Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Fater nekem ma mondta, nem biztos h jobban jártam volna drágább, fiatalabb autóval, mert arra is lehet hogy ennyit rátapsolhattam volna.
Ő azt mondta, h felvett volna 1 misi kölcsönt/hitelt és egy új Thalia-t vett volna. Azt az 1 misit meg 1 év alatt szépen visszafizettem volna. Csak ugye új autóhoz normális garázs, casco stb is kell, mi van ha ellopják, gtk-ra törik stb..... Első autónak nem a szalonból szoktak választani.... No meg lakásvásárlás előtt állok, nem a kocsira akartam keresni, főleg nem a hitelesre... Továbbá mikor azt kihoznám a szalonból annyit buknék rajta kapásból, mint amit a mostani autómra ráköltöttem...
Igaz h mellette szólt h új, enyém, 0km-es, garanciális vagy 5 évig stb....De úgy vagyok vele, hogy majd...
Az biztos h a következő kocsim garanciális lesz...Persze használtan

Nem rosszak a Renault-k, mert ami kellemetlenséget okoz, azt az úton visszaadja kényelemben, de tény h van tőle megbízhatóbb autó is. 02-03'-as Megane II is olyan mint egy régi 3-as BMW. Autószerelőnek való

Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mycso
rob210