Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
donjohnson #101213 üzenetére
Valóban, de az, hogy mi szerepel a lakcímkártyán, édesmindegy. Oda kerül bekötésre a szolgáltatás, ahova Ügyfél kéri. Egyébként a szerződésen van egy szolgáltatási cím, ahol ténylegesen megy a net, illetve egy állandó lakcím, ami a lakcímkártyán is szerepel
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
sfdrakex #98925 üzenetére
Iphone 12-t használok. Arra tudnék gondolni hogy az üdvözlő sms-ek kavarhattak be, vagy ehhez hasonló dolgok.
Lottót stb nem veszek, Apple Music előfizum van, de azt nyilván én állítottam be szolgáltatói számlázásra, nincs is vele baj.
asdf_: Ingyenes kéne hogy legyen, EU-ból ha telefonálok mondjuk haza magyar számra, akkor az itthoni perc illetve SMS díjak a mérvadóak. Tehát ha pl görögből küldtem vna sms-t rokonnak, még megérteném hogy kiszámláznak, de sose küldök sms-t. Szállásadónak se kellett, mert bookingon ment minden.
Na mindegy megvárom a számlát, addig remélem nem fog növekedni, de meglesem majd, aztán beküldök egy panaszt, hátha kapok egy értelmes választ
Max visszamegyek a trékomhoz, az úgyis jobb -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Korábban mintha lett volna már itt téma, hogy van sokaknál az ún. csomagon felüli forgalom számlázás. Flottás csomagom van, nagyon jó áron, emiatt feltűnő tud lenni ez a pár száz ft-os plusz tétel.
Az elmúlt héten vettem észre hogy már 233ft a csomagon felüli forgalom, viszont sms-t nem küldök, telefonálni is annyit szoktam amennyi a csomagba van, és azt is kizárólag magyar számmal, mégis emelkedik ez az összeg.
Valaki adott már be erre panaszt, és kapott e már rá megfelelő tájékoztatást, hogy mi is ez?
Köszönöm!
Amúgy eddigi kedvencem: most május 7-én mentünk Athénba, azon a napon is volt roaming során küldött sms-em érthetetlen módon, viszont 6-án még bőven itthon voltam, mégis kiszámlázásra került EU-n belüli sms nemzetközi hálózatba. Érthetetlen számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest