Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Viktor0610 #33733 üzenetére
Bocsi, nem olvastam vissza
csak ennyire voltam kíváncsi, köszönöm szépen!
-
Szakiii
addikt
Sziasztok, kaptam egy smst arról hogy díjváltoztatáson esek at 6.hó 30.ig ha nem nyilatkozok ellene, de nem írtak sehol semmit arról hogy jó vagy rossz irányba, All-In S előfizetésem van. Tudtok erről valamit?
-
Szakiii
addikt
Üdv, nem tudjátok a kártya aktiválás ideje mennyi? Mert hétfőn rendeltem meg ki is fizettem az előleget stb. Pénteken átvettem a telót de azt mondták elvileg az aktiválási idő hétfőtől számít és még mindig nem aktív.
-
Szakiii
addikt
Hétfőn megrendeltem a telómat. Kértem hogy a dunaplaza postára vigyék ki a telót. Rendelés után írta hogy 14.én pénteken átvehetem, abból tegnap ett 17. mára már 18... Tehetek bármit is hogy hamarabb megkapjam? Ez így nevetséges. Már nem kicsit megbántam hogy átmentem a telenorhoz. Vicc hogy nyomják a netes rendelést erre egy kalap sz.rt se ér.
-
Szakiii
addikt
Üdv, van ez a részletfizetős dolog új előfizetés megrendelésénél is. Kérdésem az lenne hogy ha így rendelem meg a telót neten és ott van hogy 100%-ban használható előleg 70k kb akkor azt ki kell fizetni amikor megjön a futár? Vagy mit takar ez az előleg. Mert amikor kiválasztom a terméket az van írva hogy nem kell fizetni a telóra előleget de rendelésnél meg már 70 ezer van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Mesterséges intelligencia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest