- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
szabonagyur #140451 üzenetére
Bárhonnan lehet linkelni, még Speedtest CLI-ből is.
-
-
-
válasz
lionhearted #140276 üzenetére
Ha jól működik akkor annak kéne lenni, IPv6 NAT-nak nincs értelme, én nem is találkoztam ilyennel. Viszont nekem pl. a céges előfizetéses kártyámon le kellett tiltani, mert ha aktív volt az IPv6 (alapbeállítás), akkor nem kapott IPv4 címet, és alig volt oldal ami elérhető volt. A másik négy Domino kártyán nincs baj vele, szépen elmegy párhuzamosan az IPv4 mellett. A másik dolog meg, hogy akkor a kliens oldalra is kell az IPv6, és az nem mindenhol van még. Szóval az macerás szerintem...
-
-
-
-
válasz
4Grider #140164 üzenetére
Az érdekes, mert nekem az egyik telefonomban (Redmi Note 11) van egy előfizetéses Telekom SIM, meg egy Domino SIM, a másik telóban (Redmi Note 8) amit csak Waze-re használok, szintén egy Domino SIM, párom mobiljában ugyancsak két Domino SIM, de mindegyikben van VoLTE és VoWIFI kapcsoló is külön. [kép]
Csak azért gondoltam nézze meg, mert írta, hogy netszakadadást nem szokott észlelni, szóval lehet most nem LTE-n megy neki a hang. OK, hogy van 2G, de lehet 4G-n jó lesz, egy próbát megér.
-
-
-
-
válasz
Dare2Live #139893 üzenetére
Nem olyan forgalmas, de... Mobilhasználat külföldön
-
Domino Day 40 perc
-
-
válasz
vence #139698 üzenetére
Pedig teljesen valid volt a felvetése, én is használok Maratont, és figyelek rá, hogy ne fogyjon le teljesen a keret. Sőt, a pároméra is figyelek, mert az Ő kártyái is fel vannak véve nálam az alkalmazásba. Érdekes ez a "nem nulláról induló számláló" is, szerintem rajtad kívül más még nem találkozott vele.
Problémákat kreálni mindenki tud magának, de a leleményesek inkább megoldják azokat. Az autódban sem nézed az üzemanyag mennyiséget, amíg gyári fogyasztási adat szerint még lenni kéne benne? Aztán kifogy a nafta, akkor a gyártó a hibás mert nem ezt ígérte?
-
-
válasz
esbii22 #139693 üzenetére
Általában ez úgy szokott működni, hogy az ilyen csomagok egy darabig lezárt csomagként működnek még tovább, tehát akinek van az használhatja, de új előfizetést kötni már nem lehet rá, viszont idővel biztos ki fogják vezetni. Aztán, hogy ez fél év múlva lesz, vagy három év múlva, azt nem tudni.
-
válasz
Cs1csó #139683 üzenetére
Hogyan aktiválhatom a netbővítőket?
Kattints az AKTIVÁLOM gombra, és kapcsold be a netbővítőket a Telekom Fiókodban az előfizetés kiválasztása után a "Szolgáltatás részletei" menüpontban vagy a Telekom alkalmazásban a Kiegészítő szolgáltatások közt. Hívhatod a 1777-es Domino telefonszámot is.
Világos, hogy nem a legkényelmesebb megoldás, de van lehetőséged a 1777-et hívva is megrendelni a Maraton csomagot, szóval nem mission impossible. -
-
válasz
enginev3.0 #139480 üzenetére
És már a domino day is elmarad? Ilyenkor szerintem már rég meg szokott jelenni az alkalmazásban.
-
válasz
bolic #139432 üzenetére
Rossz topikban vagy, az ONT ide tartozik, itt mobilszolgáltatásokról van szó.
-
-
válasz
azbest #139307 üzenetére
Nekem akkor voltak ilyen oldal elérési problémáim Telekom mobilnettel, amikor a céges kártyám egyik percről a másikra, egyszer csak nem kapott IPv4 címet, így tehát az IPv4 only oldalak megszűntek létezni. Mint pl. prohardver.hu. Megoldás az volt, hogy az APN beállításoknál át kellett állítanom IPv4 only-ra. Igaz így meg IPv6 címet nem kap, na de ez jelenleg nem probléma.
-
válasz
vence #139252 üzenetére
Már vártalak... De gondolod át, ha nem adnának, akkor se lenne semmi. Viszont mivel adják, és nem kérnek érte pluszt, így ingyen kaptad. Persze tudjuk, hogy neked ezt a 3GB-ot is 2GB-ról kezdené mérni. Egyébként OK, hogy semmi sincs ingyen (még a dajcstelekomál se), de rajtad kívül kb. mindenki megértette, hogy mit is írtam.
-
-
válasz
vence #139185 üzenetére
Megnyugtatásodra elárulom, hogy itt is történt hasonló, például 2017-ben a Coop kuponos időszakban némi trükközéssel lehetett 12000HUF-ba kerülő Samsung fülest rendelni a Telekomtól ingyen, és kiküldték. Jó sokan vissza is éltek vele...
Már az adategyeztetésért is elfelejtettek adni ...
Az csak egy időszakos akció volt, én az egyik kártyámra kaptam is. De az sem volt automatikus, csak megjelent az alkalmazásban bekapcsolható opcióként, de ha valaki nem kereste, vagy nem olvasta el figyelmesen a leírtakat, akkor így járt. -
válasz
vence #139128 üzenetére
(Gondolj csak bele, ha egy ilyen frissítést a prérin kapsz be, elfogyott adattal és mondjuk Ft egyenleggel?!)
Azért nagyon életszerű példákat tudsz ám felhozni... Esetleg tedd még hozzá, hogy lemerült telefonnal, és akkor már nincs is probléma. Szerintem akit annyira érdekel a telefonja, hogy 0Ft és 0 adategyenleggel megy a prérire, az kibírja amíg visszaér a civilizációba.
-
válasz
Intruder2k5 #138453 üzenetére
A rendszerük még mindig nincs a helyzet magaslatán. Körülbelül két hete sikerült megcsinálni az adategyeztetést az alkalmazásban, amiről meg is jött a nyugtázó SMS, hogy sikeres volt, és nincs további teendőm. Erre tegnap megint jött az elsődleges kártyámra egy SMS, hogy a Telekom alkalmazásba felvett másik számomra adategyeztetés szükséges. Már nem fogom újra megcsinálni, remélem nem kapcsolják ki hónap végén, mert ha igen, akkor bemegyek a tényekkel a kezemben és asztalt borítok.
-
-
-
-
-
-
válasz
vence #138864 üzenetére
Nem kell messzire menni, itt a PH-n is van Barion, amióta vannak fizetős szolgáltatások.
-
-
válasz
Joker88 #138802 üzenetére
Ezt a topikot keresed: Hívószám-hamisítás
-
válasz
vence #138772 üzenetére
Valahová külön fel vannak rakva, csak a változó részek,
mert egyébként ki tudja ezt követni?!
Gondolom igen, de én nem szoktam ezzel foglalkozni.Az is elgondolkodtató, hogy az egyszer már kifizetett adatok maradéka miért nem gördül ??!!
Domino Maratont használok, itt nincs maradék. Addig használhatom fel, amíg él a kártya. Meg ez amúgy is csak tartalék, mert alapból van céges kártyám, és azon is van valamennyi net, elsődlegesen azt használom beszélgetésre és adatra is. De mindenki olyan csomagot választ magának, ami a leginkább megfelel, vagy ha ilyet nem talál, akkor keres másik szolgáltatót. -
-
-
-
Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.
-
-
-
-
-
válasz
szabonagyur #138598 üzenetére
Szerintem ott mindig azt írja, hogy meddig aktív, ha most aktiválod. Ha holnap nézed meg, akkor már 16.-át fog írni.
-
válasz
szabonagyur #138596 üzenetére
Dehogynem, én is most aktiváltam, egy fél órája.
-
-
válasz
MaxxDamage #138473 üzenetére
Nem igazán, most már végtelen ciklus van. Bemegyek a segítség menübe, ott még egy-két adategyeztetés almenü, majd visszalép a főmenübe.
De lehet "csak" az a baj, hogy az app már nem is látja, hogy az egyik kártyán adategyeztetés szükséges.
-
-
-
-
-
válasz
tomy86 #138452 üzenetére
Az utóbbi hetekben többször is próbálkoztam a telekom alkalmazásban megcsinálni az adategyeztetést, sikertelen. Utoljára ma délelőtt, még figyelmeztetett is rá, amikor beléptem a domino day miatt, de most sem sikerült. Erre most, amikor megnyitom újra az appot, már nem is jelzi, hogy adategyeztetés szükséges.
-
-
válasz
Cs1csó #138310 üzenetére
naptárba fel van jegyezve mikor kell csinálni
Ettől szerintem egyszerűbb és kényelmesebb, ha felveszed a család kártyáit is saját Telekom app-ba, ott úgyis figyelmeztet. Én legalábbis így csinálom, ott figyelem párom Maraton internet egyenlegét is, és ha kell akkor feltöltjük, meg én szoktam neki aktiválni a Domino Day-es dolgokat is szerdánként.
-
-
válasz
tibor23 #138284 üzenetére
Igen november körül volt, mert az egyik kártyámat én is akkoriban egyeztettem, és meg is kaptam. De csak akkor van, ha az app-ban csinálod meg az egyeztetést. Most a másik lenne soron, épp ma jelzett az app. Majd meglátom lesz-e, nem tudom én se, hogy él-e még ez az akció.
szerk.:
Természetesen most nem lehet adategyeztetni, mert valami nem működik. Beírom az sms-ben kapott hitelesítő kódot, és csak pörög a karika az app-ban. -
-
Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem, hogy ha engedélyezem a telefonban a VoLTE hívásokat, akkor azt a mobilinternet keretem terhére bonyolítja? Vagy megfordítva a dolgot, ha egy kártyán nincs egyáltalán semennyi mobil adatkeret, akkor nem is tudok azon VoLTE hívást indítani?
-
válasz
MaxxDamage #108873 üzenetére
Thx! Nem az enyém, páromé. Tegnap hívott, és furcsa volt, hogy rejtett számról jött a hívás. Így derült ki, hogy meghalt az elsődleges beszéd célú kártyája, így automatikusan a másikról ment ki a hívás, ami meg csak a net miatt van a telefonban. Aztán írták is neki fészen, hogy nem tudják elérni. De az érdekes az volt, hogy délután egy fél órára még beindult a kártya, akkor jött is pár sms, hogy keresték őt, de aztán megint leállt, és utána már nem működött többet. Na mindegy, le van tudva.
-
válasz
Intruder2k5 #108860 üzenetére
Megvolt a kártya csere, nem kellett fizetni semmit.
-
válasz
Atomantiii #108861 üzenetére
& MaxxDamage
Nagyszerű, köszönöm a válaszokat! -
Üdv!
Csak egy gyors kérdésem van. Elromlott Domino SIM kártyát mennyiért cserélnek?
Eddig ment, ma délelőttől pedig egyszerűen nem elérhető, a telefon nem is látja, mintha üres lenne a slot. Ha másikat teszek a telefonba, azt látja. A rosszat betettem régi Nokia 6300-ba, az szintén nem látja, tehát 1000% a SIM ment tönkre.
-
válasz
Intruder2k5 #103848 üzenetére
Mára megoldódott, valami központi hiba lehetett.
-
-
válasz
Soulfly842 #103854 üzenetére
Ahogy mondtam is, semmilyen átirányítás nem aktív. [kép]
Amúgy igen, az a kód, itt le van írva.
-
válasz
Soulfly842 #103851 üzenetére
Ki van, és nem volt. Egyébként feltöltőkártyás mind a kettő, de akkor sem volt. Ráadásul mindkét számon egyszerre? Majd meglátom 1-2 nap alatt megoldódik-e magától, ha nem, akkor rákérdezek üfsz-en.
Fentebb írta anadroid, hogy neki megoldódott. Majd meglátjuk...
-
Üdv!
Valaki más nem tapasztalt ma olyat, hogy nagyon rövid ideig cseng ki a telefon és a hívás hamar megszakad? Nekem is, páromnak is le van tiltva minden átirányítás, hangposta kikapcsolva, szóval ez nem befolyásol. Eddig ha hívtuk egymást és nem vettük fel a telefont, akkor 1-2 percig is kicsengett mielőtt megszakadt a hívás. Ma meg azt vettem észre, hogy talán 30mp (vagy még annyi se, nem mértem) és megszakad, átmegy foglaltba. Mindkét irányba ugyanez van, szóval nem készülék hiba, tuti valami hálózati változtatás volt, vagy hiba van.
szerk.:
Közben megpróbáltam még párszor, változó, de 4-6 kicsengéshang után megszakad a hívás. -
Igen, köszönöm! Közben utánaolvastam a Telekom honlapon, és meg is csináltam. Megpróbáltam belépni a telefonszámommal és azzal a jelszóval amit "ezer éve" adtam meg a telefonos ügyfélszolgálaton, de nem fogadta el. Aztán kértem emlékeztetőt, kaptam egy kódot, amivel tudtam beállítani új jelszót, és már láttam is az adategyenlegem. Már csak egy dolog van hátra, állítólag kapok majd pár órán belül valami megerősítő SMS-t, addig csak korlátozottan elérhető a fiókom, pl. személyes adatok nem látszanak. Remélem ez az SMS majd hajnali 3-kor jön.
OK tudom, le lehet némítani a telefont, de én itthon sosem szoktam.
Köszi még egyszer mindenkinek!
-
-
-
Üdv!
Akinek van Domino Maraton net csomagja, próbálta már a *102# kóddal lekérdezni az adatforgalmát? ITT azt írják lehet, de nekem nem mutatja, csak a szokásos forint egyenleget.
Ez csak nálam gond, vagy senkinek sem mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest