- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Feri7619 #60803 üzenetére
Semmiféle kioktató hangnem meg "fejlekapás" nem volt (részemről legalábbis), mindössze föltettem egy egyszerű kérdést, aminek az lett volna a lényege, hogy a kézikönyvben ott lesz a megoldás, de további segítségképpen még le is írtam azt, hogy keresned se kelljen. Én kérek elnézést, hogy segíteni próbáltam neked, többet nem fogok, azt garantálom. További szép napot!
-
törölt tag
válasz
Feri7619 #60800 üzenetére
Honnan látta, hogy ott menni fog?
Kézikönyvet olvastad valaha?
A legalapabb dolgok egyike, hogy A2-B2-be rakjuk a RAM-okat (kivéve, ha a gyártó erről másképp nem rendelkezik, de az viszont ritkább, mint a fehér holló).
Ez nem az AMD hibája, ez ugyanígy van Intelnél is, illetve ugyanígy Intelnél és AMD-nél is a processzorban van a memóriavezérlő, tehát hogy milyen memóriaórajel az, ami garantált, az a processzortól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged