Hirdetés
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Na itt meglehet vitatni minden plexivel kapcsolatos dolgot, legyen az ház, v csak oldallap, akár saját barkács, tapasztalatok, minden.
Azonkivül lehet képeket a plexi házakrol, egyéb plexi modokról ide linkelni, várom a szebbnél szebb, izléses házak tulaját, h ne titkolják házuk kinézetét
Én 2 honapja vettem teljes plexi házat, régota terveztem, de csak akkor kött össze elég lé, igyis drágábban adták, mint terveztem.Megrendeltem - akkor még 16500 ft-s bruttó áron - rá nemegész 3 hétre jött meg a számtekboltba /Nagykanizsa Ynet/.Mondják ám h drágult a kicsike....
Oh, mondom...Kiderült h 19500 lett, csak lestem. Nemvolt nálam annyi pénz se, nameg azért sokaltam is rendessen, a végére sikerült 18500 ért elvinnem.
Az egész egy börönd szerű karton dobozban volt,külön minden lap pufi csomagolásban, minden alkatrész kis zacskokban. A csomag nagyon igényes volt, rengeteg csavar, kiegészitő járt hozzá, többekközött egy pár pamut kesztyű is(!) Majd durván 1,5 -2 óra lego, aztán elis készült.
Amire nem számitottam, h eszméletlen gyorsan, a legaprobb dologtól is karcolódik, mint pl egy szalvéta...asszem ezzel még lesznek gondok...
Ennyi elsőre elég isCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
Upup, nemhiszem h az egész PH!n engem érdekel eza téma
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
harry
veterán
Képet vagy típust írhatnál.
Plexi házakat nem szeretem, de plexis oldallapot már többször is csináltam. Majd ha meg lesz a lemez (320*330*4-6mm) kicsit alakítom, hogy kb így nézzen ki: Bővebben: link, Bővebben: link - kis marás, hőlégfúfó
(Ha van valakinek legalább ekkora eladó plexi lapja az szóljon)
[Szerkesztve]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Konflikt
addikt
azért ebben lesz egy kis munka, mire ilyen sikidomot vágsz az oldallapodba
Kicsit olyan half-life style, de jol néz ki, különössen a zöld hűtőfolyadék, ilyen mérgező vegyszer hatását kelti
A ház tipus: Aero Cool Acryclear. Sajnos elég kevés infot találtam rola neten.
Képet majd talán töltök fel, ha tudok tarhálni digitfényképezőt
A plexit te vágod bele? vagy veszel egy késsz téglalap alaku táblát.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
ngabor2
nagyúr
Én szeretnék ''egyszer'' egy full plexi házat csinálni magamnak. 5-ös plexit néztem hozzá. Az éleknél olyasmi összefogatást gondoltam, hogy egy 5cm széles plexi csíkot hőlégfúvóval óvatosan megmelegítek, és pl. egy derékszüges bútorlap mellett meghajlítom. Aztán ebbe furatok és csavar. Csavarnak kúpos fejűt gondoltam anyával. Remélem találok ilyet csavarboltban.
Már csak normális helyet kell találnom, ahol esetleg méretre is vágják nekem a plexit, legalább nagyjából, és Debrecenben van, mert az ország másik végébe nem mennék el ezért. -
Konflikt
addikt
A sarok megoldás egész jo ötlet!
Házilag talán a legjobb, amit ki lehet vitelezni. De talán nemis kell plexi csik, elég pl, egy 5*4es kis darab, amit meghajtasz, csak ép 2 db kell két él összefogatására. Egy sarokban /nemis igazána sarokban, a saroktol ugy 3-3-3cmre/ 3 db ilyen összekötö elemmel meglehet valósitani az összefogatást egész frankón
A főbb éleket mindenképpen ugy vágasd, mert különben nagyon mattos lesz a vágás mentén, ha házilag vágod.
Na csináltam néhány képetm idelikelek néhányat:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: linkCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
ngabor2
nagyúr
válasz várnarancs #8 üzenetére
Ha jól tudom, alapból a plexin van valami védőfólia, és csak akkor szokták levenni, ha kész.
Amúgy ha nagyon összekarcolódik, akkor van hozzá nagyon hatékony polírozószer, azzl pár óra alatt újjá tudod varázsolni.
De a legjobb megoldás: nem kell fogdosni, húzgálni, stb. Ha meg beporosodik, akkor súrített levegővel vagy alkoholos ronggyal kell letörölni, óvatosan. -
zzz
csendes tag
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, legalbbis nekem fontos, mert nagyon érdekelne, miért vagytok beleesve a plexibe?
A plexi mire kell, nem arra, hogy átláss rajta? -
harry
veterán
Többnyire azért. A full plexis dolgokat nem is szeretem, inkább csak az ablakot. Iletve van egy moddolt plexi ház, ami nagyon szép lett:
Teljes leírás (5 részben): Bővebben: link
A kész gép: Bővebben: linkTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
Konflikt
addikt
Na látom beidulni látszika topic
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz várnarancs #8 üzenetére
Igen, eléggé karcolodik sajnos... pl nekem egy szalvétával sikerült apro karcokat hagynom rajt
-
Konflikt
addikt
Igen, vannak olyan plexi házak, amin van folia, de az enyémen nemvolt sajna
Amúgy ha nagyon összekarcolódik, akkor van hozzá nagyon hatékony polírozószer, azzl pár óra alatt újjá tudod varázsolni.
Ez sajnos nemigaz, mert bármilyen eljárással házilag csak opálosodni, mattulni fog...iparban vannak megoldások, de iagzán hatékony karceltüntetést házilag sajnos lehetetlen véghezvinni
Alkoholt ne! Különbözö plexik érzékenyek rá, aztán tényleg átlátszo lesz, de nemazért mert ugy megtisztitotta
Igazábol keresem azt a szert,amivel igazán ápolni lehet, elfogadhato szinten, ha vkitud ilyet, ne tartsa magában!Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Bevallom őszintén, csak kis felületen (telefonkijelző) próbáltam, de van ilyen políranyag. A nevét nem tudom pontosan, otthon megnézem, ha nem felejtem el. És a kis karcokat eltünteti, a mélyeken is segít.
Esetleg átlátszó lakkal lefújni nagyon nagy hülyeség? Vagy valami 2-komponensú dologgal lekenni, ami kötés után kifejezetten kemény és karcálló. A ''sima'' lakkok nagy hátránya az oldószer, nem hinném, hogy a plexi állná, oldószerekre tényleg érzékeny.
Megoldás: polikarbonát. Igaz, hogy sokkal drágább, de tartósabb, oldószerállóbb és átlátszó. -
zzz
csendes tag
pontosan ezek miatt nem jó a plaxi, az üveg nálam sokkal jobb. Ha vékony és tiszta, mintha nem is lenne. De a csillogás elárulja. A plexit kevésbé törékeny, de az üveg emiatt lesz érdekes, a jó dologokat óvni kell. Én üvegben gondolkozom, persze a plexi is jó, hisz olcsóbb alakítani, és könnyebb is.
-
Konflikt
addikt
Na, ha ilyen van, akkor valószinű, h tetszik, azért van nem? Ha meg nem tetszett volna, akkor annakidején lehet h egy sima házat veszel, de tetszett, szval ellentmondasz magadnak
Üveg? Hm.. ott aztán nagyon preciznek kell lenni... plexinél még egy mm eltérés simán belefér, mert ugye rugalmas anyag, de sztem egy üvegt nehezzebb megmunkálni is, 2. a legaprobb pontatlanság, és nempasszolna a részek.
Megnéznék egy ''üveg házat'' közelről... vagy csak vágjam bele a gépet egy akváriumba? megvan oldva a vizhűtés is, ráadásul nemis porosodi a belsejeCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
-
harry
veterán
-
Konflikt
addikt
Asszem lehet h lebeszéltük zzz-t az üveg-projektről
-
harry
veterán
Papír dúrvább, nem célszerű azzal törölgetni. Akvárium gép már van (BaluC csinálta - MTH 2 - n lehetett látni élőben is - Bővebben: link).
Gravírozni - Modding Klubban szoktak, előtte egyeztetsz valakivel, ott valszeg megcsinálják.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Valóban, szóval ha csak ablaknak használod akkor jó. Ha melózni - akkor ott a többi ellenért. Erről is volt vhol topic - Bővebben: link
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Konflikt
addikt
nemmondtad h nemtetszik, az igaz.
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, legalbbis nekem fontos, mert nagyon érdekelne, miért vagytok beleesve a plexibe?
A plexi mire kell, nem arra, hogy átláss rajta?De ha tetszik, akkor tudod mért ''vagyunk beleesve a plexibe'' nem?
[ Módosította: radi8tor ]
-
ngabor2
nagyúr
Meg is van. Displex a neve, a google-lal találtam boltot is. Nem olcsó, de kevés kell hozzá, és hatékony. Bővebben: link
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
legyen egy upi is
-
Konflikt
addikt
egy upi
-
P4Laca22
tag
Tud valaki esetleg olyan plexi lapról, ami nem teljesen víztiszta, hanem pl.: kék vagy piros, és ha lehet kapni, akkor hol, és mennyiért?
Én egy Hűtő-Elvetemült-GigaHajszoló-Hőmérséklet-Őrült, Delta ventillátor-gyüjtő Hardcore-PC-user vagyok!!! Delta ventillátor rulez! :P
-
harry
veterán
Bővebben: link itt talán van, de ha jól emlkszem elég drága...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fáradt vagy már? Itt egy kis áramforrás! Seasonic Focus Platinum 850W SSR-850PX INGYÉ FOXPOST
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Frissült fel! Itt egy újabb vizes hűtés! KOLINK Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYÉ FOXPOST
- Seasonic B12 BC-850 Bronze (Garancia 2029.)
- Frissült fel! Itt egy újabb vizes hűtés! KOLINK Umbra Void AIO 360 mm ARGB INGYÉ FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen