- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati15
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigba milyen ramot érdemes tenni? (teljes mértékben játékra lesz a gép, és tuningolva lesz a proci és a ram is ha lehet)Alaplap : Asus Z170 Pro Gaming
CPU : Intel core i5-6400
Grafkártya : Gainward GTX 1060 6GBÉs amit nem tudok eldönteni az a ram, amiből szerintem minimum most már 16 GB kell , és 2x8 GB-ás felállásban gondoltam, csak nem tudom hogy melyik gyártótól illetve milyen MHz és CL mennyi legyen? (Nem tudom mennyi számit játékra ha 2133MHz helyett pl 3000es lenne, illetve ha CL16 helyett egy CL12?) Légyszives ajánljatok párat,előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-roller topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest