- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
daimonion
üzenetére
Jó, én ezt eddig is értettem, hogy ELVILEG működnie kell, és remekül hangzik, de mint láthatod, többünknél mégsem működik, nem lehet tudni, hogy igazából milyen alapon, és miért nem. Nem azért, mert mi vagyunk a kretének, hogy nem tudunk rákattintani egy nyomorult linkre bejelentkezett állapotban.
Szerk.: átállítva a Bing preferencesben a nyelvet angolra, az országot pedig USA-ra már tudtam csatlakozni a Reward programhoz. Biztonság kedvéért a ZenMate-et is felraktam, az önmagában sztem szart sem ért, az előbbi lépések kellettek.
Így már megkaptam én is a plusz felhőtárhelyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest