- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
Egyébként ma meglepett az autó.
Reggel meló után beültem indítottam gurultam kiállok a cégtől és valahogy mint ha elszabadult volna valami a kocsiban.
Lehet kiröhögtök, de nagyon ment, nem szokott ilyen dinamikus lenni.
Kifejezetten élvezetes volt vele a vezetés.
Mondjuk lehet mostanra érett be az a regeneráló adalék amit beletettem, sőt valószínű az a cucc lesz a "ludas", de ha így marad akkor nagyon jó anyag és megérte az árát.
Kifejezetten dinamikus lett a kocsi.
Most még a fogyasztására leszek kíváncsi, mert a súrlódás csökkentő tényező miatt állítólag akár 05-07 litert is hozhat 100Km-en.
Egy biztos sokkal csendesebben jár az autó és kifejezetten csökkent a rázása is. -
rob210
Topikgazda
Ezen csak faragni lehet.
Ilyen összegért én már veszek még egy autót és a kötelezőket is kicseréltetem rajta
Most nem kezdem el sorolni de már a bakok is a felébe kerülnek.
Kerékcsapágy iszonyat 6.500.- a szett hozzá.
pollenszűrő 5400.-
A motor olajat is most vettem 4litert 7.500.- no és ez nem fos hanem komoly surlódáscsökkentő és egyéb adalékokat tartalmazó olaj.
(az elf is ennyi lett volna de nekem az nem vált be.)Szóval ez rablás.
Annó amikor felmérettem a kocsit nekem is azt mondták vizsgáig 200.000.- rá kell költeni hogy átmenjen.
Ehhez képest eddig 58.000.- lett ráköltve és minden meg van csinálva mi az a maradék 142.000.- szerintem a rablásAz összes szakszervíz bekaphatja.
A múltkor a céges autón 3.500,. ért cseréltek izzót??????
Az állam leszakadt. -
rob210
Topikgazda
válasz
zoo8800 #6873 üzenetére
Úgy ahogy füge írta.
Ilyenkor érdemes neked meg jól megvenni egy ilyet és a saját motor és alvázszámodat belepakolni.
Ezt nem egy srác csinálta és csinálja a mai napig.
Sőt van olyan ami a bontóig sem jut el, mert már a rendőrségi garázsból a műhelybe megy útvonal engedéllyel, ahol bele kerül a motor és alvázszám. -
rob210
Topikgazda
Tegnap még amikor belinkelte "valaki" a VW topikba, felháborodtam és elkeseredtem, hogy egy ilyen jó kis kocsit szétcsesz a zsírfejű barom.
Már rájöttem inkább a Renaultnak kéne ezt reklámfilmként sugároznia.
Ne is haragudjatok, de nem sok kocsi bírná ki azt amit ez a szegény kis 8V-s 1.4 kibírt.
Mondhatni ez volt az igazi strapabírás teszt.De azért még mindig inkább fogadtam volna el donornak mint így szétküldeni.
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Igen de nekem a 8v-s motor van mert a szerelő ismerős azt mondta, hogy ez az a motor ami 500.000.-km-is elmegy ha kel.
A 16v-s re azt mondta sok vele az elektromos probléma.
Bár itt is inkább a gyújtást emelte ki.Én is nagyon szertem a xadoért pedig valóban alacsonyabb fogyasztás és csendesebb járás a hála.
Gyertya nekem is NGK, nem is tennék mást benne minden kocsimban NGK volt eddig is, az legalább tudom, hogy minőség. -
rob210
Topikgazda
Az elf 10W40-est javasolja bele a gyár, ha még nem kopott a motor és nem eszi az olajat.
(én személy szerint csalódtam az elf-ben most xado-t teszek bele.)A váltóolaj az shell 85W90 nekem ez van benne szépen ketyeg a váltó semmi bajom vele.
3.1liter kell bele. Ne spórolod ki azt az egy decit kell bele. Bár azt hozzá teszem lehet a te váltód kicsit más mert nekem ugyan ezzel a motorral szerelt meganom van ha jól tudom a váltó is azonos, de nem biztos.A fékfolyadék csak is dot4
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Nekem 60literből 860kilóméter a rekordom, úgy hogy a fele etanol.
ez ugye fogyasztás szinten 7-alatt van.
De nekem egy 97-es 1.4 es 8V-s I-es meganom van.
Igaz fogyasztás csökkentővel(ami majd 1 litert hoz 100Km-ként)
Jah és ebben nincs pálya igaz komoly dugó sincs, reggeli városi közlekedésben hozza ezt. -
rob210
Topikgazda
válasz
g.gergo #6795 üzenetére
Azért én egy ipari ragasztóval csak megpróbálnám előbb meg mókolni.
Csak az egész tankot ki kell venni hozzá ez igaz.A bontóban nem tudom mennyi lesz.
De érdemes magán személynél is érdeklődni, mert az autóalkatrész.hu-n is vannak bontandó kocsik mostanság.
Szóval ha csere akkor ésszel mert komoly 10.000.-et spórolhatsz. -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz
Davidof92 #6770 üzenetére
A lambdaszonda olcsóbb mint a katalizátor.
Egyébként nem kell rögtön kétségbeesni.
Kiszeded a lambdaszondát, letakarítod féktisztító spray el átnyomkodod.
Visszateszed és ha a lambdaszonda elkoszolódása volt a hiba akkor használod tovább egészséggel.Ha a katalizátorral van baj azt meg egy füstgáz méréssel meg tudod nézetni, bár annak költsége van, de legalább kiszűri a hibát.
Mivel a legolcsóbb és legvalószínűbb a lambdaszonda én azzal kezdeném. -
rob210
Topikgazda
Közeledik a vizsga
Augusztus első hetében túl kell lenni rajta.
Utána már nem fogok ráérni bár aug.28.ig van rajta vizsga így vesztek pár napot.
De ez van -
rob210
Topikgazda
Megane 1 nél úgy tudom mindegy milyen évjárat a jobb sárvédő ívben van a tartáj.
Én a műanyag sárfogó betétet szedtem le.
Felnyúltam kinyomtam a motort, mert csak egy gumi dugó tartja a tartályban, aztán szépen szétkaptam kipucoltam szilikon zsíroztam és csodásan megy.
A szétszerelés előtt érdemes üríteni a tartályt!!!
(nekem a nyakamba ömlött 4 liter ablakmosó) -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Hát nekem nem okoz problémát nekem még a bilis rendszer van.
Leteker kipattint betesz bepattint visszateker.
1perc kicserélni mindegyik izzót.Viszont a céges fókuszban volt szerencsém izzót cserélni na az egy igazi cumi.
A skoda octaviában viszont egyik oldalt könnyű a másik oldalt lehetetlen -
rob210
Topikgazda
válasz
Füge007 #6729 üzenetére
Az egyetlen jó megoldás a hidrogén hajtás.
Mivel az elektromos és hibrid autók is igen komoly mennyiségű akumlátort tartalmaznak aminek a megsemmisítése igen környezetbarát tevékenység mint tudjuk.Szóval ha már arról van szó akkor a hidrogén ami járható út lenne.
Csak ehhez az olajsejkeknek nem fűződik érdeke.
Majd ha elfogy a föld olajkészlete átállunk arra.
Addig meg behódolunk a gyökereknek. -
rob210
Topikgazda
válasz
Füge007 #6726 üzenetére
A méreg az hogy az eu a környezetvédelmi előírásokat erölteti.
Hát itt van egy kevesebb káros anyagot kibocsátó üzemanyag persze hogy nem kell nekünk.
Ráadásul ez a gazdaságot is segíti mert a termelőktől felvásárolják a nem hasznosítható növényeket.
A másik pedig az, hogy ha jól tudom a kormány MOL részvényt vett a MOL nem árul ETANOLT--milyen érdekesde biztos csak én gyártok összeesküvés elméleteket.
Megérdemelné ez a ro.adt c..ány aki most oda fent van (tudja mindenki kiről van szó, nem rá szavaztam)Hogy már csak dacból is mindenki átáljon az etanolra a MOL részvényeit meg elhasználhatná WC papírnak.
-
rob210
Topikgazda
Ez az állam csoda ügyes csodaokos csoda zsarnok.
Én nem hiszem el, hogy már mindenre adózni kell.A levegőt mikor fogják megadóztatni?
-
rob210
Topikgazda
Értelek.
Vitatkozni tudnék veled mert foglalkoztam, autó hi-fi beépítéssel, de nem teszem, mert ez itt nem az a topik.
Használtan valóban van olyan nem gyári fej ami jobb a gyárinál (ugye a gyári is használt lenne)
De a gyáriban van egy két hangzáskép ami a kocsi akusztikájához van hangolva.
Szvsz én tartom magam ahhoz, hogy a gyári lehet butább, lehet nem olyan szép, no és nem olyan HANGOS, de akinek a minőség számít az biztos, hogy a gyárival jár jobban. -
rob210
Topikgazda
Szia. A gyári fejegység helyére létezik ám gyári mp3-as egység is.
Miért nem gondolkozol abban?
Semmi átalakító nem kell biztos, hogy illeszkedik a helyére....stb stb.Én egy blaupunktot tettem be a gyári helyére.
Ezen van távirányító foglalat de ehhez is átalakító kéne.
Mivel a fejegységnek van saját távirányítója, így én azt használom.Ezek a lehetőségeid.
A transmitter szerintem egy igen rossz megoldás.
Mivel ami minőségromlás nélkül adja át a jelet az szinte annyiba kerül mint egy fejegység. -
rob210
Topikgazda
Na a mai napom végre az alkotásról és rozsadátlanításról szólt.
Sikerült végre rászánni magam és bemásztam a kocsi alá, drótkefe noverox, minden frankó.
Az autószerelő akinek az aknájában voltam az is azt mondta, egész szépen egyben van 14 éves létére.
Amikor befejeztem és feljöttem az aknából, akkor meg közölte mi ez az izé amit használtam?
Mondom neki noverox rozsdaátalakító.
Azonnal jelezte ilyen neki is kell.
Mire feljöttem ugyanis már nyoma sem volt a rozsdának csak a szép fekete oxidrétegnek amit csinált a rozsdából.
Holnap meg nekiesek és lekenem a rücsis alvázvédővel, addigra teljesen megköt a rozsdaátalakító.
Július végén meg vizsga. -
rob210
Topikgazda
Nézd meg, hogy a gyújtó trafók ne sagemek legyenek, aztán vehető darab az összes.
Nagyon jó autók a 95 lóval szép dinamikusan mennek is.
A felső holtponti jeladó szokott szarakodni náluk, de az 10 perc alatt tisztítható vagy cserélhető ha tönkremegy és nem is horror összeg.
Egyébként kiváló kényelmes futómű van alattuk "olcsó" fenntartás és alkatrészek.
Sportautónak nem jó mert a kényelmes futómű a sportos vezetést kizárja.De összességében én ilyet használok csak 8 szelepest a régebbi motorost, ennyire kevés hibát produkáló autóm még nem volt
Ha van konkrét kérdésed segítek ha tudok.
A haveromnak is ilyen meganja van.
Szóval nem csak az én véleményemet és tapasztalatomat tudom megosztani róla. -
rob210
Topikgazda
Tényleg nem értelek.
Ha van kompresszor akkor minek kéne a kezednek beférni?Na mindegy az tuti, hogy én nem venném le a lökőst, az nem lesz kis munka.
Míg kompresszorral kifújkálni kb 10 perc.A kezednek meg rohadtul nem kell beférni a ventilátor mögé, de maximum a ventilátort szereld le a hűtőről, az 3,vagy 4 csavar kiviteltől függően.
Ha a bogarakat nekiállsz kiszedegetni mondjuk fogpiszkálóval, mert a bordák közé nem férsz be mással, akkor egy jó bő napot szánj rá a munkára, mert kefével azok a tetemek nem fognak kijönni. HA meg sikerül beékelned a bordák közé akkor akár el is kúrhatják a hűtőfelületed áteresztő képességét.
Annó egy suzukinál kellett a végén szétszedni a hűtőkört és a radiátort nagy nyomású mosóval kimosni, autón kívűl, mert a gazdi annyira eltömítette.Hidd el jót akarok, ennek ellenére felnőtt emberként nem vagy köteles megfogadni a tanácsomat
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
ÁÁÁ
Azért, hogy kipucold a hűtőt le ne vedd a lökhárítót.
Remélem ezt viccből írtad.A hűtőt mindig belülről kifelé takarítjuk azaz motortér felől lökhárító felé.
Célszerű sűrített levegős spray(2db) vagy ha megoldható kompresszorral kifújkálni, más tisztítást pedig nem igényel.
Mosogatni szvsz nem javaslom, ha pedig elkezded kefével takarítani, annak lamella gyűrődés lesz a vége. -
rob210
Topikgazda
Na hétvégén megesik az alvázvédelem végre.
Jó kis móka lesz, tegnap mindent megvettem hozzá. -
rob210
Topikgazda
Na gyerekek egy jó tanács.
Megan ajtó kilincset senki ne álljon neki szerelni.
Én nem vagyok teljesen analfabéta és kézügyességem is van.
De ma 3 órán át szereltem mire sikerült megcsinálni a kilincs visszahúzást.
Mint írtam nem pattant vissza magától a kilincs úgy kellett visszanyomni.
Most okés frankón csukódik nyílik gyári állapotú, de amit összeszenvedtem vele.
A zárat nagyon szar helyre tették ebben a kocsiban. -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Srácok a Megane I nél létezik, hogy eltört a kilincsemben a visszahúzó rugó?
Egyáltalán van benne ilyen?
Mert tegnap a gyereket kivettem a bölcsibe menet és úgy maradt a kilincs.
Visszanyomtam zárt állapotába rendesen működik a zár, de a kilincset minden alkalommal vissza kell nyomni.
Meg van a hétvégi programom -
rob210
Topikgazda
Ez micsoda bunkó.
Hol van ebben légzsák, meg hogy néz ez ki? -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Szerinted viccnek írtam.
Én is azt hittem ér valamit aztán leesett az állam.
Nem tréfa dolog 7mp alatt szedték le a kormányomról a kormány pedál variációt.
Azt mondta a srác, hogy ha olyat akarsz mit csak a keményebbek tudnak leszedni akkor váltózárat vegyél ahogy azt már írtam is korábban.
Azt legalább 2-3 perc amíg leszedik.De általában olyat szoktak feltörni amiben nincs, feleslegesen nem kockáztatnak.
-
rob210
Topikgazda
Milyen csend lett most, hogy AMD autót vett és átpártolt egy másik lóra
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
ez de állat ha nekem most pénzem lenne ez nem sokáig maradna a kereskedésben......
Van hibája de ezzel nagyon megéri foglalkozni.
Ez igazi teljesítmény bajnok. -
rob210
Topikgazda
válasz
AMD Power #6531 üzenetére
ez nagyon jó áron van ezzel már beszéltél, vagy elkapott a VW mánia?
-
rob210
Topikgazda
Sziasztok megyek a kocsi alá a jövő héten alváz védőzni.
Ha már ott járok lecserélem az olajat is a kérdés csak az, hogy mire cseréljem?
Nekem ez az ELF olaj nem annyira jött be amit most első körben vettem.
Van aki tud valami igen jó olajat bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest