- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
sixer66 #38108 üzenetére
Kaptál segítséget és építő jellegű kioktatást is. Nekem amúgy ez NEM alaplapos topiknak tűnik: [link], hanem nagyon is RAM-osnak. De ezek szerint alaplaposban is feltetted. Ez neked, mint egyén, valóban jó. Hamarabb kapsz választ, aztán örülsz. De a fórumnak meg a közösségnek rossz, mert aki esetleg belefut, a kedvét is elveszed a fórumozástól, mert ingyen és bérmentve segít(ene), de csak a türelmetlen sürgetést látja. Elgondolkoznék ezen a helyedben. Én szégyellem magam helyetted. Hiszen mindenkinek válaszolhattam volna külön hsz-ben, mégis egybe írtam.
Jah, ha legközelebb ezt látom (több topikba ugyanaz a kérdésfeltevés posztolva), az modkeres kérés lesz.
(#38110) Tarill: Nem kapok érte semmit. Nincs mit.
HGyu
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest