Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Nekem itthon csak a saját fotóim vannak kirakva, bár lehet nem sokat érnek. Bár a munkahelyemen az öltözőszekrényemben az esküvőfotós képei vannak. Az előtt mindig legalább két percig tudatosítom magamban, hogy valójában hova is tartozok. Utána gond nélkül le....rok mindent .
Érdekes, hogy ki mire hajlandó költeni. Nekem kellene egy uwa. Amikor tavaly Ropi ajánlotta a sajátját, akkor nem kellett mert inkább a gyerekre költöttem azt a pénzt. Viszont egy pár tízezres pipán napokig hánykódok, aztán valahogy még is megveszem. Tavaly pipára és dohányra költöttem el 2 használt sigma uwa árát. Mindig relatív, hogy ki mire költ. De amikor vasárnapi családi ebéd után kibontok egy jó bort, és megtömöm egy számomra kedves pipámat, egy kiváló mester ember dohánykeverékével, akkor maga az egész világ tökély.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 éve regisztráltam
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Asztalos klub
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest