Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xplood
csendes tag
válasz
Viktor0610 #59802 üzenetére
SMS-ből ne mtudom aktiválni, mert azt a Huawei appal talán tudok írni, de hívni nem tudom hogy tudnék arról a kártyáról
-
xplood
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, Hipernet Home M előfizetés Huawei MiFi router. Spanyolországból szeretném használni, a meglévő 5.5Gb Eu adatkeretem. A problémám, hogy nincs netem. Vodafone Es hálózatra felcsatlakozott, a roamingot engedélyeztem a beállításokban, térerő van, de internet nincs. Laptopról a router oldalán látom a hálózatot, térerő van de annyit ír, hogy nincs csatlakoztatva. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Már próbáltam mindent, ami eszembe jutott. Volt gyári visszaállítás, próbáltam a telefonomba lévő APN beállításokat (Hello Data csomaggal mobilon tökéletesen működött az első perctől kezdve), de mindez hiába.
-
xplood
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a hello data csomagokhoz igényelhető-e társkártya? (adatmegosztó sim)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest