi simemről az újra a T?
Fel kell őket hívnom hogy mehet a váltás? -
Zoty4
őstag
T-mobilos emberkék, idén várható még fehér 32 gigás iphone 5?
-
Zoty4
őstag
valamit ügyködnek a weblapon mert karbantartás miatt sok opcio nem elérhető
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #22766 üzenetére
úgy fest megérte kiböjtölni a dec1et
-
Zoty4
őstag
i5 vásárláshoz ha kamatmentes részletre szeretném megvenni a telot, milyen papírok kellenek ill mit néznek a hitelelbíráláson?
4 éve vagyok T-s előfizető, ez előny?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz rayoliviero #22535 üzenetére
windowsos telot nem mernék, azért számomra egyértelmű volt hogy androidos
meg nem tudom neked mennyi idős az anyukád, de az enyém már közel 60, ezek a wines ikonok totál nem az ő korosztályának valók[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
anyukámnak megrendeltem 990ért kapcsolatpontok beváltásával, így ingyé vót
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Van már olyan csomag amivel az LTE-t lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest