- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
salaud
üzenetére
Igen, egyetértek, bár a giveaway-ek jó része inkább abba a csoportba tartozik (hacsak nem veszti funkcionalitását idővel, ha nem frissül, pl. vírusirtó, anti-spyware, vpn stb.), amelyet megkapsz örökre, csak frissíteni nem tudod, de az adott verzió örökké működni fog. Hát én sem vennék tőlük semmit ezek után. Olyanba egyébként belefutottam giveaway-es "retail" program esetén, hogy ajánlgatta a frissítést kikapcsolhatatlanul, illetve működés közben "hibát" jelzett, amire esetleges megoldás az új verzió, ami persze nem működik a GA kulccsal.
AtHoS: pont tegnap tettem fel a FIlterForge7-et, amiben 3000x3000 pixeles korlátozás van a képekre. Ez a honlapjuk szerint a standard verzió sajátja, szóval itt lehet, hogy a fizetősben is van ilyen korlát, de elég gáz ez is szerintem. Mindig a HDS jut eszembe jó példaként, az a program egyszerűen nagyszerű és az adott verzió mindenféle korlátozás nélkül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs