-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PeeterssoN #57259 üzenetére
Hello!
Semmi kul..
4GB 1600MHz 1.5V 16chipes ramot keress. menni fog...
( jol gondolom, hogy 2 oldalas a ram? Nekem is van valahol ilyenem elfekvoben... ) -
_DiEGO_
őstag
válasz
PeeterssoN #56635 üzenetére
Bakker , nem néztem a kép alatti szöveget, csak a képre kattoltam
Akkor most az effektív órajelem a valós adat? Mert Ezt az értéket állítottam inkább be mint a feszültségértékekkel szórakozzak! Amugy ha igen eddig nem volt játék közben semmi gond!
Az.
Ha hót stabil a 3GHz-es órajel és neked megfelel, akkor miért ne lenne jó ? -
_DiEGO_
őstag
válasz
PeeterssoN #56635 üzenetére
Szia !
Ne a 3. és 4. slotba legyen a RAM , hanem a 2. és 4. -be procitól nézve. -
_DiEGO_
őstag
válasz
PeeterssoN #56626 üzenetére
Állítsd be manuálisra a 3200MHz-et és az ahhoz tartozó értékeket. És aztán az 1,35V helyett adj neki kicsit magasabb feszt, 1,37V -ot , és teszt . Ha kidob még mindig , akkor lépésekben emeld a feszt, adja magát mert nagyon széles a skála, 1, 355V , addig emelgesd, amíg stabil nem lesz, azaz nem dob ki.
-
Rypejakten
addikt
válasz
PeeterssoN #40157 üzenetére
Ha nem FM1/FM2 alapú géped van, teljesen mindegy, Intelnél nincs akkora szerepe a DC-nek.
-
válasz
PeeterssoN #40157 üzenetére
Annyival nem jelentene többet a DC, hogy emiatt érdemes legyen foglalkozni a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest