- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galatea
csendes tag
Sziasztok
Én úgy fél éve vetem plexi házat. Olcsón szereztem 6000ft vetem meg egy bolttól ami tönkrement.. 1 inverterel és 2 fénycsővel.. Volt benne egy vacak táp is de azt lecseréltem.
Nem volt nagyon karcos..
Nekem nem a karcokkal vannak gondjaim. Hanem aszal hogy nehéz kitisztitani, a porral..
Nagyon meglátszik főleg olyan helyeken, mint az alaplap mögött. Ha az alaplap nem a jobb oldali plexilapra volna fogatva. Úgy jobb lenne tisztítási szempontból. -
-
Shavezz
tag
válasz Konflikt #139 üzenetére
Hát nemvagyok nagy elektronikai szaki, de ha jól tudom akkor a földhurok úgy keletkezik, hogyha egy egység többfelől van leföldelve. Ilyenkor elektromos zaj, zavar keletkezik, ami zavarhatja az antennát, hangkártyát, tunerkártyát, wlant. És nagyon nehéz kiszűrni, ha még nem találkoztál vele. Cserélgetheted a kártyákat, hogy melyik szar aztán egyiksem csak épp zavarja vmi
Konkrét gondot nem okoz, van aki észre sem veszi.-Shavezz-
-
P4Laca22
tag
Tud valaki esetleg olyan plexi lapról, ami nem teljesen víztiszta, hanem pl.: kék vagy piros, és ha lehet kapni, akkor hol, és mennyiért?
Én egy Hűtő-Elvetemült-GigaHajszoló-Hőmérséklet-Őrült, Delta ventillátor-gyüjtő Hardcore-PC-user vagyok!!! Delta ventillátor rulez! :P
-
ngabor2
nagyúr
Meg is van. Displex a neve, a google-lal találtam boltot is. Nem olcsó, de kevés kell hozzá, és hatékony. Bővebben: link
-
harry
veterán
Papír dúrvább, nem célszerű azzal törölgetni. Akvárium gép már van (BaluC csinálta - MTH 2 - n lehetett látni élőben is - Bővebben: link).
Gravírozni - Modding Klubban szoktak, előtte egyeztetsz valakivel, ott valszeg megcsinálják.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
ngabor2
nagyúr
Bevallom őszintén, csak kis felületen (telefonkijelző) próbáltam, de van ilyen políranyag. A nevét nem tudom pontosan, otthon megnézem, ha nem felejtem el. És a kis karcokat eltünteti, a mélyeken is segít.
Esetleg átlátszó lakkal lefújni nagyon nagy hülyeség? Vagy valami 2-komponensú dologgal lekenni, ami kötés után kifejezetten kemény és karcálló. A ''sima'' lakkok nagy hátránya az oldószer, nem hinném, hogy a plexi állná, oldószerekre tényleg érzékeny.
Megoldás: polikarbonát. Igaz, hogy sokkal drágább, de tartósabb, oldószerállóbb és átlátszó. -
harry
veterán
Képet vagy típust írhatnál.
Plexi házakat nem szeretem, de plexis oldallapot már többször is csináltam. Majd ha meg lesz a lemez (320*330*4-6mm) kicsit alakítom, hogy kb így nézzen ki: Bővebben: link, Bővebben: link - kis marás, hőlégfúfó
(Ha van valakinek legalább ekkora eladó plexi lapja az szóljon)
[Szerkesztve]Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0