-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Annál többet én nem adnék neki azt is csak hűtéssel (aktiv). Ugyanis ez a ram nem arra let kitalálva.
combustion: attól függ. Ha tuningolsz mindenképp szükséges aktiv és passziv hűtés (függ a tuning mértékétől). Ha csak magadat akarod megnyugtatni mert alapon használod vegyél rá bordát. -
Gyuri27
félisten
266 a különbség. Igen 10-15% az sok.
Mankó-nak is.
Aki itt kikéri a véleményem annak én ezt a ramot nem ajánlom, sőt buzditok az elkerülésére.
Most mindjárt kapok a pofámra, de ha vissza olvasol (meg a ddr2 tuningba) akkor láthatod ez a ram normálisan csak akkor működik ha Fortuna istennő is úgy akarja. Magyarul többen szenvedtek vele mint akinél megy normálisan.
Egy adata 800-s cl4-l annó jobban jártál volna. Mert alapon nagyságrendileg egyforma egy 1066-s cl5-s rammal. Arról nem is beszélve a micronos fajták pedig szaladgálnak 1000-n.
Több ötletem nincs sajna.
cstomee: valószínüleg. Kellene, hogy hanyas revizó. Mert nálunk majd mindenik rev más chipet is jelent.
[Szerkesztve] -
Mankó
veterán
Szia
Nekem is hasonló a problémám: P5B lap, 2*1Gb 1066 Kingmax és a gyári értékeken nem akar menni a ram. Pedig 2.1 V-ot adtam neki. Még 18-6-6-5-ön se volt hajlandó menni. Most 920on megy szinkronban a procival 15-5-5-5-ön.
Neked milyen értékeken ment 1000et?
Én azon is gondolkodtam, hogy egy új bios flash megoldhatná a problémát. Mondjuk az a bios, amelyik már támogatja a 333as fsb-t is.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged