- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
PROTRON
üzenetére
Még az előző témához:
Most ellenőriztem csak le hogy CPU-z mit ír ki a memoria die típusra.
A korábbi 2-nél világosan ott van és volt is az SK-Hynix, de az újabb rendelésnél már Samsungot kaptam.

Nincs valakinek ugyanilyen samsungos csippel szerelt memóriája amit cserélne hynixra?
Tudom ez már más topic, csak ugye az a gond hogy a gyártó a kérdésemre azt válaszolta hogy teljesen random melyik szállítmányban mire számítson az ember és 2 külön időpontban rendelve simán sikerült beleszaladnom ebbe.
Lehet majd tesztelek egy olyat hogy csak a samuk vannak benne és direkt tuningra hegyezek...csak a hecc kedvéért. Tudom esélytelen hogy quadban ugyanazt bírják. Ahhoz bitang mázli kéne hogy feltudjam tolni quadban 3200 xmp---> 3933-ra megfelelő időzítésekkel, mint ahogy egyes szerencsés samuk esetében sikerült reviewra.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó!! Kingston FURY Impact 64GB DDR4 3200MHz LAPTOP/MiniPC RAM
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002