- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk
csendes tag
Sziasztok valakí segítsen pls XP alatt érdemes 2Gb ramnál többet tenni a gépbe? Most kettő van benn, jobb lesz ha 3 vagy 4 GB lesz benn?
-
afk
csendes tag
ŐŐ hát igen szokott ilyet is csinálni, de nekem xp-m van. Teszteltem 12órán keresztül memtestel os en kivül, de semmi hibát nem írt ki. Dehát ez akkor is gyanus h kiveszek 1 giga ramot és még talán jobb is. E6420am van azt 3Ghzn hajtom ehhez automata időzitást használok, mert mást kb nem bírtak a ramok. A ramokat a proci húzás melett max 767körülire tudtam állítani..
-
afk
csendes tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.. Már hónapok óta szarakodik a gépem, kicsomagolásnál, dvd írásnál belassul, fagy nem tudom mi lehetett a baja. 2 giga ramom van tegnap kivettem az 1iket gondoltam kiprobálom hátha az a baja és a gép abszolút nem lassult, talán még jobb is lett. Everstben is majdnem annyit ad memoria olvasásban mint 2Gb al. Az lehet baj ha DDR2 800ast kezel az alaplapom és ezek benne 1066osak?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest