- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
Elmondtam egy véleményt és egy tapasztalatot erre itt mindenki meg akar győzni az igazáról, amiben nem kételkedem, illetve hogy én vagyok a hülye.
ebben sem kételkedem
Nálam nem mutat valós értékeket, 8 eszköz van itt nálam amiből 3-nál mutat valós adatokat, a többinél egyik sem felel meg a valóságnak, közelítve sem.Feltettem a 6.20 legújabb verziót az sem mutat mást.

pedig még 3 füstölőt és 2 cápafogat is tettem fölé hátha...
Tisztában vagyok a S.M.A.R.T. értékekkel és nyilván evidens, hogy nem ugyanaz a start/stop, mint a power cycle, ehhez azért nem kell atomfizika.

De hogyan hozhat teljesen más adatokat két program ami mind ugyanabból a S.M.A.R.T-ból szedi az infókat?
CrystalDisk közel helyes értékeket hoz mind a 8 eszközön, most akkor ez, hogy lehet ha ennyire szent grál a HDS?
Ez nálam a tapasztalat, amit megosztottam nem kértem rá megoldást, mert nincs gond, így ez nem képezi vita tárgyát.

Nálam eddig mire jelzett a HDS, hogy kezd pusztulni bármi is addigra már az adatok egy része menthetetlen volt, így sok értelme nincs nekem nézegetni, régóta 3x redundanciában van minden szóval nincs para...
Nem kívánom tovább vinni ezt a szálat, mindenki használja azt amiben hisz.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- 3DMark2001 eredmények
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebben sem kételkedem