- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Matamata #27100 üzenetére
De nem értem miért jó ezzel szívni? Állítsd be úgy a frekit, meg a késleltetéseket, hogy stabil legyen. Meg kell érteni, hogy semmit sem számít az egész józan ésszel nézve, gyakorlati alkalmazásokban. De a lényeg, hogy először a stabil állapotból kell kiindulni, és finoman kísérletezni vele.
Pl vettem a fáradtságot visszakerestem, itt Raptor 666 küzdött rendszerstabilitással, sok jó tanácsot találsz. Vagy egy kicsit visszább is volt AMD-s memó probléma + egy csomó ötlet ami épp lehet nálad menne. Tehát olvasni,olvasni,olvasni. Amúgy is elég sok ramnál baj volt 1333 Mhz feletti beállításokkal, szóval ne csodálkozz. SPD írást meg azonnal felejtsd el úgy ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR4 memóriák - G.Skill Aegis 32 - 64GB
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- Crucial Ballistix Red 2x16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (garancia: Alza, 2030.11.02-ig)
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest