-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
azbest #61826 üzenetére
Sőt, helyesírás topik is van.
Ez valamivel jobban pörög.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Viktor0610 #61778 üzenetére
Nem is fogják már visszahozni? A minap gondoltam rá, hogy ideje lenne kipróbálni ehelyett a baszadék, fos tanyanet helyett, erre tegnap látom, hogy Hipernet Home-ból van havi 100 GB 6750 Ft-ért.
-
Bjørgersson
félisten
Valahol, valahogy meg tudom nézni, mennyi van még hátra a havi adatkeretemből?
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Hűségidőn belüli készülékcserével kapcsolatban van kérdésem, nem tudom, hogy én agyalom túl a dolgot és értem félre amit írnak, vagy tényleg van egy kis csavar a dologban.
Szóval, február 11-én vásároltam egy Samsung Galaxy A3-at, új előfizetést is kötöttem mellé, amit viszont most (lehet, hogy) lecserélnék egy A3 2016-ra. Megnéztem a Telenor weboldalán, és azt írják, hogy a meglévő készülékemből számított készülékcsere díja 24750 Ft.
A kérdésem pedig az lenne, hogy ez azt jelenti, hogy a mostani telefonomat beviszem szépen a Telenorhoz, fizetek még mellé 24750 Ft-ot, és kapok cserébe egy zsírúj A3 2016-ot, vagy pedig a mostani A3-ért kapok 24750 Ft-ot, az A3 2016-ért pedig a különbözetet kell kifizetnem? -
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Okostarifa 90-es díjcsomagom van és nemrég cseréltem le a telefonom egy Sony Ericsson C510i-re. Az lenne a problémám, hogy az Internetbeállításoknál semmilyen kapcsolat nincs, amivel mobilnetezni tudnék, teljesen üres az egész. Tudna segíteni valaki mit és hogy kell beállítani, hogy tudjam használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest