- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaoszpapja
aktív tag
érdemes, a játékok mindenképpen gyorsulnak.
viszont ha 32bit-es xp alá raksz 4gb ram-ot akkor abból nem mindet fogja felismerni, mert minden 32bit-es opredszer összesen csak 4gb-ot kezel beleértve a videómemóriát
és egyéb ilyesfajta dolgokat. szóval ha 32bit-es a oprendszered, egy 512mb-os videókarid és 4gb ramod akkor kb 3.5gb-ot fog felismerni, de más gond nem lesz. 3gb? hát...
se nem dual chanel se nem 4gb ilyen köztes megoldás nem javaslom
habár nekem is így van
de csak azért mert még nem volt pénzem a 4.-re
de ha tuningolok akkor kiveszem az eggyiket. ha meg tényleg nagyon tuningolni akarok akkor kiveszem a buffalokat és berakom a team xtreem-eket 
-
Zsubi
őstag
Nekem is 1066Mhz-es ramom van és a lapom csak 800-ast kezel
Nekem a netem szokott lefagyni meg néhány program így el fehéredik és utánna tölt egy darabig de semmi, és ha kiakarok lépni akkor kiadja a kis ablakot és csak akkor tudom bezárni ha rákattintok hogy "zárja be a programot"
Én amúgy a Vistára gyanakszok, XP-vel sohasem volt ilyen problémám.Neked is valami hasonlót csinál a géped?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

habár nekem is így van
de csak azért mert még nem volt pénzem a 4.-re
de ha tuningolok akkor kiveszem az eggyiket. ha meg tényleg nagyon tuningolni akarok akkor kiveszem a buffalokat és berakom a team xtreem-eket 
fudi2002