- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Van egy MEG x399 creation alaplapom, az irodái gépen, amiben jelenleg 96gb ram van, viszont a premiere pro, egy ideje nem megy rendesen, állandóan összeomlik, megvolt az új win, új driverek stb, de csak nem jó.
Elkezdtem kivenni a ramm modulokat, először csak 64-gb-ot hagytam, de nem akartam elindulni a gép.
Valami bootloop marhaságba keveredett, tehát elindult majd megállt majd elindult magától 5-6x. Megijedtem nyomtam egy clear cmos gombot a lapon, visszatettem mindent, és most legalább elindul a gép.Mi a francért nem tudom csak simán kivenni a modulokat, hogy tesztelgethessem?
Hogy cseréljem ki a rammot? Holnap kapok 2x16gbot, hogy lecsekkoljam úgy is hasonló hibát dob-e, de már előre félek hogy nem fog elindulni a gép, nem jelenik meg semmi a monitoron.
-
trialboj
őstag
Hello,
Adobe programokon dolgozom, és tudom hogy az az alapszabály, hogy annyi rammot amennyi pénzed van, ez a cégnél így is van, de itthon nem szórnám rá feleslegesen.
Nekem jelenleg 16gb van 2400mhz, nem tudom pontosan milyen márka, de nincs rajta hűtőborda meg semmi cicoma. Most vennék mellé még 16gb-ot, mert szinte állandóan 15gb van kihasználva 2 adobe program futtatásakor, és ez nem frankó.
Az érdekelne, hogy kell-e bármire figyelni azt leszámítva hogy a második egység is 2400mhz legyen?
Pl ezt találtam jó árban [Adata DDR4 16GB 2400Mhz DIMM XPG XMP] megy majd dual channelben? MSI B350M MORTAR az alaplap.Köszi
-
trialboj
őstag
válasz
04ahgy #33460 üzenetére
Asus M4A785TD-M Evo, AMD Phenom II X4 Black Edition 965,DIMM1: Corsair XMS3 CM3X2G1333C9 2x2 GB DDR3-1333, ATI Radeon HD 4200 (384 MB), WDC WD1002FAEX-00Z3A0, PIONEER DVD-RW DVR-115D, Chieftec CTG-500-80p
Ez jó választás? : Memorie RAM Corsair Kit 8GB DDR3 1333MHz CL9 XMS CMX8GX3M2A1333C9
-
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
Vásároltam, kb 1 évvel ezelőtt, egy 4gbos corsair kitet pontosabban : Kit 4GB DDR3 1333MHz CL9 XMS3 TW3X4G1333C9
A mostani árakat elnézve csak verem a falba a fejem, az akkori ár negyedéért tudnék hasonlót venni, na de nem ez a lényeg, hanem, mivel ilyen olcsó gondoltam, társítok mellé még, viszont nem igazán tudom, hogy hogy is kell ezt. Azzal tisztában vagyok, hogy mindig a leglassabb sebességével fog dolgozni az összes, tehát nem szeretnék erősebbet vásárolni, viszont, nem tudom, hogy pontosan ilyen kellene legyen a másik kettő is, vagy mondjuk, lehetséges, ha most mondjuk ezt társítom mellé : Memorie RAM Corsair 4GB DDR3 1333MHz CL9 CMX4GX3M1A1333C9 ez csak 1 db 4gb os corsair cl9 1333mhz, viszont nem pontosan az a típusa.
Továbbá minden egyéb értékes információt szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged