- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
5000watt
aktív tag
válasz
stefi68 #41205 üzenetére
Én úgy tudom hogy a proci is szabályozhatja hogy hány mhzén menjenek a ramok
mivel ő az 1333mhzét támogatja
az 1,65 v pedig 1600mhzre vonatkozik
[link] az intel procik a Memory TypesDDR3-1066/1333 szeretik
amúgy meg 1333 és 1600 között nincs nagy különbség.
de majd jönnek a nagyok és megmondják mert én is kezdő vagyok
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stefi68 #40912 üzenetére
P31-ben nem túl acélos a memvezérlő, sok neki a 4 modul egyidejű kezelése. Emelj feszültséget a memvezérlőnek.
Biosba lépj be, nyomd meg a Ctrl + F2 (ekkor előjönnek a rejtett beállítási lehetőségek)
(G)mch néven keresd az M.I.T. menüben és +0,1V vagy +0,2V-ot adj neki.
Pontosan nem ismerem a lapod bios-át, nálam az P35-ben így kellett állítani, azonos a bios de lehet a tiédben egy butítottabb került...Ha nem lehet a memvezérlőnek feszt emelni akkor próbáld meg, hogy a modulok feszültségét megemeled +0,1 vagy 0,2V-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest