- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Na jöttek hírek a vasról....
Porlasztó csúcsokat kell cserélni, mind a 4-t.... állítólag péntekre kész lesz.
szerintem nem lesz olcsó.....
-
vallas
őstag
válasz
rob210 #28401 üzenetére
Tegnap kaptam egy bérautót.... de nem francia....
1,4 benyás VW polo 300 km volt benne mikor átvettem...
elég jól kis felszerelt kocsi, bár nagyon más a karakterisztikája a két motornak, de azért meg bírnám szokni...
most várakozás van, hogy mit mondanak a hibára, megtalálják e, és mennyiért akarják meggyógyítani...
-
vallas
őstag
Új infók a gépsárkányról...
Nem javult meg magától a hétvégén, azt mondják a befecskendezés körül van a hiba, de még nem tudni mi
ma megyek europcar-hoz bérautóért, de szerintem ez nem lesz egy hamar kész, és lehet meg sem csináltatják ha sokba fog kerülni....
Szóval ha valakit érdekel a 14- colos Renault taurus alufelnim, akkor lehet privátolni...
mondjuk nem ennyire szép sajnos...
-
-
vallas
őstag
válasz
rob210 #28311 üzenetére
Az izzító gyertyát megnézték kb 1 hónapja, azt mondták jók, nafta van benne félig...
Eljöttek a gépszerelőink, bebikázták, akkor elindult, de van a motornál, egy kézi üzemanyag pumpa, azt nyomkodták, de elég levegős volt,aminek szerintük nem kéne annak lenni....
bementünk szervizbe vele, leadtam , várom majd mit mondanak.
Akksi biztos csere, mert még a gyári volt benne, és az indítózás most megölte.meg végre meg tudtam mutatni a szerelőnek a ciripelő hangot, mert mire odaértünk eléggé hangosan rákezdett, ő is tűzkarikát mondott, szóval azt is cseréltetem velük.
-
vallas
őstag
Hát ma reggel megadta magát a Clio, nem indult el, csak tekert a gyújtást....
most már azt se, mert közben biztos lemerült az akksi....
Folyt köv....
-
vallas
őstag
reggel csinálok egy videót,hát ha úgy okosabbak leszünk.
-
vallas
őstag
Sziasztok!
Ha reggel csak hosszú reszelés árán indul a gép, az 1,5 dci az mire utalhat, az izzítógyertyák rendben vannak.
Használat után, már jobb a helyzet, de nem olyan mint régen... -
vallas
őstag
múltkor kaptam egy warnt
mert belinkeltem egy eladó házat a HTPC topica....
Amúgy 14 colos, minden régebbi Renaultra, és még Daciara is jó...
meg van mind a 4 kupakja, 2d vadi új, 2 db belülről meg van ragasztva, mert elrepedtek, nem ütnek nem ráznak, bár a szélükön vannak sérülések, de én is így vettem őket.
ha érdekelj, írj nyugodtan.
-
-
vallas
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a nyári alufelnim, akkor nyugodtan írjon privátot, mondom a részleteket, mert nem tudom, ide be lehet e írni.
[link] itt megtaláljátok, hogy néz ki...
-
vallas
őstag
válasz
wertigo1984 #26818 üzenetére
Most konkrétan esélyem sem volt csinálni valamit, egy méteres árokból futott neki a kocsinak, konkrétan a sárvédőnek, nem is fékeztem...
Mondjuk ez a 3. 2 őz, és egy vaddisznó van eddig a mérlegen, szerencsére egyiknél sem rántottam félre a kormányt, és szerintem már nem is fogom, már tudom milyen, és amíg őz méretű az állat nem éri meg, lásd a Győri kosaras csajok példáját, ha ott nem rántja el a buszvezető, a buszt, akkor most a Bácsit siratnák....
rob10-nek, volt rajta vadriasztó, csak a bambi még nem ismerte
-
vallas
őstag
Szerintetek az jó ötlet, a jobbra húzás kiderítésére, hogy a két első kereket átcseréltetném a gumisnál?
már mint úgy, hogy leszedik a felnikről, és kicserélik, lehet ezt így ?
mert gondolom, az első kerék az ami miatt jobban tud húzni a kocsi valamelyik irányba, aztán ha most balra kezd húzni a kocsi, akkor lehet hogy tényleg a gumi szar, és van adu a kezembe, az új gumikhoz....
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
Ha már könyöklő...
2008-s Clioba milyen könyöklőt ajánlatok, és honnan?
-
vallas
őstag
Tegnap elkészült a kicsike...
meglepően jó lett az első futóműve
A kuplung is finom puha, és a váltóolajcsere is megtette a hatását...elégedett vagyok vele, már csak a nagynyomású üzemanyagpumpa/vagy injektor problémát kéne orvosolni...
-
vallas
őstag
Na nekem még mára sem készült el a gép....
állítólag minden kész, csak fékmunkahengert kellett rajta cserélni, és rosszat küldtek....
holnap remélem kész lesz...
-
vallas
őstag
Na srácok, ma betoltam a gépet 200.000 km-s szervizre, azt mondták holnapra lesz kész....
lesz itt minden, olajcsere, motorban váltóban, első lengéscsillapító, összes szilent, gömbfejet, kb komplett első futómű felújítás, első fékbetétek, hátsó dob felújítás, betétek, és kuplung csere...
sokba lesz a cégnek.... nettó 260 k volt az ajánlat...
de remélem, legalább jól megcsinálják.
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
Csak azért írtam, hogy lássátok, ez hivatalos renault szerviz árajánlat CÉGES ügyfelek részére
A munkafelvevő is azt mondta, hogy nincs értelme, mert kb ennyit ér az autó....Amúgy lehet használni, csak idegesít a rángás, de amíg menet közben nem csinálja, addig el lehet vele lenni...
Ha mondjuk menet közben is előjönne, az gáz lennenéhány tétel: 4db befecskendező szelep 73 ezer/db
feljavított nagynyomású szivattyú 134 ezermondjuk a vezérlés, és ékszíj szettet nem értem, mert azt 160-nál cserélték, és most 191000 km van benne, az egy 90 ezres tétel
ja és ez 1,5 dci
-
vallas
őstag
Helló!
Kéretik az első hozzászólásban lévő képet kicserélni erre....
a másik, volt egy kis gond az alapjáratommal, álló helybe néha leesett magától, és volt már olyan, hogy lefulladt a kocsi emiatt, főleg télen volt jobban, de a melegbe is, aztán elvittem renault szervizbe, ott rádugták a gépre, ott azt mondták, üzemanyag nyomás szabályozó csere 60 ezerért...
megbeszéltem cégbe, mondták okés, elviszem, délután megyek a gépért mondják nem az a baj, és kaptam egy ajánlatot, nagynyomású szivattyúcsere, befecskendező szelepek cseréjére, bruttó 696.000 ft-ról
, de van 10% engedményünk így csak 594.000 .....
egyenlőre nem csináltatjuk meg.....meg szerintem sosem....
-
vallas
őstag
Nekem tegnap gumicserénél kiderült miért húzott a kocsi jobbra...
A gumira gyanakodtunk mi is, de csere közben feltűnt az egyik gumisnak, hogy a 4 lemezfelniből egynek más az ET mérete, és valszeg ez volt a hiba , kicserélték a póttal, és azóta pöpec az egyenesfutása a gépnek... -
vallas
őstag
Szorííccsatok, ha minden jól megy, holnap lesznek új papucsok a gépsárkányra....
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
Pont lemaradtam egy 14-s twingo felniről, gumival, ami mondjuk 5 éves volt, de 28-ért adta volna az ember, de mire oda jutottam, hogy felhívom, elkelt...
pedig kép alapján jó volt.
nem kell hibátlan felni, ha egy kicsit meg van padkázva, az nem zavarna, csak ne üssön.
Mondjuk láttam vw acél felnit ami tetszett, csak a belső átmérője annak 58-s, és nem tudom mennyit gyengítene rajta, ha felesztergáltatnám 60-ra....
-
vallas
őstag
Még mindig nincs senkinek eladó olcsó 14-s alu felnije Clio2-re?
-
vallas
őstag
Esetleg valakinek eladó, pici olcsó 14 colos alufelni jó árba Clio 2-re?
-
vallas
őstag
Azért ez nem lesz rossz...
simán jó lenne 1,5-s disellel.
ha 250 ezernél lecserélnék CLIOT.....
bár az még 2 év, mert csak 187000 van benne...
-
vallas
őstag
Hi!
Az ajtón lévő "díszcsíkot" hogy lehet leszedni?
Patentos, vagy ragasztva van?
Arra gondoltam, hogy le kéne carbon fóliázni.... az első részén lévő kis levehető részt, ahol a 1,4, vagy a dci felirat van, tegnap befóliáztam próbából, és nem lett rossz....
mindjárt dobok is fel képet....
-
vallas
őstag
A fa testápoló kérdésre itt a tökéletes megoldás...
ezzel nem büntethet meg, de jó ha van: [link]
-
vallas
őstag
HI!
tegnap én is beletettem az első adag disel xado gélt, az 1,5 dci-be, meg egy adag adagolóba valót a tankba.
A gélnek, már érezni a hatását, mintha halkult volna a gép, és kicsit rugalmasabbnak tűnik....az adagolósat, nem veszem észre, bár lehet van köze a rugalmassághoz....jövő héten megy még egy gél bele, meg év elején még egy valószínűleg....eddig tetszik, pedig szkeptikus voltam...
-
vallas
őstag
HI!
mióta feltetettem a téli gumit jobbra húz a gép, most volt a 180 ezres szerviz, mondtam nézzék meg, állítsák be a futóművet, ha kell, beállították, de szerintem nem volt igazán elállítódva, de továbbra is húz, kb 25-30 méter alatt lemenne a kocsi az útról, ha elengedem a kormányt.
azt írták a futómű beállítás papírjára, hogy gumi gond, szerintetek ez mit takarhat?
nem látok rajta dudort, vagy szakadást, és tavaly is ez a gumi volt, és nem volt semmi gond, valamint, a nyári gumival sem volt ilyen gond...
ja és a szervizben 1,8 barra engedték le mind a 4 gumi nyomását, én meg csodálkoztam, miért furcsa a kormányzás.... clio2 1,5 dci
-
vallas
őstag
Hi!
valakinek valami leírása nincs véletlenül hogyan lehet kiszedni clio 2 -ben a központi kijelzőt, mert annak a hátulján lehetne kipróbálni, hogy kezeli e a hőmérő szenzort?
ezt a kettős tömegű lendkereket mikor kell cserélni....?
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
Hi!
én tegnap feltetettem a téli gumit, mert nem tudom, mikor járok a céges gumis felé...
de érdekes módon azóta húz a gép picit jobbra, a nyári gumival minden frankó volt, jó egyenesfutás, kormány vízszintesen, mikor egyenesbe megy a kocsi, de most nem...
jobbra húz, és ezért kicsit,balra kell tartani a kormányt, ami zavarja a szépérzékem
lehet meg kellene újra centríroztatni a két elsőt?
a keréknyomás stimmel 2,3 bar mindkettőben, azt meglestem... -
vallas
őstag
válasz
Balagee1986 #12136 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, azt mondták üzemanyag nyomás szabályozó csere lassan...
szintén dci...
nálad lehet gyorsabban.... -
vallas
őstag
New Dáciák!
-
vallas
őstag
válasz
zsolt1129 #11132 üzenetére
Hi!
nekem volt ilyen m2 1,4-s 98- lovas meganom, és az előtte lévő astra g 1,4 90-pacishoz képest gyengébbnek éreztem.
persze simán lehetett vele közlekedni, és simán túllépte a megengedhető sebességhatárokat, de nem volt egy bajnok gép rugalmasságba.
a mostani clio 1,5 dci motor, klasszisokkal jobb, de persze többe is kerül a karbantartása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest