- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
miresz #61097 üzenetére
Sztem itt más gond lesz. Lehet jobban járnál helyettünk a proci topikjában segítséget kérni, mert itt sztem platformfüggő hiba lesz.
Nem használtam azt a platformot, de amit érdemes megkérdezned a topikjában.
Először is a h570-es képes lekezelni a 3600mhz-es ramot?
Mert sztem a H-s lap a proci által támogatott hivatalos frekit tudja, az biztosan nem 3600mhz. (tévedés jogát fenntartom)
Tudtommal Z-s lapban lehet ddr-t oczni. Ha lehet is ebben ilyen memót, akkor az xmp függvényében a lap jól lövi be pl az imc és sa feszeket?
Másik, a pcie slotod 8x üzemben van. Nem tudom milyen vga vagy vmi sata vagy pcie kártya miatti tiltás, de ennek is jobb utánakérdezni ott. Elvileg 16x-on illene mennie. -
Tauren45
aktív tag
válasz
miresz #35656 üzenetére
Corsair 4GB 1600mhz Low Profile Alacson bordás, én annyira nem szeretem az Adata nevet mindig magasak a voltjaik, inkább a Corsair jó árú, megbízható, jó a tuningpotenciálja, talán még 2000Mz-re is feltudod húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged