- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én is tudtam volna venni 2*1Gb-ot, 800-ast de nem volt rajta gari meg a jelenlegi 4 ezer forintal olcsóbb volt ujjonnan. De amugy nagyon gondolkozam rajta, ha meg lett volna gari akkor egyből meg vettem volna.
Az everest meg SZERINTEM! a JEDEC szabvány miatt csak max 800-asnak látja (DDR2-ben ez volt a max. a szabvány szerint).
Amugy 1333-on milyen időzítésekkel ment?
A hűtővel stabil lessz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az everest meg SZERINTEM! a JEDEC szabvány miatt csak max 800-asnak látja (DDR2-ben ez volt a max. a szabvány szerint).
fudi2002