- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
Elmondtam egy véleményt és egy tapasztalatot erre itt mindenki meg akar győzni az igazáról, amiben nem kételkedem, illetve hogy én vagyok a hülye.
ebben sem kételkedem
Nálam nem mutat valós értékeket, 8 eszköz van itt nálam amiből 3-nál mutat valós adatokat, a többinél egyik sem felel meg a valóságnak, közelítve sem.Feltettem a 6.20 legújabb verziót az sem mutat mást.

pedig még 3 füstölőt és 2 cápafogat is tettem fölé hátha...
Tisztában vagyok a S.M.A.R.T. értékekkel és nyilván evidens, hogy nem ugyanaz a start/stop, mint a power cycle, ehhez azért nem kell atomfizika.

De hogyan hozhat teljesen más adatokat két program ami mind ugyanabból a S.M.A.R.T-ból szedi az infókat?
CrystalDisk közel helyes értékeket hoz mind a 8 eszközön, most akkor ez, hogy lehet ha ennyire szent grál a HDS?
Ez nálam a tapasztalat, amit megosztottam nem kértem rá megoldást, mert nincs gond, így ez nem képezi vita tárgyát.

Nálam eddig mire jelzett a HDS, hogy kezd pusztulni bármi is addigra már az adatok egy része menthetetlen volt, így sok értelme nincs nekem nézegetni, régóta 3x redundanciában van minden szóval nincs para...
Nem kívánom tovább vinni ezt a szálat, mindenki használja azt amiben hisz.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ebben sem kételkedem