- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horux
csendes tag
-
horux
csendes tag
válasz
#56573440 #6597 üzenetére
Kösz a gyors választ!
A boot post-nál nekem 1066-ot ír, a biosomba be lehet állítani, hogy 1066-on menjen.
A CPU-Z a következőket írja ki:
CPU fül
core speed: 3416 mhz
multiplier: x8
bus speed: 427 mhz
rated fsb: 1708 mhzMemory fül:
frequency: 533.8 mhz
fsb:dram: 4:5
cas: 5
ras 2 cas: 5
ras pre: 5
cycle: 18
command rate: 2tMit állítsak, hogy jobb legyen?
A procit húzom, a CPU-Z 1.392 V-t ír ki, bár a biosban 1.4 felé kell állítani jóval. Melyik mér rosszul?
-
horux
csendes tag
Üdv srácok,
Tanácsot és segítséget szeretnék. Jelenleg Asus P5K alaplapom van, ami ugye támogatja az 1066-os ramokat. Vettem 2 db 1gb-os kingmax 1066-os ramot, szépen is mennek, húzni még nem próbáltam, de úgy hallottam, hogy ne is próbáljam.
Megéri-e lecserélni őket vmilyen márkás, 800mhz-es tuningramokra, jobb eredményt érek-e el azokkal? Legyetek szívesek magyarázzátok el, hogy ha igen, akkor miért. Világéletemben amd-s+ddr1-es voltam, de most váltottam, úgyhogy teljesen új ez a z intel+ddr2 párosítás. Ha tudtok ajánlani RAM-ot, azt is szívesen veszem.
A procim Core2Duo E6750 (1333).
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged