- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudaiZoli
tag
Hali,
még mindig nem tudom beállítani, hogy a ramjaim 1066 MHz-en menjenek 800 helyett! 5-5-5-18-ban van. Ilyen ramról lenne szó. inkább visszaviszem és kérek helyette egy másik márkából 1066 MHz-et vagy nem tudom..
Valakinek ötlet?
-
BudaiZoli
tag
válasz
dustinzahn #28050 üzenetére
Sziasztok!
Páran biztos hallottatok arról, hogy ez a memória nem megy 1066 MHz-en. A CPU-Z és az Everest is más értéket mond. Akkor most melyiknek higgyek? Mert nemsokára vennék mellé egy ugyan ilyen ramot is, de ha ilyen gázos akkor inkább vmi megbízhatóbb után nézek! Olcsó húsnak híg a leve?
Üdv: Zoli
-
BudaiZoli
tag
válasz
yakuza.tora #27880 üzenetére
hát ahogy elnézem, most nekem is 800 MHz-en megy 6-6-6-18-as időzítéssel... olvasgatok neten, hogy most akkor mit tegyek, mert ha nem jó, inkább visszacseréltetem egy másik memóriára..
-
BudaiZoli
tag
Jó estét,
egy Gigabyte EP45-DS3LR alaplap elvisz-e egy KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 1066Mhz memóriát? Mert nem találtam a támogatott memóriák listájában. A másik pedig, hogy azt olvastam erről a memóriáról, hogy nem bírja az 1066 Mhz-et.. van valakinek jó vagy rossz tapasztalata evvel a rammal?
-
BudaiZoli
tag
Hali,
Gianni-nál szerintetek megéri? DDR2 RAM 1 GB/1066 Kingmax 3 év gar: 5990,- Ebben az árban máshol meg csak 800 MHz-esek vannak vagy még drágábban.. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest