- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Tetete1 #1211 üzenetére
A kódot ezen az oldalon kell megadni, és küldik a kulcsot a megadott mail címre.
This License (Serial Number) provides you with full use of AIDA64 Extreme Edition 1.85, brought to you by PC Pro Magazine.
Szerk.
Megnéztem a jelenlegi 2.30.1938 Beta verzióval, de nem eszi meg a kulcsot.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Tetete1 #1145 üzenetére
Ugye ez AntiVirus progi, akkor mi ez az "intelligens tűzfal, ez mit takar"?
".•Szociális hálózati védelem, a böngészőprogram védelem; adathalászat elleni védelemnek
•Hálózati feltérképezése és ellenőrzése; spamszűrő, intelligens tűzfal"Ha jól olvasom, akkor ez a progi e-mail szűrést is végez. Jól gondolom?
-
Visormail
addikt
válasz
Tetete1 #1131 üzenetére
Vigyázzatok vele mit választotok mert nagyon cseles. Mondom mit akar a Microsoft-al itt a 6 hónapos promók közt, ráklikkelek hogy megnézzem mi ez és látom hogy tényleg csak simán átirányít az amúgy is ingyenes MSE honlapjára. Mondom ez hülye na nézzünk rá a Nortonra, erre kiírta hogy csak egy akciót vehetek igénybe és én már választottam úgyhogy hurka
-
Visormail
addikt
Egy ismerősnek tettem fel még januárban vagy mikor, erre most pár napja kiírta neki hogy ez az avast illegális verziója és le lesz állítva egy külön nagy ablakba minden win indításkor. Lehet nem kellett volna feltölteni valakinek a megauploadra? Gondolom ezért letiltották.
Az is érdekes, hogy ezt egy külön bejövő ablakban írja ki és a programon belül az előfizetés menüpontban most is az van hogy aktív és augusztusig érvényes -
@matthew@
őstag
-
Visormail
addikt
Ott írják lejjebb azt a gyűjtő oldalt (nem a webproxy amit először írnak) amin ráklikkelsz az országra és ott van egy rakás ip:port cím. Én már átverekedtem magam az egyikkel (a böngésző beállításaiban beírod a proxy címhez, jó lassúak úgyhogy türelmesen kell netezni vele).
Az viszont nem semmi hogy ilyen nehéz hozzájutni egy normális telepítőjéhez? A bitdefender.com-on trial letöltése menüben meg kell adni nevet email címet, kiküldenek egy linket abba van egy 1MB-os online installer amivel letölteni se tudod olyan gépen amin van már biztonsági program mert úgy kezdi hogy azt szedd le addig semmit nem csinál
Van valakinek linkje normális offline telepítőhöz? -
Mosanke
senior tag
-
moonguru
őstag
Eleve 2011-et ír és persze -1 et!
Sehr geehrter Bitdefender Nutzer,
Ihr Lizenzschlüssel für die Registrierung der Bitdefender Internet Security 2011 für 365 Tage lautet:
-1
Wir wünschen Ihnen ein sicheres Internet-Vergnügen mit der Version Bitdefender Internet Security 2011!
-
Mosanke
senior tag
Most jutottam reggel óta újra gépközelbe és belenéztem újfent a gmailos fiókjaimba.
Érdekesen alakult, mert mostanra nekem is ott volt mindegyik 6 hónapos trial kulcs.
Kitöröltem mert nem kellettek.
De azért az lehetséges lesz majd, hogy az elkövetkező néhány frissítést követően, mivel az Eset frissítő-szerverei már egy ideje figyelik a régiókat is, hogy letiltódnak ezek a kért felh.név/jelszók.
Bár lehet, hogy jobb lett volna megint erről hallgatnom inkább?Bár az is igaz, hogy az én bölcsességem nem a hallgatásomból ered.
-
Mosanke
senior tag
Szia!
A szándékod nemes és köszönöm - a többiek nevében is - az ilyen linkeket, de szerintem előtte ha beteszel egy ilyen linket nem ártana lepróbálnod, mert ez most speciel nem működik vagy nagyon nyögvenyelősen csak.
Vettem a fáradtságot tegnap késő este és megpróbáltam jó néhány angol és amerikai proxy-n keresztül fellépni és úgy kérni, de hiába töltöttem ki az adatokat, ma reggelig semmi sem jött. (Nos én Nortont használok ezért ez az ESET nem érdekel, de a kíváncsiság hajtott, hogy megpróbáljam.)
Végül már több láncolt proxy-szerveren (5 proxy-n ment át) próbáltam kérni hátha így igaznak hiszik, hogy ámerikás vagyok, de így sem jött semmi. Az adatok kitöltése sikerült, de onnan tovább már halott lett az ügy. -
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Ha a virtuális rendszert futtatom és azzal netezek, akkor - jelen esetben nálam a NIS - de bármely másik AV akár felesleges is? Vagy ilyenkor az is ott van? És ha igen, akkor hogyan és hova frissít, ha a rendszer "csak" látszólagos és nem valódi? Mert akkor a NIS is csak virtuálisan van ott és nem a maga valóságában.
Sok kérdés, de érdekelnének a válaszok. -
-
Tetete1
senior tag
A Wondershare Time Freeze alkalmazás egy virtuális rendszer környezetet hoz létre, így a vírusok és egyéb kártevők nem tehetnek kárt a rendszeredben. Egyszerűen kapcsolhatsz a virtuális és a "normális" rendszered között, nem kell újraindítani hozzá a gépedet. A rendszeredet állandó szinten tartja, nem lesz lassabb és lassabb az idő múlásával. Valós időben védi a gépedet mindenféle támadással szemben
-
-
HZoli87
veterán
Körülbelül 2 hónapja él a link -> 71-es hozzászólás.
Amúgy nem baj, hogy belinkelted, sőt. A felhasználók jelentős százaléka nem szeret visszaolvasni vagy keresni az adott fórumban.
-
törölt tag
Ehhez kapcsolódóan : McAfee SiteAdvisor LIVE
-
-
-
Visormail
addikt
Kösz, nem ismertem ezt az oldalt a lejjebb levő Avira Security Suite free for 180 days is működik még, kb azonnal megküldték emailbe a fél éves aktivációs fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest