Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
PedroPascal #139280 üzenetére
Mobil L - Korlátlan hívás belföldön
"Belföldön és EU roaming helyzetben korlátlan hívás és 1000 db SMS"Mobil XL - Korlátlan hívás és SMS belföldön
"Korlátlan beszélgetés és SMS belföldi alapdíjas irányba, belföldről és az EU-ból is"
EU irányba korlátlan hívás
"Korlátlan beszélgetés és 1000 db SMS EU-s országokba, belföldről és az EU-ból is"Magyarul az XL csomag esetén itthonról is hívhatod az EU-s számokat, nem lesz nemzetközi hívás.
Az L csomaggal pedig EU-s roaming helyzetben hívhatsz csak EU-s számokat további költség nélkül, míg itthonról nemzetközi hívás lesz más EU-s országbeli számot hívni.Szerk.: L-es csomaggal itthonról EU-ba a percdíj 37 Ft, most látom. Akkor ez azért kedvezőbb percdíj, mint a normál nemzetközi percdíjak.
A további részletek alatt látsz egyébként mindent.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Littoral #139201 üzenetére
Más névvel gondoltam. Azt írtad sms-t sem tudnak olvasni, ebből gondoltam, hogy esetleg nem az ő nevükre csináltad.
Bár, az sms azonosító kellett így is hozzá.Nálam ilyen esetben szokott eltűnni szám, amikor valamelyik rokonnál más nevére egyeztetnek éppen.
Esetleg a régi személyi száma nem pont úgy lett megadva (nem egyszerű beadni) vagy lakóhelynél zárójelben Mo., vagy éppen anélkül. Más ötletem nincsen.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
vence #139130 üzenetére
Nem valami app frissítés mobilneten keresztül is van engedélyezve nálad? Amiatt is lehet kevesebb a DD-d.
Korábbi hozzászólásomban van egy kép, amin látszik, hogy adatkeret nélkül be kell jelentkezni a hálózatra, utána tudtam használni az
appot, helyett a telekom fiókot a honlapon. -
kovacsmi_74
senior tag
Úgy tűnik, végeztek...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
4Grider #139071 üzenetére
Amikor anno havidíjasról visszaváltottam Dominora, akkor olyan kártyákat hoztak ki, amik csak fóliában voltak, és filccel írták rá mindkettőre a tel. számot.
Ilyen váltásra és számhordozásra, vagy csak sim csere esetére valóban kellene az üzletben kártyákat tartani. Ezeket csak ott lehet intézni. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Lackooo84 #138893 üzenetére
Vagy még az egyenleggel tudod szabályozni, mikor újuljon meg. Ha nincs elegendó egyenleg nem fog megújulni, felfüggesztett állapotba kerül a szolgáltatás. Ez akkor lehet jó, ha már lezárt csomag lenne, és így életben lehet tartani a szolgáltatást arra az esetre, ha valamikor újra kellene.
A 30 napos korlátlannál is van értelme más bővítőnek, roamingban az sem korlátlan. Vagy átmenetileg nem kell a korlátlan net, felfüggesztett állapotban marad és veszel egy Maratont például.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #138524 üzenetére
Sikerült!
Pontosabban ma a Carrier Services (Szolgáltatói szolgáltatások) frissült. Eddig csak a Messages-nél kutakodtam, de most bevillant, hogy ránézek erre is. Tudtommal ez (is?) kell az RCS-hez. Ennél nem volt engedélyezve a mobiladat használata.
Várhattam volna, mikor tud csatlakozni. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Nikaré #138523 üzenetére
Nálam is ma frissült a Messages, de úgy látom mobilneten továbbra is csak csatlakozni próbál. Régóta így van nálam, hogy csak wifin működik. Nem jöttem még rá, hogy mi a gond?
Honor 8X, Domino, a telefonszám megadva, de csak csatlakozni próbál mobilneten. Az sms-ként való újraküldés kikapcsolva, ha ez számít. Nincs másik kártya a készülékben.
Az számít, hogy mobilneten vagy wifin regisztrál valaki a telefonszámmal a szolgáltatásra? Bár ezt is próbáltam. Pár nap, mire megint működött legalább wifin újból. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Donki Hóte #137487 üzenetére
Én ezt úgy értelmezem, hogy kell valamilyen netcsomagnak lennie, azoknak jár. De aztán az is lehet, hogy mindenki megkapja.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Donki Hóte #137478 üzenetére
"1 Az ajánlat kizárólag meghatározott adatmennyiséget biztosító díjcsomaggal rendelkező mobil előfizetőknek érhető el."
-
kovacsmi_74
senior tag
Ha már ÁSZF...
100 perc 7 napra promóció hagyományos telefonnal rendelkező Domino előfizetőknek. -
kovacsmi_74
senior tag
Ugyanígy jártam én is reggel, mint ti, de most látom újra megjelent a Domino Day az appban...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #137121 üzenetére
Ugyanabból a lakásból hívnak, nem VoWifi-n esetleg? Mert akkor akár a wifi kapcsolat is lehet a ludas.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Drughi #136929 üzenetére
Ha tudsz neki segíteni, akkor telekom app-ból vagy a honlapon keresztül nagyobb összegű feltöltés után több napos korlátlan net is aktiválható díjmentesen.
Szerk.: Úgy látom az app-ban elvileg meg lehet adni más számát is feltöltéshez, nem biztos, hogy a fiókodban felvett számnak is kell lennie.
Bár a bónusz aktiválásban meg csak akkor tudsz neki segíteni, ha szerepel a száma a fiókodban. De csak a kapott sms 4 jegyű kódja kell és már fel is csatoltad a számát magadhoz. -
kovacsmi_74
senior tag
Sziasztok!
ÁSZF 7-es (akciós) melléklet újdonságok: -
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #136717 üzenetére
Én inkább a tárgynyereményekért regisztráltam, nem elsősorban a 15GB miatt.
"Új és meglévő havidíjas mobilinternet szolgáltatással
rendelkező előfizetők", lásd a beszúrt képet az előző hsz-emben.Ez akár Domino megújuló netbővítő is lehet szerintem, az is havdijas.
Aki Dominosként megkapta, az nem ebbe a csoportba tartozik? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Enigma1945 #136560 üzenetére
A 30 napos korlátlan beszélgetés pedig meg is fog újulni 30 nap után akkor, amikor elegendő egyenleg van hozzá. Ki kell kapcsolni a szolgáltatást.
Tegyél panaszt mindenképpen! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #136490 üzenetére
Szintén idén, de nekem sikerült ilyen személyivel egyeztetni. Mindkettő helyre ugyanazt adtam meg, és a számot pedig a mai igazolványok számformátumának megfelelően (6 szám, a 2 betű pedig a végére). Legalábbis így rémlik, tavasszal volt.
A bónuszok is megjelentek nekem eddig mindig, kb. 5-10 perc.
Ne az sms-ben lévő linket próbáld, mert nem a netbővitők alatt jelennek meg, hanem azzal a menüponttal azonos szinten egy másik menüpontban ("Választható..."). Most ezt nem tudom képpel mutatni.
Az sms link szerintem nem ide mutat. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
4Grider #136282 üzenetére
Csak a T appban van elmentve Domino feltöltésekhez. Csoportos beszedés van beállítva, ahol lehet. Streaming szolgáltatatóknál, stb. nincs előfizetésem, ilyen helyeken tehát nincs elmentve. (Ez a rendszeres feltöltés engem nem érdekel, csak linkeltem.)
Amúgy meg fizetéskor bankkártya adatok + kapott biztonsági kód + telekód kell (otp).
A T app (vagy a bank) időnként kéri is ezeket feltöltéskor, de legtöbbször nem.
Telekomnál el mertem menteni, de ki tudja persze.
Ha megszerzik a kártyaadatokat, akkor a fenti kódok nélkül is visszaélhetnek vele?
Bocs, off a téma, de ha már szóba került... -
kovacsmi_74
senior tag
Már ilyen is van, ha valaki élne a lehetőséggel...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
mickemoto #135921 üzenetére
Közben meghallgattam a 1777-et, nálam ugyan ez nem aktív, be is mondta, kis szünet, jött a szolgáltatás ismertetője, utána felajánlotta a módosítást. Lehet, mégis menne ott is.
De most aktív nálad a szolgáltatás, megújult? Régebben volt a felfüggesztett szolgáltatásokra is menüpont a 1777-en, ilyet nem találtál?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Marci112233 #135869 üzenetére
Ha 90 napon belül vagy, akkor elég feltölteni. [link]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #135792 üzenetére
Nem erre tippeltem volna...
De itt csak a promóció lezárásáról írnak, a többi meg majd kiderül...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
herdsman12 #135776 üzenetére
Akkor éppen fordult (óra, perc amikor bekapcsoltad az 50 MB-ot).
Ez [kép] nem Maraton, de majdnem.
Ez is SIM érvényességig él.
A képen láthatod a dátumokat. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
herdsman12 #135770 üzenetére
A "Díjmentes 50 MB" lejáratára tippelnék (30 napig érvényes).
Azt csak a "Részletes megjelenítés"-t lenyitva látod.
A két kép egymást követő napon készült? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Atomgeszi #135742 üzenetére
Telekom app-ot nem használod?
Nem kell vele minden alkalommal külön belépni a fiókba. Látod az előfizetéseket, egyenlegeket, illetve bármikor be tudsz kapcsolni szolgáltatást (valami eleve csak ott van, mint pl. Domino Most, Domino Day).
Befizetés, feltöltés is gyorsan megy vele. -
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #135454 üzenetére
Gyors chat...
Tudnak az elírásról, javítják, és 7 napig él természetesen. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Bferibörs #135451 üzenetére
Értem. Akkor "előbb jár" le, vagy ilyesmi lehet.
De Domionál 10-ig írja az érvényességi időt, havidíjasnál meg 16-ig. Ez volt ma a téma.
Ott mindig az a dátum látszik, hogy ha most bekapcsolod, meddig tart, mikor jár le.
Akkor ezt elszúrták a Dominonál, Domino Day lett ebből is.Csak ezt találtam a sorrenddel kapcsolatban.
-
kovacsmi_74
senior tag
A mától megújult online Feltöltési bónusz részletezve, akit érint.
Az online feltöltéskor választható percek most már minden irányban lebeszélhetőek. FeltételekA partnernél történő felöltéskor kapott bónusz percek is maradtak, de azok továbbra is csak a Telekom mobil hálózatán belül használhatóak fel.
-
kovacsmi_74
senior tag
Péntektől új Domino SIM csomagok lesznek kaphatóak, és módosulnak a feltöltési bónuszok is.
2023. július 1-jei és július 21-i hatályú lakossági változások összefoglalója
Kiváncsi vagyok, hogy a Domino FIX is változik, vagy lesz új tarifacsomag? Furcsa, hogy így hóközben változik. Úgy rémlik Domino esetében nem pont elsején szokott nagyobb változás történni. A Domino Fix pedig már elég rég lett bevezetve.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
gyáliSanyi #134935 üzenetére
Pedig működik, a múltkor kipróbáltam.
A térerődnél látom nálad is a kérdőjelet, csatlakozni kell a hálózathoz, lásd a korábbi hozzászólásomat.
De utána is csak nagyon lassan tölt be az app, nem úgy mint normál esetben. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Devilstudio #134769 üzenetére
Privát / inkognitó lapon sem működik? Vagy valami reklám, felugró ablak blokkoló nem kavarhat be?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Bferibörs #134557 üzenetére
Domino jelszót a 1777-es Domino Központban tudsz beállítani.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
4Grider #134518 üzenetére
A pontosság kedvéért van 2000/1000-es ajánlat is.
A cím egy Gy-M-S vármegyei faluban van, rokonok címe, bár ők másik szolgáltatónál vannak. Pár éve volt egy fejlesztés a környéken. -
kovacsmi_74
senior tag
Mától új nyári Domino promóciók:
Bevezetésre kerülnek a Korlátlan net 7 napra és a 200
perc 7 napra elnevezésű promóciók. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Zsolt,72 #134436 üzenetére
Nem fogyasztja az adatkeretet, vagy adatkeret nélkül is használható, azért az nem ugyanaz.
A Love Telekom menüpont egyébként meg fogyasztja a keretet. -
kovacsmi_74
senior tag
Korábban volt itt szó arról, hogy működik-e vagy sem az app adatkeret nélkül?
Ma elfogyott a Maratonom, nem is tudom, mikor vettem.
Kipróbáltam, betölt az app, de jóval lassabban csak. Teszteltem, a telekom honlapon is lehet böngészni.
A fiókba itt viszont nem tudtam belépni telefonszámmal, mert az sms-t nem küldi ki ilyenkor. Más azonosítóval nem próbáltam, mert mindig így lépek be.
Viszont ezzel behozza böngészőben egyből a számomat a fiókban, elvileg netet is lehet venni.Maratont végül az appban vettem, de mobilnetes adatkeret nélkül, sikerült.
Feltöltés szerintem az appból elmentett bankkártyával ment volna, feltéve ha nem kér sms kódot + telekódot (nagy ritkán kéri). De ezt csak gondolom.
A honlapon a feltöltéshez bejelentkezés kellene, sms kód szerintem itt sem működött volna.A lényeg, hogy adatkeret nélkül is lehet intézkedni. 🙂
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Hoppá!
Lehet változtatni az előfizetések sorrendjét az app-ban, ami régen csak a honlapon ment (de egy ideje már ott sem).
Az előfizetés előtti 3 vízszintes vonalat kell megfogni és így a kívánt helyre húzni a sorban.Szerk.: Ahogy látom, a Menü - > Előfizetések alatt maradt az eredeti sorrend, de már így is haladás ez bőven.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #133568 üzenetére
Én ma kaptam sms-t a Domino Most lejáratáról, valami egyedi gond lehetett nálad legutóbb. Bízzunk benne, hogy legközelebb te is megkapod újra.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777 #133566 üzenetére
Vagy csak később jön majd az sms a lejáratról. Bekapcsolás ideje is számít (óra, perc). Ma járt le?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
maglew #133368 üzenetére
Sok helyen árulnak Domino Quick SIM kártyát.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #133234 üzenetére
Gondolom erre az oldalra írtad. Mobilon már régóta visszafelé ugrál, mikor görgetnél lefelé.
Az a baj vele, hogy a linkben benne van a végén a "#most".
Ha kitörölnék a végéről, akkor nem ugrálna visszafelé görgetéskor.Az eredeti link: domino-elonyok#most
#most nélkül: domino-elonyok
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Internet nélkül is tudok egyenleget feltölteni?
Itt is azt írják, hogy működik "internet nélkül", de gondolom azért adatkapcsolat kell hozzá.
Amúgy ma frissítették ezt az oldalt, mert mától változtak a rendelkezésre állási idők.
1500 Ft 180 nap helyett 120 nap, 15000 Ft 488 nap helyett 366 nap, illetve a többi is ennyi.Vodafone-nál tegnap óta az 1000 Ft 90 (?) nap helyett 365 napig érvényes.
Szerk.: Akkor mégsem megy?
Ja, és a *102# is működik újra már egy ideje, ahogy itt is írják az oldalon. -
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Ez nagyjából annyi, mint amit szeretnél (~6,55 Ft ), ha felhasználod mind a 90 percet. Persze a másik kérdés, hogy elég volna-e ennyi perc egy hétre ezzel a percdíjjal, mivel csak a 7 nap lejárata után lehet újra bekapcsolni.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
blackmajesty #132945 üzenetére
Köszi a pontosítást!
Segíteni akartam, de most félrevezettem kicsit a fórumtársat. -
kovacsmi_74
senior tag
Április 1-től:
"A Net 1 GB megújuló net bővítő díja 1.190 Ft-ról 1.290
Ft-ra emelkedik (a változás mértéke 100 Ft)" -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Doky586 #132794 üzenetére
Arra van kapcsoló a Messages-ben, hogy SMS/MMS-ként ne próbálja meg elküldeni, ha egyébként RCS-ként is tudná. kép
A tegnapi költői kérdésemnél én inkább Telekom TV vagy egyéb streaming szolgáltatásra gondolok a "szórakozás" alatt. Ha már átnevezték a dolgokat, valami oka biztosan van. De ez csak egy tipp.
-
kovacsmi_74
senior tag
Domino - Kiegészítő szolgáltatások:
"Beszélgetés, SMS, szórakozás"Az SMS-re mondjuk rá lehet húzni a Most opciót akár, de a szórakozásnál mire gondolt a költő?
(Eddig nem így voltak itt a megnevezések.) -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Enigma1945 #132676 üzenetére
Egyenleg hiányában felfüggesztett megújuló net opciód nem volt esetleg? Bár akkor ezt az egyenleget látnád is most, ha megújult volna. Net 1 GB
ui.: Mondjuk, ha csak ezt vonta volna le, akkor még 500 Ft felett lennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!