- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
MC Pite #3048 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy mindezeket a 'Mini 5 beta 2' is tudja.
A lényegi különbség, hogy a 'Mobile' az egy egy natív kifejezetten symbianra írt alkalmazás, gyakorlatilag egy teljes értékű böngésző. Ennek megfelelően a generált adatforgalom is megegyezik egy asztali böngészőével (igaz, a 'Turbo' használatával úgy 40 százalékkal csökkenthető a letöltött adatmennyiség, de érezhetőn lassítja is az oldalak betöltődését, és a képeket is kritikán aluli minőségben tömöríti). Ahogy már előttem is írták, sokkal pontosabban jeleníti meg a weboldalakat, helyesen tördeli a tartalmakat, rendesen kezeli a szkripteket, stb...
ngage: én az N86-on előtelepített 10 játékból 3-4-et ha kipróbáltam, után keretprogrammal együtt töröltem mindet a halálba, abszolút nem tudott lekötni. Mondjuk úgy általában így vagyok a mobil játékokkal. Jelenleg össz-vissz két játékom van egy java alapú Sudoku, illetve a Marble Maze, na ezekkel ha olyanom van időtlen időkig eltudok szórakozni...
-
attisx
addikt
válasz
MC Pite #3037 üzenetére
Hányszor leírtam már én ezeket különböző topikokban, de általában csak leoltottak. Pedig igenis jogos elvárás, hogy az S60 is hozza legalább azt a minimális szolgáltatás kínálatot, amit a "buta" kis tesó is nyújt. Aztán, akinek ez nem elég, az kedvére telepíthet szebbet, okosabbat...
Annyiban vitatkoznék az általad elírtakkal, hogy beépített mértékegységváltó (konverter) az S60-ban is van. Ráadásul szerintem jobb is, mint az alap S40-es javás progi. Mondjuk igaz, hogy nem lehet benne új átváltási formulákat létrehozni, de nagyon speciális, tudományos számításokat meg úgyse telefonon fogunk végezni. Ha meg valakinek mégis ilyen jellegű ingerenciája támad, akkor ott az első bekezdés utolsó mondata...
-
válasz
MC Pite #3022 üzenetére
Ez egy ilyen világ. Minél közelebb vagy a rendszerhez, annál többször vagy agyhalál közelében. Közben írtam egy privátot, azt majd nézd meg.
Láttál volna tegnap, a MessageCounter logikájával tök hamar kész voltam, de a UI-jal két órát eltököltem, mert annyira idióta az egész. A jelenlegi projectemhez meg olyan API-t kéne használni, aminek a dokumentációja úgy néz ki, hogy minden osztály és metódus alatt "?description" felirat áll, és kész.
-
válasz
MC Pite #3017 üzenetére
Teljesen üzembiztos. A HelloCarbide mindössze annyit tesz, hogy az AppTRK-t kihasználva kiüti a filerendszer korlátozásait, majd Te kézzel bemásolhatod a tanúsítvány-ellenőrzést átugró, hackelt telepítőszervert.
Ha ezt egyszer megcsináltad (és újraindítottad a telefont), akkor annyi az össz különbség az eredeti állapothoz, hogy bármit telepíthetsz, ami nem hibás, vagy nem inkompatibilis.
-
Ronny3
aktív tag
válasz
MC Pite #3010 üzenetére
A jelszó a HELP-ben olvasható
és amúgy 12345 és ez változtatható ám
az OPTION-ba be kell állítani a Billing DAy -nél, hogy 1 és akkor az alap 120 ból visszaszámlál, de amúgy meg alúl mutatja, hogy eddig hány sms-t küldtél el!!
De az Option -- Add Balance -nél meg be kell állítani akármennyire és minusz előjellel is lehet változtatni.. elvenni az alap 120ból
nálam asszem 120 volt az alap darab szám
vagyis hozzáadni és elvenni is lehet a BAlance-ből
szal jó ez a progi!
-
attisx
addikt
válasz
MC Pite #2963 üzenetére
Esetleg próbáld ki a Nokia Photo Browsert, de ez is ömlesztve mutat mindent.
Könyvtár szintem képeket nézegetni, tudtommal csak a Resco Photo Viewer-el lehet, de ez fizetős.
-
MC Pite
veterán
-
válasz
MC Pite #2948 üzenetére
Egyszer régen erre a célra írtam ezt programot, csak nem terjedt el. Vagy alá kell írnod, vagy hackelned a telefonod, mivel kemény jogosultságra van szükség - a program kiírja, hogy melyik kapcsolatot melyik folyamat használja.
Célszerű akkor futtatni, amikor magától felmászik a mobilnetre.
-
Inarus
addikt
válasz
MC Pite #2948 üzenetére
Mivel szívtad meg? Át kéne nézni,hogy milyen programoknak van hozzáférése a hálózathoz. Csak úgy magától nem fog ez felmenni a netre, hacsak valami nincs úgy beállítva. Ez nem Android rendszer. +Nem tudom, milyen programot vársz ami mutatná azt amit a telefon amúgy is mutat. Max csipogni nem csipog, de ennek szvsz semmi értelme, mert inkább a többit kéne letiltani a hálózatról mint hogy jelezzen egy akkor, mikor úgy sem tudsz mit csinálni.
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #2939 üzenetére
Ez még mindig érdekelne(csomagkapcsolt adatforgalom figyelő/jelző), mert úgy látszik a wapon kívül még valami tekerte megint az adatforgalmat. A kis E betűt a két nyíllal pedig nagyon figyelem, és mindig a wifit választom kapcsolatnak. Wapon kb 30-40kb-ot használtam, de bő 2 megával nőtt a számláló
. Opera, youtube wifi, agps kikapcsolva, garminnak és nokiamapsnak sem engedek adatforgalmat...
Szerkeszteni próbáltam az alap gprs csomagot nem működőre (hogy lássam ha próbálkozik), de nem találom sehol (N79), igaz, be se kellett állítani alapból beállította magának.
Ideiglenesen a pannon mobilinternet minivel (20mb) áthidalom a problémát, de szörnyen bosszant hogy nem telejsen a kezemben van a kontroll látszólag
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged