- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
Soulfly842 #79696 üzenetére
Egybe fognak olvadni, már 2019 elején is megmondtam több topikban is.
-
simpley
őstag
válasz
Soulfly842 #79669 üzenetére
Most, hogy a DIGI-t is megveszik, létrejöhet a GIGA Távközlési szolgáltató ahogyan a GIGA Bank is. Régóta terveztem, hogy esetleg elhagyjam az országot és azt hiszem ez a határozott idejű munkaszerződésem lejártával (5 év 9 hónap) be fog következni.. Nem értem, hogy lehetnek ennyire buták a magyar emberek, hogy hagyják ezt....
-
m1lan
őstag
válasz
Soulfly842 #79684 üzenetére
Mi is kinyomtattuk a T-nél, ha valaki nagyon ragaszkodott hozzá, de a GDPR óta hivatalosan náluk sem lehetne kiadni.
-
válasz
Soulfly842 #79682 üzenetére
Dolgoztam üzletben, nem adtak/adnak ki részletezőt nem vírushelyzetben sem.
Ezért írtam már legelőször azt, amit. -
válasz
Soulfly842 #79680 üzenetére
Nem vagyok ezzel képben, de mivel amúgyis csak az igényt rögzítenék, max. akkor mennék be, ha nem tudom a jelszót.
Mert az tudtommal csak személyesen módosítható/adható meg.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #79672 üzenetére
Egyetlen tényező nem lett említve. Mekkora hitelállomány társul a szerteágazó cégbirodalomhoz. Az örökös(ők) az is örökli. Lehet, ha lezárják az összes hitelt egy nagy mínusz jel a vége a mateknak.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #79669 üzenetére
Lemaradtál, reggel már írtam erről. Amúgy egy ekkora méretű portfolió örökösödési folyamata évekig is eltarthat. Amennyiben pénzt akarnak az örökösök majd, jó eséllyel simán eladják a Telenort, de inkább az a kérdés, hogy most mi lesz a fejlesztésekkel, döntésekkel. Pont most indulna náluk az 5G kiépítése. Kérdés, hogy az örökösök hajlandók-e ebbe invesztálni vagy nem. Kérdés az is, hogy ilyenkor vagyonkezelő jön a céghez, ameddig lezárulnak a folyamatok?
-
4Grider
félisten
válasz
Soulfly842 #69947 üzenetére
A végszámla elég hamar elkészül. Már amikor a (p)andocs működik rendesen és nem kell kézzel belenyúlni az amúgy auditált rendszerbe. Itt azért szoktak anomáliák lenni, pl. nem mindegy, hogy eddig papír alapú számlát kaptál, vagy elektronikusat.
Függetleníteni egészen biztosan akkor fognak, ha a kötbért kifizetted.
Szerk.:
Személyes ügyfélszolgálat felkeresése feltétlenül javasolt. -
válasz
Soulfly842 #32286 üzenetére
A Telenornál jellemzően nincs készülékvásárlás miatti kötbér, így a lefelé váltás lehetősége sem adott.
Az utóbbi emeléseknél legalábbis így volt, most sem hiszem, hogy másként volna ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest