Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Mi meg tulajdonképpen visszafelé utazunk, mert Kaszásdűlőn lakunk. Sebaj, legalább csoportosan tudunk vonulni. Hévvel meg még nem is jártunk Szentendrén, bérletet szerencsére cég fizeti, így csak jegy kell.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
KTTech
veterán
Nekünk olcsóbb a kocsi... A tömegközlekedéssel 3x idő és több pénz is lenne (Anitának nincs BKV bérlete és a 6 jegy + 2 kiegészítő jegy többe fáj, mint a benzin amit fogyaszt a kocsi..., főleg h nem hazai benzinnel megy)
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Freddy76
addikt
Hát, én családdal jövök, de aztán egyszer csak egyedül maradok... Amúgy az előző kérdésem arra vonatkozott, hogy miként tudsz szinte egyedül lenni... Mert te nem szinte, hanem csak simán egyedül leszel...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
Tekintettel arra, hogy ezelőtt is volt minden, szerintem ne korlátozzunk fix gyutávra. Elég, ha a végén beküld mindenki 1-1 jól sikerült képet, esetleg megosztja albumát.
Én arra lennék kíváncsi milyen Nikon-ra való vakuk lesznek.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Azért kíváncsi leszek, hogy a veszprémi talihoz képest mennyire lesz illumináltabb a társaság, most, hogy nem kell sokunknak volán mögé ülnie.
-
ballington
addikt
Én meg tegnap este házi szalonna és sonka, bacon, hagyma (vörös és lila) nyárson megsütve tűz felett, volt kolbi is, paradicsommal, a kenyerre csöpögtetve a zsírt majd a végén megpirítva azt is tűz felett; jaaa és bor...nyami-nyami
És ez pízbe se kerűtAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
-
KTTech
veterán
Lehet módosítani, most beszéltem a főnökkel. Akkor az alábbi lista mehet a csülök péknénre (ami volt korábbi megrendelés módosításával)?
j.bravo
t_a_m_a_s
KTTech
AnitaBonbon
killerjohn
Freddy76
zolka78
CoXer[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Freddy76
addikt
Ha nem tudtad és kellő körültekintéssel sem tudhattad, hogy magánterület (pl. nem volt tábla, kerítés), nem volt ártó szándék, nem okoztál kárt, felhívásra elhagytad,
és jó az ügyvéded,akkor nem."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
L4mie
veterán
Na akkor összefoglaló:
Póló: L
Kaja: 532, Cordon blőőááá (Köszi gab.m az ötletet, nem kell keresgetnem)
Közlekedés: bicikli vagy BKV.számlaszám meg név priviben, aztán utálom is
TayRol: hétvégi suliról mindig annyi jut eszembe, hogy haverok akik jártak mindig 2-3 órával a "vége" előtt el lettek zavarva. max lemaradsz az ebédről, de majd ha végzel egy telefont mindenképpen eressz meg.
tyááá pedig még le is fényképeztem őket
na mind1 amúgy jó volt nézni (2-3 perc) ahogy dolgoznak. ügyesek voltak, jól irányították a párocskát.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Freddy76
addikt
Miért, volt tegnap este?
Készülök a szombati lakodalomra... Sötét öltöny, kastély, légkondi nuku, k.rva jó lesz megpróbálni bulit csinálni 40 fokban, olyan helyen, ahol fizikailag különválik a vacsora helyszíne,a tánctér, és a terasz, és mindehhez adódik az ország egyik legnagyképűbb zenekara, akik szigorúan csak saját menetrend szerint játszanak (kívánságműsor nincs), és szigorúan 45 perc zene, 15 perc szünet ritmusban.
Ilyenkor nehezebb a ceremóniamester dolga, mint a fotósé... De szerencsére ez igen ritkán fordul elő .
-
j.bravo
addikt
Hát október elején még van reális sansz egy kis vénasszonyok nyarára; illetve zárt térben nekivetkőzve ragyogóan látszik az a póló is amit amit kültéren eltakar a pulcsi.
Tőlem lehet pulcsi is, de az azért nagyobb tétel annál mintsem olyan könnyen rászánja az ember a rávaló összeget mint egy pólóra...
Ja, jut eszembe, még az se biztos hogy jövök Ha még okt. 6-ra van kitűzve, akkor aznap van általános iskolai osztály/évfolyam találkozóm, Pécsett. Mondjuk sanszos hogy nem megyek, mert ott kéne aludni hogy értelme legyen, ellenben másnap Pesten kéne lennem már relatíve kora reggel...
Szóval 99% hogy Szentendre lesz, de még nem 100%.
Ettől tök függetlenül a póló/pulcsi/sapka/zokni/törülköző projekt megoldható, legfeljebb Ropi szállítaná leTééényleg, áthidaló ötlet: baseball, vagy hasonló sapka, ugyanúgy hímezve?
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Real_Necro
veterán
Annyi pénzért már belépő szintű dslr-t kapni fényerős fix obival. Persze nem lehet könnyen zsebre vágni.
Tegnap láttam ezt:
Igaz kamera, de nekem tetszik. A video meg főleg.
-
spanyoll
addikt
Tegyük hozzá, hogy volt egy ilyen challenge, valami modellfotós arc be akarta bizonyítani, hogy igenis a fényeken és az egyéb dolgokon múlik a kép, nem pedig csak a gépen, ezért egy állványra rakott iphoneval és pro stúdiókörülményekkel csinált fotót...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Szerintem a múltkori alkalmon sem volt elég idő ismerkedésre, így kb lesz, ahol előlről kell majdnem kezdeni.
-
Real_Necro
veterán
Mielőtt az ablakon tömegesen hullatnátok kifelé tükrös "ócskavasaitokat" szívesen elszállítom őket, sőt, drágább példányokért a nap bármely szakában érte megyek.
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Javaslom ez ügyben a devecseri volt laktanyában lévő használtpiacot (lomi). (Nagyrészt németországból/Ausztrából leselelejtezett/lopott bicikliket találsz fillérekért) Én kb 2 éve vettem 6ezerért egy oldschool Puchot olyan állapotban, hogy szinte semmit sem kellett rajta szerelni, azóta is az az ivós biciklim
-
-
Real_Necro
veterán
Nézd a jó oldalát, L-esből majdnem 2-őt kapsz a sima árán. Ennyi akkuhoz meg már illik nem egy töltőt használni.
-
Real_Necro
veterán
A drágábbat csak trükközve tudom megvenni, hogy jó árban legyen nekem, de utána lesek.
Akkut honnan érdemes? Ebay-en van valami jó forrás?Sanyi:
Varta-ból van 2 db 2100mAh-s darabom, kb 2002-ben vettem őket, mai napig tökéletesek, többnyire discman-ben voltak használva anno, majd mp3-asban. Otthon még Duracell akkujaim vannak, azokkal sem volt gondom. Energizer és GP akkuk adtk csak meg magukat a közelemben.
Mennyivel tud amúby többet egy nem L-es töltő?
-
-
Real_Necro
veterán
Nálunk meg megvolt a 3 napos meghívóosztogatás zalában, így 3 napig folyamatosan úton voltunk.
Most végre gép előtt, így folytatom a vadászatot 12-24-es Nikon obira.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
j.bravo
addikt
Jaja, többek között ezért nem leszek sose ilyen vagy emilyen.
*Ropi*: ezért most az első kép amit felteszek a tekercsről, ez:
(csak kicsinyítettem. Mondjuk a szkenneldében nem tudom mit mókoltak vele)
Átnézem hamarosan, mi az ami beküldésre érdemes. Kissé pixelesnek tűnnek nekem néhol, de nem mernék tippelni hogy a szkennelés nem volt elég jó, vagy bénán tömörítették, vagy a 400-as filmnek ilyenek a szemcséi.cOxeR: igen, volt ami bemozdult, de távolról se mind ellenben az obi úgy tűnik a tág rekeszt nem szereti, illetve a képszéleken tetten érhetően lágyul. De azt f5.6-f8 környékén is (már ha jól dereng hogy mit milyen rekesszel fotóztam, nem vittem noteszt manuális exif-et írni)
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
Tatán lent vagy 30-40 perc alatt a pályán, ha jó a forgalom...Pesten a dugóban is eltöltesz simán ennyit.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Freddy76
addikt
Réges-régen Ropi linkelt igen szép fotókat, amelyeket a tatai tó partján készített. Víz+virágok+vár, tiszta Comoi tó hangulat, Bp.-től fél óra.
Vagy a Kopaszi Gát, bár hétvégén egész Budapest ott van...
-
Real_Necro
veterán
A becuccolást nem értem. A K hídon be lehet menni kocsival, meg van parkoló is. Virágos részről nem nagyon tudok, talán az erdősebb részen.
Folyópart adott, vagy ott van Római part.
Épület is van arra, bár nem tudom be lehet e oda menni:„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest