Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
válasz
Greenebola
üzenetére
Én is kaptam egyet.

Azt lehet tudni, hogy plus, vagy a complete verza? -
szeky81
tag
Sticky Password Premium Lifetime licensz 25 dodóért. Szerintem hasznos progi, full kompatibilis minden mobil eszközzel, még Blackberryvel is (nagy szó).

-
szeky81
tag
-
szeky81
tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Az lehet, hogy "nem több", mint egy reklámlokkoló, de azt azért ne feledjük el, hogy ha sok kiegészítőt pakolsz egy Firefox/Chrome AdBlock plug-inba, akkor jelentősen csökken a böngészés sebessége. Windows alóli blokkolás szerintebb hatékonyabb és gyorsabb, mint a böngészőben lévő.
Nekem pl. miután ezt felpakoltam 1.5 éve, megtáltosododd a Firefox... Valaki mutatott anno egy oldalt, ahol sok-sok szines keretben lévő írások (nem tudom mik) voltak és 560M fogyasztott miután betöltött az oldal. Ez ABE-el cirka 800-1G volt. -
szeky81
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Igaz nem nekem címezted, de kisegítelek.
Nem mindegyik IS használ win tűzfalat, sőt, a legtöbbjük a saját, beépített tűzfalát használja és akkor kikapcsolja a windowsét. -
szeky81
tag
válasz
üzenetére
Ha az Agnitumról beszélsz, akkor tudom... Én az OSSP-ban kikapcsoltam az összes reklámszűrőt és ezt használom helyette. Mindkettőt lifetime licenszben.
Egyszerűbb nekem valahogy, jah és nem szeretem, ha a reklám helye ott van a honlapon, sem az "ad" szócska. (Lehet lehetne máshogy is blokkolni, de már mindegy is
)
De másnak bátran ajánlom minden más szűrő / blokkoló helyett!!! + még az extensions bővítményeként az AntiAdware-t hozzáadni, Bővítmény ami a telepítőkből kiszedi, vagy blokkolja a pup-okat.
---
Ez a regisztrált telepítője, amúgy pár Kilobyte. az online és kb. 15mega a sima offline installer.
-
szeky81
tag
AdGuard for win 180 nap promó: comss.ru orosz oldal ha jól vettem ki csak le kell tölteni az 53Megás telepítőt és kész. -> EZT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest