- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
simpley #69006 üzenetére
Azért hadd tegyem gyorsan hozzá, hogy a roaming többletdíj kiszámlázása az egy lehetőség a szolgáltatók számára a roaming felár kompenzálására, de van Magyarországon olyan szolgáltató, akinek a számlázási rendszere csak manuális belenyúlással tudja. (Magánban sem árulom el, melyik az.) És a manuális belenyúlás ugye mégsem automatizmus, azaz van, ahol az ászf ellenére mégsem kerül számlázásra.
-
dkovizoli
addikt
-
-
-
-
-
-
-
-
tomp
félisten
válasz
simpley #68787 üzenetére
Igen tudom! Ezzel nem is a Telenort savazom. Több százezer ember volt a rakparton 2bázisra elosztva a lánchíd 2 oldalán. Ezt nem lehet technikailag elbírni.
Csak azért írtam, hogy ha esetleg a jövőben olyan helyen vagyunk ahol a tömeg miatt nincs netünk akkor csak indítani kell egy VoLTE hívást és máris menni fog.
Jól megfigyelhető volt, amikor indítottam a VoLTE hívást a roamingoló családtagomat úgy dobta le a hálózat, öröm volt nézni.Gondolom tőle vette el a bázis az erőforrást amit nekem adott.
-
-
-
asdf_
veterán
válasz
simpley #68693 üzenetére
Elolvasod a ket evvel ezelotti meghatalmazast. Ha visszavonasig volt ervenyes, akkor jo vagy vele, ha adott datumig, vagy adott ugy elintezesre volt ervenyes, akkor nem nyert kategoria. De ez kb. egyertelmu, ha egyszer is latott mar az ember meghatalmazast.
Az uj csomagokat meg eddig 99%-ban a megjelenes napjan, 1%-ban pedig par nappal elotte kiszivarogva a szaksajtobol tudni meg. Ergo a mikor lesz uj dijcsomag az a mikor lesz ez a telefon az X szolgaltatonallal egyenerteku hulye kerdes. Akkor lesz uj dijcsomag, amikor kihozzak, es akkor lesz az adott telefon, amikor rakerul az arlistara.
-
simpley
őstag
válasz
simpley #68690 üzenetére
Lehetne még ma, hogy választ adjon Valaki?
Nem értem, mondtam én egy szóval is most, hogy jobb lett volna a vodához megyek? Na ugye hogy nem.. Csak a fentiek miatt kérdeztem rá, hogy lesznek.e ilyen csomagok, de ez már nagyon úgy áll, hogy felejtős mivel csak úgy döntöttem összevonom a 2 előfizetést..
Mégegyszer: elfogadják a 2 évvel ezelőtti meghatalmazást, vagy az előfizetővel kell menni? -
-
-
válasz
simpley #68540 üzenetére
Telekom Mobil S + Korlátlan Net 11.500 HUF minden hónapban, korlátlan mobilinternet, korlátlan hálózaton belül a beszélgetés és az SMS, hálózaton kívül pedig 35 HUF/perc a percdíj.
50 perc beszélgetés X 35 HUF = 1.750 HUF
11.500 HUF + 1.750 HUF = 13.250 HUF
Telenor Blue+ XXL 18.990 HUF, Telekom Mobil L + Korlátlan Net 17.950 HUF. Ezek a díjcsomagok hasonlítanak egymásra. Nekem Telekom Mobil XL + Korlátlan Net + 2 db MultiSIM 19.950 HUF összegű díjcsomagom van. -
mikung
aktív tag
válasz
simpley #68540 üzenetére
Nem bírtok leszakadni a torrent témáról.
"
A megoldás az lenne, hogy lekorlátozzák őket 1Mb/s-ra vagy egyszerűen megtiltják a torrentezést mobilneten... Beszélek itt én, aki nem torrentezik inkább megveszi sok pénzért azt az adott dolgot,
"
Az ugye megvan hogy a torrent sak a protokoll ? Az hogy a legújabb gentoo vagy megvásárolt GOG -os játék, netán virágbolti film megy rajta megint más.Akik a torrent, steam, iptv,... tehát MINDEN miatt nyígnak ... tulképp a gyíkméregetésen kívül mire kell nektek a 300Mbps mobilnet ?
-
nyisziati
veterán
válasz
simpley #68508 üzenetére
Nem, úgy tűnik simán alul van méretezve a hálózat. A ping idők többhelyütt vackok még full térerő esetén is, kb. a 3G-t idézik.
De a netsebességek is alig 3G-sek gyakran, vagy csak kb. a 2-3-szorosa a 3G-nek, ami messze elmarad a vállalt többszáz megabittől. Nem is beszélve a 4G pluszról, hogy mindezt VÁROSBAN, kombinált 4G-vel mértem. És nem is ősrégi eszközzel, hanem szinte új modemmel. Ráadásul városban, nem a puszta közepén, hegytetőn, barlangban stb. hanem fizikai rálátással a tornyokra. Ózdon pl. a város közepén. Ahol az egyik leggyengébb adat jött ki.Ez így nagyon karcsú. Gyakorlatilag ez egy erős 3G+.
-
mikung
aktív tag
-
-
p2pp
őstag
válasz
simpley #68391 üzenetére
Pajkaszegen még mikroszkóppal sem lehet Vodát találni. 🤣😂😅😄
Anno a Vodával a szőlőhegyre kellett menni telefonálni a kert végére. Nem kérdés most sem miért miben jobb egyik a másiknál.
Kivételek persze mindig lesznek, attól függően ki lakik közelebb egyik vagy másik bázisállomásához. Telenor mindenben jobb sztem. -
Nagyfejű
aktív tag
válasz
simpley #68391 üzenetére
Beszélgetés minősege,térerő stabilabb gyorsabb net,vodával 22kerbe lakásba nem tudtam telefonálni ki kellett menni udvarra,udvaron a 22kerbe 20,23,21 kerben több helyen szakadozott a net és a telefonhivások is.Camponában dolgozó telenorba mindenbeen rettenet segitőkészek.Ja vodába pl az elöfizum nem tudtam lemodani tegnap és feltöltöre rakatni a régi számom mert simjük nem volt,szánalmas igy megy zgye a voda miatt fizetek többet ki mert egy szaros sim niem volt.ja és a M6 Geresdi alagutban pl csak a telenornak volt hálozata.
-
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
simpley #68125 üzenetére
Természetesen attól is függ, hogy a Vodánál kapsz-e mellé készülékkedvezményt is. Ha igen, azt hozzá kell adnod a havonta megtakarított havidíjkülönbözetekhez és ezt így összesen kell összehasonlítani a 144e Ft-al. Meg persze az is számít, hogy mennyit roamingolsz az EU-ban, meg mennyit beszélsz most idegen irányban.
-
-
-
totopad
senior tag
válasz
simpley #67893 üzenetére
Külhoniként sajnos a mytv-t nem igazán tudom mással helyettesíteni, ez a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás, és még minőségben is megfelelő, úgyhogy nálam legalább a havi 4,5 rugó elejéig marad, de hozzáteszem, hogy csak emiatt vagyok lölőéknék (meg sokan mások is) és nem is nagyon használom, max, ha otthon vagyok.
-
-
-
-
tomp
félisten
válasz
simpley #67793 üzenetére
Röviden: kíváncsi vagyok rá
Hosszan: a 25%-os állami tulajdon nem olyan nagy. Nem lenne akkora beleszólása a kormánynak. Igazából ha akarná akkor bármikor beleszólhatna a szolgáltatók működésébe...
Viszont pont jókor érkezne pénz a telenorhoz. Freki aukció, 5G építés. Ezek jó pár milliárdot elvisznek. -
Landsmann
addikt
válasz
simpley #67747 üzenetére
Nem ismerős. Maga a partnerprogram igen, még egy forgatható tárcsát is küldtek, amivel kalkulálni lehetett a kedvezményt. Azt hiszem éppen augusztus elsején lesz 20 éves az egyik számom.
Nem ismerős. Maga a partnerprogram igen, még egy forgatható tárcsát is küldtek, amivel kalkulálni lehetett a kedvezményt. Azt hiszem éppen augusztus elsején lesz 20 éves az egyik számom. :) Volt máér kártyás, majd számlás, most ismét kártyás vagy 5-6 év óta. Ez már így is marad, van másik ami számlás.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
simpley #67708 üzenetére
Egy szóval sem említettem, hogy Viktor bármiben is hibás.
Attól, hogy a Telenor elismerte a hibát, nekünk még nem lesz normális netünk. Több, mint egy hónapja tapasztaljuk a jelenséget, és a Telenor azóta nem képes úrrá lenni a problémán. Mit is eredményez ez számára? Azt, hogy az ügyfelek nem tudnak nagy adatigényű alkalmazásokat használni, ergo csökken a roaming adatforgalom, ergo a Telenor kevesebb roamingdíjat fizet a partnereinek. A díjait viszont nem csökkenti, kompenzációt nem ad, tehát nő a nyeresége. Szted mennyire igyekeznek elhárítani a hibát? -
Somatom
veterán
válasz
simpley #67687 üzenetére
Na, ez is gyönyörű. Erről miért a facebookon van infó? Pl. Viktor0610, mint Telenoros munkatárs miért nem tud erről? Mi miért nem lettünk értesítve? Pl. egy jól látnató bejegyzéssel a Telenor honlapon? Esetleg rénszarvas húzta szánkók, meg csilüagos éjszaka, meg focilabda helyett, ez is lehetne a MyTelenor app nyitó infója. De, az igazán érdekes infó az lenne, hogy mikorra hárítják el a hibát. Mondjuk, a turistaszezon végére?
Részemről akkor lenne teljes béke, ha 15:10 -ig elhárítanák a hibát. -
-
Somatom
veterán
válasz
simpley #67679 üzenetére
De, azt mondhatják, hogy nem lettek figyelmeztetve. Sztem nem az a jó szolgáltatás, aminél betü szerint betartják a szabályokat, hanem az, amivel az ügyfél elégedett. Ebben az esetben egy-két egyszerű kérdést kellett volna feltenni és a válaszok alapján figyelmeztetni a leendő szerződőt, hogy számára nem biztos, hogy előnyös ez a tarifacsomag. Sztem ez is a szolgáltatás része (kéne legyen).
-
Somatom
veterán
válasz
simpley #67675 üzenetére
Plusz a figyelmeztetések. Sok kollégám ráfaragott. A legdrágább csomag, korlátlan roaming, jó feltételekkel kihoztak rá telót, két év béklyóval. Persze, nem olvasták az "apróbetűst". Jött a figyelmeztetés, aztán a tiltás. Most kényszerből fizetik a havi 16 ezret és nuku roaming. Éljen az EU -s roaming szabadság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest