- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz
proof88 #21170 üzenetére
crucialból a 2*2gigás kit csak 800MHZ-es (volt)! ragaszkodtam az 1066-hoz. mind1
most már amúgy az a tervem. 2*2gigás 1066os kit. ocz-ből. vagy corsair. de figyelembe kell vennem az alaplapomat!!szerk: depersze jólenne előtte tesztelni, hogy valóban kompatibilitási hibával állok-e szemben...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
proof88 #21166 üzenetére
de de
de hosszútávon, 4gigát szeretnék 1066on
(most ott tartok, hogy veszek OCZ-t. elméletileg támogatja az alaplapom. nemolyat mint amilyet vennék, de mostmár kezdek telelenni)
hátha ez nagy segítség:
compatible_ram -
04ahgy
nagyúr
válasz
proof88 #21092 üzenetére
Én viszont nem látok gondokat. Írja is, hogy nem memteszt hibázik a gép, ha két modul van benne, csak 4-gyel. Másrészt neki Crucial Ballistix memóriái vannak, megfelelő (2,0V) feszültség alkalmazása mellett kell, hogy bírják az 5-5-5-15-öt.
A Precharge Time 2T-vel 3T helyett valóban lehet csíkos. Mindenesetre, ha az időzítésekkel van probléma, azt a Memtest86+ 2.11 kimutatja.
HGyu
-
kriszbon
őstag
válasz
proof88 #21100 üzenetére
Ez ha jól tudom 865PE chipsetes, és négy ramfoglalat van rajta! Ha a 915-ös amit írtál 4 foglalatos akkor kétlem hogy 3 modullal ment volna DC-ben
Asus lapoknál még az is kétséges hogy a ram méret eltérés végett megy e a DC, mint láthatod még az sem mindegy hogy 1 vagy kétoldalas, bár nálam ment úgy hogy 2*1+2*256-os csak úgy 2700-asként kezelte! Az eladással én is inkább egyetértenék, mivel így sem mennek együtt DC-ben, csak kérdés hogy el tudja e adni, vagy normális áron beszámíttatni, mert 2*1Gb manapság elég drága!
Iscariah: Ha most nem mennek, akkor a másik kettővel sem fog menni a DC hiába menne ez a kettő úgy! Persze ez csak az én véleményem, dönteni viszont neked kell -
krezna
tag
válasz
proof88 #21093 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors reagálást. Csökkentett módban minden rendben megy, még netezni is tudunk rajta, csak normál módban nem indul el. Azt látom, hogy 4 slot van, de naiv módon azt gondoltam, ez a kettő a memória. Az én gépem jóval egyszerűbb, abba csak berakom a memóriát és ok. És ha ez a baj, akkor mi a bánatot tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Hálózati / IP kamera
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest