Új hozzászólás Aktív témák

• kivlov

aktív tag

Elmondtam egy véleményt és egy tapasztalatot erre itt mindenki meg akar győzni az igazáról, amiben nem kételkedem, illetve hogy én vagyok a hülye. :Y ebben sem kételkedem :D
    Nálam nem mutat valós értékeket, 8 eszköz van itt nálam amiből 3-nál mutat valós adatokat, a többinél egyik sem felel meg a valóságnak, közelítve sem.

Feltettem a 6.20 legújabb verziót az sem mutat mást. :F
    pedig még 3 füstölőt és 2 cápafogat is tettem fölé hátha... :DD

Tisztában vagyok a S.M.A.R.T. értékekkel és nyilván evidens, hogy nem ugyanaz a start/stop, mint a power cycle, ehhez azért nem kell atomfizika. :D
    De hogyan hozhat teljesen más adatokat két program ami mind ugyanabból a S.M.A.R.T-ból szedi az infókat? :F

CrystalDisk közel helyes értékeket hoz mind a 8 eszközön, most akkor ez, hogy lehet ha ennyire szent grál a HDS?

Ez nálam a tapasztalat, amit megosztottam nem kértem rá megoldást, mert nincs gond, így ez nem képezi vita tárgyát. :R :R :R
    Nálam eddig mire jelzett a HDS, hogy kezd pusztulni bármi is addigra már az adatok egy része menthetetlen volt, így sok értelme nincs nekem nézegetni, régóta 3x redundanciában van minden szóval nincs para...
    Nem kívánom tovább vinni ezt a szálat, mindenki használja azt amiben hisz. :R
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák