- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Szten Márs #5270 üzenetére
Nem tudom, ez most fórum, vagy lexikon? Miért csak a 100% helyes tartalmú írásnak van itt helye, nem lehet találgatni? Ha nem jól ír valaki valamit kijavítják és kész, azért nem hinném, hogy meg fog állni a világ. Amúgy meg egy felvetés volt részemről, hogy nyilván azért nem használják mert nem éppen arra való, az más kérdés, hogy valaki arra használja.
hcs57-nek sztem nem azzal van a baja, hogy éles az obi, hanem azzal, hogy alkalmatlan portréra mert az egy makró obi... Azt meg senki nem mondta, hogy a lágyrajzú obi itt a cél, és hogy a 85/1.8 nem rajzolna élesen.
Ezt egy kicsit már unom, hogy ha valaki véletlen nem tud valamit vagy nem éppen díjnyertes képet linkel be akkor kapja rögtön az oltást "felhígult a fórum stb.". Ez a beszélgetés már régebb óta zajlik szerintem, ha ennyire zavart miért nem hamarabb mondod meg a tutit ahelyett, hogy most itt mindenkit kiosztottál. Szerintem ez is pont ugyanolyan vérnyomásnövelő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest