- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Többen javasoltátok a milyen RAM-ot vegyek topicban, hogy frissítsek BIOS-t a leendő új RAM-om hoz (CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz CL16 KIT BL2K8G32C16U4B).
Elég innen a legutóbbi stabil verziót telepítenem? (Version: 7B86v1D, Release Date: 2019-11-11)
Vagy rakjam fel a Béta verziót?
-
Edorn
senior tag
Mennyivel növeli a teljesítményt a dual channel AM3-as és AM3+ os procinál? (utóbbi infóra lehet még várni kell... de hátha vannak már előrejelzések/elméletek)
(például egy ilyen procinál, ha számít: AMD Athlon II X2 255 3.10GHz AM3)
-
Edorn
senior tag
Kevéske kis tudásommal én ezt DIMM-nek nézem...
Több képet is megosztott az illető a memóriáról, illetve csak pár dolgot árul, nem hinném, hogy összekeverte volna a képeket... plusz külön rákérdeztem nála...Ha tényleg DIMM, akkor nem szeretném elszalasztani, mert szerintem egész jó árban kínálja... Lehet csak azért nem harapott rá senki, mert tévesen SO-DIMM-nek hitte...
-
Edorn
senior tag
Mi a különbség a DIMM és a SO-DIMM memóriák között? Én most sima asztali számítógépekbe keresek 1Gigás KingSton DDR1-es memóriákat. És az alábbiba futottam bele, aholis az eladó azt mondja, hogy SO-DIMM, viszont rákeresve, meg ránézésre én DIMM-nek mondanám...
Memória adatai:
1GB DDR1 PC3200 SODIMM 400MHz 2.6V PC memória
Kingston KTH, 1GB DDR1, 400MHz, PC3200, 2.6V, SODIMM
Típusa: KTH-D530/1G, 1GB Memory Module Equiv. HP / COMPAQ P/N: DE468A, 99U5193 - 100.A00LF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest