Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
truptik
csendes tag
Mindegy müködik. A "kompatibilitási módban" telepítés nálam se müködött. viszont, le lehet kapcsolni. Én lekapcsoltam, a többit meg lefutattam. Ezen kivül, hogyan lehet leradírozni az Okay Freedomot. Benne van a WIN7 Program files (x86) ban, de a programok hozzáadása/eltávban már nincs. Nem is találtam uninstallert. És, nem is telepítettem fel, mert meggondoltam magam! Van fizetős KISD-em, még 100 napig jó. Ezért elmaradt a német defender. A románról, munka miatt lemeradtam.
-
truptik
csendes tag
Tovább olvasva ha így rkajuk fel akkor nincsenek kompatibilitás gondok.
Próba.
(You will need to install Advanced SystemCare Ultimate 6 with “Compatible Mode”. In this mode, real-time protection against virus threats will be automatically turned off). So you have absolutely nothing to worry if you already have some other antivirus or Internet security suite installed on your computer.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest