-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Des1gnR #18618 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, némileg húzok, bár nem hárdkór tuning. A Geil lenne a legolcsóbb, csak az igazság az, hogy azokban egyszer már csalódtam, a Corsair-ekre meg több helyen is olvastam, hogy nincsenek mostanság a toppon.
CSX meg OCZ ramokkal nem volt dolgom még soha, igazából az is érdekel, hogy a Giga lappal vagy éppen a P45-ös csipszettel melyik milyen viszonyban van, már ha egyáltalán vannak difik. -
Morden24
nagyúr
Üdvözletem!
Van egy Gigabyte GA-EP45-DS3P Rev.1-es alaplapom, és szeretnék memóriát vásárolni.
Kérnék némi tanácsot, hogy az alábbi négy közül szerintetek melyiket lenne érdemes bevállalni:
CORSAIR Dominator 4096Mb DDR2 1066Mhz FAN KIT
CSX 4096MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT
GEIL Evo One 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT
OCZ 4096Mb DDR2 1000Mhz ReaperX KITElőre köszönöm a szakiktól a segítséget, nem mellesleg boldog Karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged