- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galatea
csendes tag
Sziasztok
Én úgy fél éve vetem plexi házat.Olcsón szereztem 6000ft vetem meg egy bolttól ami tönkrement.. 1 inverterel és 2 fénycsővel.. Volt benne egy vacak táp is de azt lecseréltem.
Nem volt nagyon karcos..
Nekem nem a karcokkal vannak gondjaim. Hanem aszal hogy nehéz kitisztitani, a porral..
Nagyon meglátszik főleg olyan helyeken, mint az alaplap mögött. Ha az alaplap nem a jobb oldali plexilapra volna fogatva. Úgy jobb lenne tisztítási szempontból. -
-
Shavezz
tag
válasz
Konflikt #139 üzenetére
Hát nemvagyok nagy elektronikai szaki, de ha jól tudom akkor a földhurok úgy keletkezik, hogyha egy egység többfelől van leföldelve. Ilyenkor elektromos zaj, zavar keletkezik, ami zavarhatja az antennát, hangkártyát, tunerkártyát, wlant. És nagyon nehéz kiszűrni, ha még nem találkoztál vele. Cserélgetheted a kártyákat, hogy melyik szar aztán egyiksem csak épp zavarja vmi
Konkrét gondot nem okoz, van aki észre sem veszi. -
ngabor2
nagyúr
Meg is van. Displex a neve, a google-lal találtam boltot is. Nem olcsó, de kevés kell hozzá, és hatékony. Bővebben: link
-
harry
veterán
Papír dúrvább, nem célszerű azzal törölgetni. Akvárium gép már van (BaluC csinálta - MTH 2 - n lehetett látni élőben is - Bővebben: link).
Gravírozni - Modding Klubban szoktak, előtte egyeztetsz valakivel, ott valszeg megcsinálják. -
ngabor2
nagyúr
Bevallom őszintén, csak kis felületen (telefonkijelző) próbáltam, de van ilyen políranyag. A nevét nem tudom pontosan, otthon megnézem, ha nem felejtem el. És a kis karcokat eltünteti, a mélyeken is segít.
Esetleg átlátszó lakkal lefújni nagyon nagy hülyeség? Vagy valami 2-komponensú dologgal lekenni, ami kötés után kifejezetten kemény és karcálló. A ''sima'' lakkok nagy hátránya az oldószer, nem hinném, hogy a plexi állná, oldószerekre tényleg érzékeny.
Megoldás: polikarbonát. Igaz, hogy sokkal drágább, de tartósabb, oldószerállóbb és átlátszó. -
harry
veterán
Képet vagy típust írhatnál.
Plexi házakat nem szeretem, de plexis oldallapot már többször is csináltam. Majd ha meg lesz a lemez (320*330*4-6mm) kicsit alakítom, hogy kb így nézzen ki: Bővebben: link, Bővebben: link - kis marás, hőlégfúfó
(Ha van valakinek legalább ekkora eladó plexi lapja az szóljon)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest