- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #138598 üzenetére
Szerintem ott mindig azt írja, hogy meddig aktív, ha most aktiválod. Ha holnap nézed meg, akkor már 16.-át fog írni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #138596 üzenetére
Dehogynem, én is most aktiváltam, egy fél órája.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #138473 üzenetére
Nem igazán, most már végtelen ciklus van. Bemegyek a segítség menübe, ott még egy-két adategyeztetés almenü, majd visszalép a főmenübe.
De lehet "csak" az a baj, hogy az app már nem is látja, hogy az egyik kártyán adategyeztetés szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tomy86 #138452 üzenetére
Az utóbbi hetekben többször is próbálkoztam a telekom alkalmazásban megcsinálni az adategyeztetést, sikertelen. Utoljára ma délelőtt, még figyelmeztetett is rá, amikor beléptem a domino day miatt, de most sem sikerült. Erre most, amikor megnyitom újra az appot, már nem is jelzi, hogy adategyeztetés szükséges.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #138310 üzenetére
naptárba fel van jegyezve mikor kell csinálni
Ettől szerintem egyszerűbb és kényelmesebb, ha felveszed a család kártyáit is saját Telekom app-ba, ott úgyis figyelmeztet. Én legalábbis így csinálom, ott figyelem párom Maraton internet egyenlegét is, és ha kell akkor feltöltjük, meg én szoktam neki aktiválni a Domino Day-es dolgokat is szerdánként.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tibor23 #138284 üzenetére
Igen november körül volt, mert az egyik kártyámat én is akkoriban egyeztettem, és meg is kaptam. De csak akkor van, ha az app-ban csinálod meg az egyeztetést. Most a másik lenne soron, épp ma jelzett az app. Majd meglátom lesz-e, nem tudom én se, hogy él-e még ez az akció.
szerk.:
Természetesen most nem lehet adategyeztetni, mert valami nem működik. Beírom az sms-ben kapott hitelesítő kódot, és csak pörög a karika az app-ban.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem, hogy ha engedélyezem a telefonban a VoLTE hívásokat, akkor azt a mobilinternet keretem terhére bonyolítja? Vagy megfordítva a dolgot, ha egy kártyán nincs egyáltalán semennyi mobil adatkeret, akkor nem is tudok azon VoLTE hívást indítani?
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #108873 üzenetére
Thx! Nem az enyém, páromé. Tegnap hívott, és furcsa volt, hogy rejtett számról jött a hívás. Így derült ki, hogy meghalt az elsődleges beszéd célú kártyája, így automatikusan a másikról ment ki a hívás, ami meg csak a net miatt van a telefonban. Aztán írták is neki fészen, hogy nem tudják elérni. De az érdekes az volt, hogy délután egy fél órára még beindult a kártya, akkor jött is pár sms, hogy keresték őt, de aztán megint leállt, és utána már nem működött többet. Na mindegy, le van tudva.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #108860 üzenetére
Megvolt a kártya csere, nem kellett fizetni semmit.
-
MODERÁTOR
válasz Atomantiii #108861 üzenetére
& MaxxDamage
Nagyszerű, köszönöm a válaszokat! -
MODERÁTOR
Üdv!
Csak egy gyors kérdésem van. Elromlott Domino SIM kártyát mennyiért cserélnek?
Eddig ment, ma délelőttől pedig egyszerűen nem elérhető, a telefon nem is látja, mintha üres lenne a slot. Ha másikat teszek a telefonba, azt látja. A rosszat betettem régi Nokia 6300-ba, az szintén nem látja, tehát 1000% a SIM ment tönkre.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #103848 üzenetére
Mára megoldódott, valami központi hiba lehetett.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #103854 üzenetére
Ahogy mondtam is, semmilyen átirányítás nem aktív. [kép]
Amúgy igen, az a kód, itt le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #103851 üzenetére
Ki van, és nem volt. Egyébként feltöltőkártyás mind a kettő, de akkor sem volt. Ráadásul mindkét számon egyszerre? Majd meglátom 1-2 nap alatt megoldódik-e magától, ha nem, akkor rákérdezek üfsz-en.
Fentebb írta anadroid, hogy neki megoldódott. Majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Üdv!
Valaki más nem tapasztalt ma olyat, hogy nagyon rövid ideig cseng ki a telefon és a hívás hamar megszakad? Nekem is, páromnak is le van tiltva minden átirányítás, hangposta kikapcsolva, szóval ez nem befolyásol. Eddig ha hívtuk egymást és nem vettük fel a telefont, akkor 1-2 percig is kicsengett mielőtt megszakadt a hívás. Ma meg azt vettem észre, hogy talán 30mp (vagy még annyi se, nem mértem) és megszakad, átmegy foglaltba. Mindkét irányba ugyanez van, szóval nem készülék hiba, tuti valami hálózati változtatás volt, vagy hiba van.
szerk.:
Közben megpróbáltam még párszor, változó, de 4-6 kicsengéshang után megszakad a hívás.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igen, köszönöm! Közben utánaolvastam a Telekom honlapon, és meg is csináltam. Megpróbáltam belépni a telefonszámommal és azzal a jelszóval amit "ezer éve" adtam meg a telefonos ügyfélszolgálaton, de nem fogadta el. Aztán kértem emlékeztetőt, kaptam egy kódot, amivel tudtam beállítani új jelszót, és már láttam is az adategyenlegem. Már csak egy dolog van hátra, állítólag kapok majd pár órán belül valami megerősítő SMS-t, addig csak korlátozottan elérhető a fiókom, pl. személyes adatok nem látszanak. Remélem ez az SMS majd hajnali 3-kor jön.
OK tudom, le lehet némítani a telefont, de én itthon sosem szoktam.
Köszi még egyszer mindenkinek!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Üdv!
Akinek van Domino Maraton net csomagja, próbálta már a *102# kóddal lekérdezni az adatforgalmát? ITT azt írják lehet, de nekem nem mutatja, csak a szokásos forint egyenleget.
Ez csak nálam gond, vagy senkinek sem mutatja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik